Sista chansen! Berätta din Saab-historia!

Allt slutar en gång - inklusive våra Saab-berättelser 2019. Augusti är precis runt hörnet, och semestern i Trollhättan skulle vara över i mitten av månaden. Modellåret 2020 skulle rulla av produktionslinjen, åtminstone brukade det vara. Jag bygger på den gamla traditionen och med den förmodade slutet av modellåret 2019 kommer vår kampanj med de historiska artefakterna från den gyllene Saab-Scania-eran att avslutas.

Sista chansen för Saab-artefakter
Sista chansen för Saab-artefakter

Den som ännu inte har en inbyggd mapp men alltid skulle vilja ha en har nu sin sista chans. Det kommer inte att finnas någon ny utgåva av kampanjen. Vi har fortfarande några mappar med den präglade Saab-logotypen på dem - då är det slut för alltid. Och modellåret 2020 börjar på bloggen.

Modellåret 2020

Något nytt kommer. Något helt annat. Naturligtvis har det att göra med Saab och historia igen, en motiverande idé, och som alltid kommer detta att vara exklusivt. Något som pengar inte kan köpa och som bara finns här på Saabbloggen. Nyfiken; upphetsad? I mitten av augusti presenterar jag vår nya kampanj. Och för att vara helt ärlig kommer det att finnas två helt olika idéer som läsarna kan engagera sig i och delvis hjälpa till att forma bloggen.

Sista chansen för en Saab-artefakt!

Innan detta skulle vi dock vilja dela några Saab-berättelser med våra läsare. Det är och var högtid, det var väldigt varmt, vad upplevde läsarna på fritiden? Det borde ha varit tillräckligt med berättelser. Allt som kommer från det verkliga livet och som har något att göra med Saab är välkommen.

Inlämningsdatum är 15. Augusti 2020, de första utgåvorna börjar med det slutliga slutet av fabrikssemestern på söndagen, 18. Augusti. den villkoren för deltagande kan läsas här.

Kommentarer är stängda.