Blogg, Instagram, YouTube - Vägkarta till festivalen!

Slutligen har tiden kommit. Festivalen ligger precis vid tröskeln. Trollhättan blir SAABs fans mekka, och Justus och jag är här för första gången. Naturligtvis bör bloggen inte försummas. Festivalkonceptet står, och det är planen:

Vi är på väg till Saabfestivalen i Trollhättan!
Vi är på väg till Saabfestivalen i Trollhättan!

Allt som alltid: blogginlägg

Naturligtvis, som med de senaste festivalutgåvorna, kommer det alltid att finnas de klassiska blogginläggen. Vi hoppar in för Mark och Tom och försöker så mycket som möjligt av festivalen i textform också på bloggen!

Snabbt och direkt: bloggen på Instagram!

Ungdomens medium. Det sociala nätverket, som medvetet har tagit över Facebook på vänster körfält, är fortfarande det första valet på festivalen när det gäller snabb och direkt "rapportering". Justus och jag tog över bloggkontot för några månader sedan (mer eller mindre) - festivalen passar perfekt för att fylla den med nya idéer.

Följ bloggen live på Instagram!
Följ bloggen live på Instagram!

Vem bloggen på Instagram Följde, är så (nästan) bor här. Ankomst, alla festivaldagar, seminarier, utställningen eller delmarknaden: Från var som helst rapporteras direkt av historiafunktionen. Snabbt och målinriktat innehåll runt festivalen - en premiär i år. Så om du vill bli försedd med små videosekvenser regelbundet under de tre festivaldagarna är du varmt välkommen att följa Justus och mig via Instagram till Trollhättan.

Festivalen på YouTube

Vad kan inte registreras av Instagram-historia och typiskt blogginlägg, som alltid i en liten videoformat visas. Bidrag som visar allt viktigt från festivalen och har en liten filmisk touch är definitivt planerade. Videoserien visas sedan gradvis i samverkan med tillhörande blogginlägg. Justus och jag säger adjö till festivalen.

Evenemanget erbjuder mycket, schemat är stramt. Vi önskar alla våra festivalbesökare mycket roligt! Vi är glada över alla läsare vi möts på plats! Om du vill ha en liten Saabigen Smalltalk, hittar du den bästa möjligheten att göra det på lördag. Sedan är Justus och jag i utställningsområdet i kategorin "OG 9" från 900 på morgonen. Vi hoppas inte mycket chans, men vad heter det? Att vara där är allt!

4 tankar om “Blogg, Instagram, YouTube - Vägkarta till festivalen!"

 • blank

  TÄLLARE ...

  ... det sägs stimulera affärer. Men du kan också gräva dig upp internt och vattnet själv.
  Eller låt oss gräva av företag och globala spelare hänsynslöst?

  FB är lång föråldrad - om det är kvar eller rätt - och vem vet om Instagram är permanent bättre än din egen hemsida än din egen blogg?
  Om du lägger upp innehåll på Instagram saknas det på bloggen och vice versa. Om du använder båda plattformarna lika har du åtminstone fördubblat din administrativa insats. Det är också för läsare och prenumeranter ...

  Jo, jag försökte. Hade abstinenssymptom, men när jag registrerade mig för Instagram och prenumererade på tillgång till innehåll, släppte jag ut. Jag vill hellre vänta och se vad som kommer till mötet på bloggen.

  Det bör nämnas att jag gick med detta beslut, oberoendeupplagan av 9-3-konvertibel genom mitt huvud.

 • blank

  Vänligen fler bilder på Instagram! Jag väntar 😉

 • blank

  Tack för den stora servicen. Jag har prenumererat på ditt konto och följer det!

 • blank

  Jag önskar alla som kör till Trollhättan mycket roligt, en bra och säker resa

Kommentarer är stängda.