Möte med Carbage kör Saab 900

Den eukalyptusgröna Saab 900 och dess besättning är tillbaka från den galna Carbage run. Denna lördag bjuder besättningschef Torsten till ett möte i Kriftel. Fokus ligger naturligtvis på Saab 900, som letar efter en köpare fram till slutet av augusti. Naturligtvis för en god sak, eftersom intäkterna går till en stödorganisation. Och platsen i Kriftel är också värd en omväg för alla med en del bensin i blodet. Eftersom det är väldigt speciellt ...

Saab 900 i sin naturliga miljö
Saab 900 i sin naturliga miljö

Torsten och hans familj byggde en bensinstation för sitt företag för några år sedan. En slags oldie tank - originalet i Hamburg Brandshof gav inspiration. Och även om det finns en inuti bensinstationen Optiker verkstad ligger, möblerna består av många föremål med fordonsreaktion.

På lördag, 13. Juli avlastar Torsten och Nikolai Optik Workshop 14: 00 Titta på Saabs community för ett möte på sin bensinstation i Kriftel. För drycker och mat är välskött, är fans med sina fordon från Trollhättan alla år av konstruktion och serier välkomna.

Carbage kör 900 för en bra sak

Naturligtvis är mötet fokuserat på Saab Service Frankfurt sponsrade Eucalyptus Grön Midsommarnattsdröm. Han borde vara för Kids and Poors Eyes International såld. Intresserade som vill säkra en Saab-klassiker är välkomna och kan lägga sitt bud på plats. Och naturligtvis har Torsten mycket att berätta om sin turné genom tre skandinaviska länder. 900 hanterade den pålitligt och utan några haverier och var mycket roligt för hans team.

Fancy upphetsade samtal om Saab, lite bensin i blodet, Skandinavien och gamla bilar? Då är utnämningen på lördag bara rätt! Torsten och hans Saab-besättning ser fram emot många besökare, och jag kommer också att vara där.

Plats:

Nikolai optikverkstad
På de gamla vattenverket 1
65830 Kriftel
Tid: från 14: 00 klocka

2 tankar om “Möte med Carbage kör Saab 900"

 • blank

  AVFALL

  Den geniala pungen (Carbage) har glidit hittills.

  Om vi ​​idag kan komma igenom tre länder med "skräp" från våra fäder och farfar,
  då understryker det återigen postulatet att den mest miljövänliga bilen är den som redan har producerats ...

  Vi kan inte konsumera planeten hälsosamt (trots tekniska innovationer och framsteg) och ingenting i världen är mer miljövänligt och resursbesparande än att äntligen ta på oss alla gamla och fortfarande bra "kläder" (bilar, kylskåp, hus och dammsugare) som har länge producerats ...

  Jag hoppas 13. var en stor framgång och jag önskar att jag kunde ha varit där.

 • blank

  Wow, en bra idé för helgen. SAAB är kul 🙂

Kommentarer är stängda.