Uppdatera och uppgradera. Vi går offline!

Allt rör sig och förändras. Så har bloggen, som har varit online i mer än 8 år. Det är dags för ändringar och ändringar. Så en paus, så går vi offline. På söndagen kommer bloggen inte att vara konsekvent tillgänglig.

Det är dags. Vi går offline.
Det är dags. Vi går offline.

Eftersom vi utför några tekniska uppdateringar och ändrar designen mycket noggrant. För detta är det nödvändigt att vi stänger av igen och igen till offline-läget. Det nödvändiga arbetet är förberedelserna för vårt virtuella modellår 2020, som börjar på måndag på bloggen.

Vad vi gör är en slags modelluppdatering för bloggen, baserad på ett nytt modellår som skulle börja på Trollhättan-fabriken idag. Tyvärr existerar Saab inte längre som tillverkningsvarumärke - utan bloggen! Det kommer att finnas några innovationer här, nu efter slutet av sommaruppehållet.

Nya idéer och projekt väntar på läsarna, hösten och vintern lovar att vara intressanta. Att läsa en blogg fortsätter att betala sig. Om allt går enligt plan, kommer det inte att bli långsiktigt avbrott i tillgängligheten. På måndag kommer vi att vara tillbaka med nya bidrag.

 

2 tankar om “Uppdatera och uppgradera. Vi går offline!"

  • blank

    Dags att tacka igen för en varierad och intressant blogg. Låt oss se vad som väntar oss.

  • blank

    Ja då: toi toi toi!
    Jag ser fram emot relanseringen ...
    Bye! 🙂

Kommentarer är stängda.