Saabparts.com - Hemmet till Saab Original

I början av säsongen presenterar Orio AB, vår ursprungliga Saab reservdelsleverantör, sin hemsida i en ny design. Och även innehållet har förändrats. De har blivit ännu saabiger. Det finns något för Saab-ryttare att upptäcka. Vi tittade närmare.

Orio. Hemmet till Saabs ursprungliga
Orio. Hemmet till Saabs ursprungliga

För alla som bara har kommit till Göta Älvs lilla varumärke under senare år: Orio AB har en lång tradition av varumärke och har kommit fram från den tidigare Saab Parts AB. Det tidigare dotterbolaget till Saab Automobile AB gav efter 2011 leverans av reservdelar och kallar sig på sin nya sida, inte utan anledning "Saab Original".

Idag är företaget en framgångsrik logistikchef på den historiska Nyköpings webbplats, medveten om sina rötter och ansvar. den ny webbplats är ingen tvekan om 100% Saab. Ett engagemang för varumärket och fordonen. Och hon överraskar med nytt innehåll.

Plattform för Saab ägare och vänner av varumärket!

Ja, det finns något att läsa! Den reviderade sidan presenterar också en ny plattform. "Saab Original Community"Kommer i framtiden att överraska med nyheter från Saab-världen. Webbplatsen är fortfarande på gång och det finns lite innehåll online. Men det kommer att förändras på medellång sikt.

Planerat är historier, nyheter och tips om Saab. För närvarande levereras innehållet av Sverige, men det kan vara att de kommer från Tyskland i framtiden. Ämnet är nytt, spännande och du kommer att se vad som kommer att utvecklas där. Ett bokmärke på den lovande Saab Original Community är ett bra beslut!

MySaabCar Online

En annan premiär i Tyskland kommer snart att bli "MySaabCar Online". Detta kommer till och med äldre Saabs en liten bit digital. Det bör finnas flera funktioner. Saab-ägare kan hantera flera fordon online, komma ihåg service och HU-möten. För enskilda modeller vill Orio deponera användbar information, det finns exklusiva nyheter om varumärket.

Lanseringen av MySaabCar Online bör vara i början av maj, bloggen kommer att rapportera. Det nya erbjudandet kommer att ersätta den befintliga Saab Service Club under de kommande månaderna och omvandla den till en ny fas.

3 års garanti!

Sidorna är fortfarande färska, mycket är under uppbyggnad eller kommer att komma de närmaste veckorna. Det finns mycket arbete på bakom kulisserna, men grundläggande begrepp och kurs är tydliga. 8 år efter att den sista nya bilen rullade av produktionslinjen vid Stallbacka, är det ett starkt engagemang för varumärket.

Varför köpa Saab Original Orio reservdelar? Eftersom det finns Saabs ursprungliga 3 års garanti. Löftet om garanti är helt unikt och en anledning att hålla hans Saab väntar på en Orio / Saab-bas.

Förutom de nya funktionerna och de som kommer att följa, erbjuder den nya hemsidan fortfarande plats Sök efter en auktoriserad verkstad.

21 tankar också "Saabparts.com - Hemmet till Saab Original"

 • Trevligt, även om innehållet fortfarande är lite tunt. Men du kan göra något ur det och jag är nyfiken på hur den nya sidan utvecklas.

 • Ett SAAB-värdigt webbutseende! 🙂
  men:
  Citat: Innehållet levererar ursprungligen Sverige, men det kan vara att de kommer från Tyskland i framtiden.
  Vad betyder denna mening / info?
  Eventuellt: för tillfället jobbar i S mycket på WWW-sidan ..., snart också på de texter / förslag som kommer från D ???
  Är en "ändring" ringer in ???
  Hur som helst, bloggen lever! 🙂 Artiklarna är mycket informativa! 🙂 Underbart.

  • Allting är friskt, särskilt den nya "communityplattformen". Nyköping vill / kommer att tillhandahålla den nuvarande statusen för bidragen. Frågan är framtida riktning, och om det kommer att finnas innehåll som är "landsspecifikt" för DACH-regionen.

   Detta kommer att diskuteras under de närmaste veckorna, och det är helt öppet för tillfället vad som händer. Men spännande!

   Allt är på väg 😉

 • Jag är nyfiken på vad som kommer.

 • När sidan är klar kommer de nya SAAB bilarna att anlända. !!!!!!!!!

  • Optimist 🙂

 • Jag är glad och tacksam för några nyheter / nyheter som jag fortfarande kan klart associera med SAAB år efter konkursen. Den enda legitima efterträdaren till Saab Parts AB Jag är uppfriskande lätt från handen ...

  Men inte ens SAAB Parts AB heter SAAB, men Orio. Jag är alltid förvånad när jag läser i meddelanden till NEVZ kommentarer där det står att NEVZ bör snälla sträva efter varumärket (SAAB).

  Ja, varför och varför och varför? Jag kunde inte se några förhållanden till våra SAAB eller mig själv om bilar som tillverkades i Kina för den kinesiska marknaden kallades SAAB. Och kineserna borde inte bryr sig mycket, som bilarna heter. Om det finns en stor marknad någonstans i världen där traditionen är frowned på och allt nytt är bra eller åtminstone intressant, då är det kinesiska ...

 • Skulle vara trevligt om Saab skulle kunna uppdatera sin digitala återförsäljare katalog. Tyvärr har min mästarverkstad i Dortmund, som jag smärtsamt saknat, inte funnits i över ett år, men det är fortfarande listat. Huruvida de andra är fortfarande uppdaterade? Och när jag läser "besök vår FB-sida för de senaste inläggen": var vänlig och kom ihåg, det finns också Saabfahrer som medvetet inte använder FB etc. Tack.

  • Liknande mig: Jag har frågat mig själv i några år (även i min gamla 2002 9 5 SC-ljusbåge) igen och igen på en, två verkstäder här i det bredare området, oavsett om det verkligen är "aktivt" Stöd Saab.

   Och även med Facebook, verkar jag faktiskt som dig

   • Då är vi i form av FB redan tre.

    Skam om webbplatsen, när den visar sig vara mer statisk, innehåll mindre och mindre attraktiv än vad den kunde och borde vara på grund av och med hänvisning till FB-aktiviteter.

    PR-avdelningar gör sällan affärer, varumärken och produkter till en tjänst när Zuckerbergs eter och andetag genererar ospecificerade gillar och anhängare, varav tusentals kan köpas och köpas för några dollar ...

    Det kan inte vara enklare och billigare för en PR-chef. VD: n är imponerade av de snabba framgångarna och siffrorna och PR är bra. Fortfarande, för förr eller senare har den första vd och så småningom även den sista viljan insett att FakeBook inte är gatewayen till världen, inte nyckeln till marknaden och inte heller riktade.

    Den tid då PR-avdelningar lätt kan gömma sig bakom FakeBook och (köpte) följare och liknande kommer att sluta en dag.

    • bezügl. FB: 4 🙂
     Hälsningar!

     • För mig precis samma: Aldrig FB, Twitter, Instagram, etc. Och ingen WhatsApp. Alla dessa uppgifter Octopus jag inte behöver, jag vill inte, låt inte någon privat bespannern liten bild av världen och jag har inte tid för so'n nonsens. Esp. respekt. WhatsApp du måste lyssna, men alltid med vänner att man är minskat från tiden Dino. För detta ser då alla dumma ut tvätten när jag säger att jag skriver inget mer i nästan 20 år eller låta kranen, men professionellt arbete endast med (offline) taligenkänning och bara så länge sedan e-böcker att läsa, i synnerhet främmande språk, vilket är bra eftersom de integrerade Dicctionarys.

      På Saab, antar jag, även bara i sista modellerna är att de är tekniskt fortfarande högaktuell och intuitivt att använda, men utan alla tre till fyra gånger touchscreen galenskap som inte bara är vacker ... svårt att använda, men me representerar en hög säkerhetsrisk eftersom den böjs.

     • Det är vad 7 gör: 0 vs XNUMX. Fakebook.

      Och förmodligen är alla 7 överens om att det finns fördelar och framsteg som är inneboende i digitalen, om de används selektivt och målmedvetet. Det finns digitala verktyg men tyvärr för många dårar ...

  • FB är alltmer ett no-go-område. Företag som fortfarande är beroende av FB idag har inte förstått trenden. Orienteringen med sin egen community-plattform är därför rätt i början. Är det bara frågan om Orio verkligen vill göra något och kan?

   Många frågetecken!

   • Jag tror det också. FB = snälla gör det inte!

 • Vad sägs om ORIO skulle vara intresserad av produktionen av NG Lightbar. Det skulle också vara väldigt kundvänligt.

  • Jag tror att du rör en öm punkt. Ämnet är en ständig favorit.

   • ... eller inte. * * HoHo

 • Vad jag fortfarande saknar mycket (eller är jag bara för dum för att hitta det?), I alla fall delarna specialerbjudanden och kampanjer, om det inte finns några reservdelar på sidan för att titta på.

  Även om jag kan förstå att dessa inte erbjuds online till stöd för Saabs verkstäder, men du kan visa de saker du kan köpa från partnerna, men ändå. Till exempel i dagens våråtgärd: Jag skulle vilja se vilka fälgar, golvmattor etc. till vilka priser. Då kan du roa, kalla den vänliga och fråga om jag får vissa fälgar och han kan reservera dem. När jag var i Etehad och Lafrentz i mars (där, som alltid, jag är väl tittad och min nya andra Saab har blivit utmärkt reparerad och polerad), existerade de inte ännu. Nu har jag inte tid för personliga besök. I stället ser du på nätet hos de relevanta leverantörerna, men där, förrän i några dagar, kan ingenting av åtgärden upptäcka. Bo bara Orio-nätbutikerna för Finland (Euro), SE, DK eller GB, där du kan beställa från D nix, men kan i alla fall se - men inte veta om erbjudandenen är desamma som i D.

  Är det något planerat, Tom?

  • Jag håller med 100%. Försäljningen kan bara genereras med välinformerade kunder, det finns fortfarande utrymme för förbättringar. Nuvarande planer är inte kända för mig, ett besök på Orio är planerat till maj. Så småningom kommer det att finnas nyheter.

   • Tack för svaret och även den möjliga efterfrågan på Orio i maj! 🙂

Kommentarer är stängda.