Saab tillbehör spring action

På några dagar börjar säsongen. Matchar detta, erbjuder Orio Tyskland verkstäderna Saab-tillbehör på speciella villkor. Tidpunkten är rätt, det är perfekt. Den använder Saab-drivrutinerna och verkstäderna endast om så många som möjligt vet. Så vi rapporterar om det!

Saab 9-3 med ALU90-fälgar
Saab 9-3 med ALU90-fälgar

Efter vinteruppehållet är många Saabs tillbaka på vägen för första gången. Chansen att träffa ett fordon från Trollhättan åtminstone en gång i taget på vägen ökar dagligen. Det är också tiden då du kan investera en eller två euro i tillbehör utöver vårchecken.

Saab fälgar till specialpriser

I det nuvarande specialerbjudandet erbjuder Orio kontraktspartnern två fälgar till reducerade priser. Turbinkanten på 18 ″ ALU90 är nästan en legend. Det passar perfekt på 9-3 II och även på 9-5 I. Det ger ett synligt färskare utseende, men måste anges. Orio fick den populära fälgen reproducerad, bestånden är rikliga. Liksom ALU57, en 16 ″ fälg, båda fälgarna erbjuds återförsäljare till reducerade priser.

Saab-rattar vid speciella förhållanden

Vissa rattar är fula på grund av långvarig användning, eller du har bara en linjär men ingen sportratt i hans Saab. Orio erbjuder 3 olika typer av ratt till reducerade priser. För Saab 9-5 NG är det vackra sportratet som erbjuds. OBS: Här är aktien mycket låg! Och för 9-3 II från modellår 03 till 07 finns Aero-ratten med silverinsatser och sportratet.

Saab fram och bakspoiler

Behöver du en spoiler? Orio har fyra av dem att erbjuda. En aero-frontspoiler för 4-9, modellår 3 till 03, och två bakre spoilers. De finns tillgängliga för cabrioleten och sedanen från årsmodell 07. Den ursprungliga bakspoilern finns för 2008-9 NG-förare. Det är mycket sällsynt att se, men det har sina fans.

Vad är det där?

Det finns golvmattor med och utan broderad Saab-bokstäver för alla 9-3 II-typer, omgivande ljus och takräcken från och med årsmodell 2006. Det finns också små delar som ett bagagenät för 9-5 NG, ett släpvagnssats för 9-3 från 2002 och en CD-växlare för cabriolet från 03 till 06.

Prissänkningarna varierar beroende på artikel, ibland är det bara några procent, för andra artiklar är minskningen avsevärd. Saab / Orio-workshops bestämmer priserna individuellt, varför inga priser kan publiceras här på bloggen. Det är definitivt värt att fråga! Det är också tillrådligt att vara snabb. För vissa erbjudanden är beståndet mycket lågt.

Åtgärden är alls godkänd Orio partners tills senast 30.04.19 eller när stockarna går. En lista som översikt finns här till Download deponeras.

8 tankar om “Saab tillbehör spring action"

 • Det är synd, inget för mig heller - jag letar fortfarande efter original golvmattor för min 2003 9-3 I Aero Cabrio ...

 • blank

  Om Orio nu även Youngtimer (speciellt 9000) upptäckte för mig själv, skulle jag vara glad som SAAB-förare! Annars stark åtgärd.

 • blank

  Så jag tycker att tillbehören är mycket intressanta. För fem år sedan var det en riktigt stor åtgärd. Tyvärr kan du inte ens officiellt se en komplett lista, som jag anser vara kontraproduktiv. Det var då en riktigt bra och engagerad vd (Mr P) av en erkänd Saab stödpunkt bry sig om att packa allt i en tydlig PDF-dokument. Belöningen var en stor omsättning. Allt var dock förenat med en stor ansträngning för återförsäljaren, marginalen i de rabatterade delarna låg. Om SZ inte hade gått på sådant problem då hade många intressanta tillbehör varit dolda för mig. Synd att det inte finns någon lista denna gång med citat. Skulle ha varit mycket mer kundvänlig.

  • blank

   Ja, en sådan lista skulle vara väldigt viktig och kundvänlig. Jag skulle också vilja köpa något, men har inte tid att alla 10 20 gå till Saab centra runt här och se vilken del av verksamheten som har bara så och vad jag gillar det. Är det kanske någonstans på nätet att se?

   • blank

    Lilla önskningar uppfyllde bloggen! En översikt jag har med populär förfrågan som PDF för nedladdning i texten.

 • blank

  Fälgarna och golvmattorna skulle intressera mig

 • blank

  Skulle vara trevligt om sådana åtgärder äger rum regelbundet och skulle publiceras.

 • blank

  Synd, det finns inget för min modell och mig ...

  Förutom 18 4 fälgar. Men jag har redan fyra uppsättningar hjul. Inklusive 2 uppsättningar med 17 ″ fälgar. Det är naturligtvis en fråga om smak, men personligen vill jag inte se eller köra större på mina 9-5 kromglasögon SC ...

  Över 17 ″ skiftar utseendet avsevärt i riktning mot en modellbil (Machbox eller liknande) och komfort och körbeteende var ämnen mellan min fru och mig först igår. Med tanke på de många gropar, fogar och bucklor i Berlins vägnät, kom vi överens om att bilen inte borde vara svårare. Och igår stod han och körde på 16 ″ aluminium- och vinterdäck ...

Kommentarer är stängda.