Möte med Carbage kör Saab 900

Den eukalyptusgröna Saab 900 och dess besättning är tillbaka från den galna Carbage run, Bemanningsledare Torsten inbjuder till ett möte i Kriftel denna lördag. Naturligtvis ligger fokus på Saab 900, som letar efter en köpare i slutet av augusti. Naturligtvis för en bra sak, för att intäkterna går till en hjälporganisation. Och platsen i Kriftel är värt ett besök för alla med en dos bensin i blodet. Eftersom hon är väldigt speciell ...

Saab 900 i sin naturliga miljö
Saab 900 i sin naturliga miljö

Torsten och hans familj byggde en bensinstation för sina företag för några år sedan. En slags oldie tank - originalet i Hamburg Brandshof gav inspirationen till detta. Och även om inuti bensinstationen a Optiker verkstad ligger, möblerna består av många föremål med fordonsreaktion.

På lördag, 13. Juli avlastar Torsten och Nikolai Optik Workshop 14: 00 Titta på Saabs community för ett möte på sin bensinstation i Kriftel. För drycker och mat är välskött, är fans med sina fordon från Trollhättan alla år av konstruktion och serier välkomna.

Carbage kör 900 för en bra sak

Naturligtvis är mötet fokuserat på Saab Service Frankfurt sponsrade Eucalyptus Grön Midsommarnattsdröm. Han borde vara för Kids and Poors Eyes International säljas. De som är intresserade av att säkra en Saab-klassiker är välkomna och kan bjuda på plats. Och självklart har Torsten mycket att berätta från sin turné i tre skandinaviska länder. 900 lyckades utan några olyckor och pålitliga och gjorde sitt lag mycket roligt.

Fancy upphetsade samtal om Saab, lite bensin i blodet, Skandinavien och gamla bilar? Då är utnämningen på lördag bara rätt! Torsten och hans Saab-besättning ser fram emot många besökare, och jag kommer också att vara där.

Plats:

Nikolai optikverkstad
På de gamla vattenverket 1
65830 Kriftel
Tid: från 14: 00 klocka

2 tankar om "Möte med Carbage kör Saab 900"

 • AVFALL

  Den geniala pungen (Carbage) har glidit hittills.

  Om vi ​​idag kommer med "papperskorgen" (våra sopor) från våra fäder och farfäder utan uppdelning genom tre länder,
  detta understryker återigen postulatet att den miljövänligaste bilen är den som redan har producerats ...

  Vi kan inte konsumera planeten hälsosamt (trots tekniska innovationer och framsteg) och ingenting i världen är mer miljövänligt och resursbesparande än att äntligen ta på oss alla gamla och fortfarande goda "kläder" (bilar, kylskåp, hus och dammsugare) som har länge producerats ...

  Jag hoppas 13. var en stor framgång och jag önskar att jag kunde ha varit där.

 • Wow, en bra idé för helgen. SAAB är kul 🙂

Kommentarer är stängda.