Saab tillbehör spring action

På några dagar börjar säsongen. Matchar detta, erbjuder Orio Tyskland verkstäderna Saab-tillbehör på speciella villkor. Tidpunkten är rätt, det är perfekt. Den använder Saab-drivrutinerna och verkstäderna endast om så många som möjligt vet. Så vi rapporterar om det!

Saab 9-3 med ALU90-fälgar
Saab 9-3 med ALU90-fälgar

Efter vinterpause återvänder många Saabs till gatorna för första gången. Möjligheten att träffa minst en gång om ett fordon från Trollhättan ökar dagligen. Det är också den tid då du kan investera en eller annan Euro i tillbehör utöver vårkontrollen.

Saab fälgar till specialpriser

I den nuvarande kampanjen erbjuder Orio två hjul till reducerade priser. Nästan en legend är 18 "turbinhjulet ALU90. Den passar perfekt på 9-3 II och även på 9-5 I. Det ger ett synligt fräschare utseende, men måste registreras. Orio har haft den populära fälgen ombyggd, aktierna är rikliga. Liksom ALU57, en 16 "fälg, erbjuds båda fälgarna till återförsäljare till reducerade priser.

Saab-rattar vid speciella förhållanden

Vissa rattar är fula på grund av långvarig användning, eller du har bara en linjär men ingen sportratt i hans Saab. Orio erbjuder 3 olika typer av ratt till reducerade priser. För Saab 9-5 NG är det vackra sportratet som erbjuds. OBS: Här är aktien mycket låg! Och för 9-3 II från modellår 03 till 07 finns Aero-ratten med silverinsatser och sportratet.

Saab fram och bakspoiler

Spoiler självklart? 4 har Orio som erbjuds. En Aero front spoiler för 9-3, modellår 03 till 07 och två bakre spoilers. De är tillgängliga för konvertibel och sedan från modellår 2008. Den ursprungliga bakspoilern är tillgänglig för 9-5 NG-drivrutiner. Han är väldigt sällsynt att se men har sina fans.

Vad är det där?

Det finns golvmattor med eller utan broderad Saab logotyp för alla 9-3 II typer, omgivande ljus och takräcken från år 2006. Dessutom kan små delar såsom en bagagenätet för 9-5 NG, en släpvagn fastställts för 9-3 från 2002 och en CD-växlare kit för det konvertibla av 03 till 06.

Prisreduktionerna varierar beroende på varan, ibland är det bara några procent, för andra poster är minskningen betydande. Priserna bestämmer individuellt Saab / Orio-verkstäderna, varför inga priser kan publiceras här på bloggen. I alla fall är det värt att fråga! Det är också tillrådligt att vara snabb. För vissa erbjudanden är inventeringen mycket reducerad.

Åtgärden är alls godkänd Orio partners tills senast 30.04.19 eller när stockarna går. En lista som översikt finns här till Download deponeras.

8 tankar också "Saab tillbehör spring action"

 • Synd, det finns inget för min modell och jag ...

  Förutom 18 "fälgar. Jag har redan 4 hjulsatser. 2 innehåller bland annat 17 "fälgar. Självklart är det en fråga om smak, men jag personligen skulle inte vilja se eller köra på min 9-5 kromram SC ...

  Optiken flyttas över 17 "redan klart mot en bilmodell (Machbox o. A.) Och komfort och körbarhet som hände igår trådar mellan min fru och jag. Vi var inför de många potholesna, lederna och byarna i Berlin vägnätet enades om att bilen inte skulle vara hårdare. Och medan han stod och körde igår på 16 "Alus och vinterdäck ...

 • Skulle vara trevligt om sådana åtgärder äger rum regelbundet och skulle publiceras.

 • Fälgarna och golvmattorna skulle intressera mig

 • Så jag tycker att tillbehören är mycket intressanta. För fem år sedan var det en riktigt stor åtgärd. Tyvärr kan du inte ens officiellt se en komplett lista, som jag anser vara kontraproduktiv. Det var då en riktigt bra och engagerad vd (Mr P) av en erkänd Saab stödpunkt bry sig om att packa allt i en tydlig PDF-dokument. Belöningen var en stor omsättning. Allt var dock förenat med en stor ansträngning för återförsäljaren, marginalen i de rabatterade delarna låg. Om SZ inte hade gått på sådant problem då hade många intressanta tillbehör varit dolda för mig. Synd att det inte finns någon lista denna gång med citat. Skulle ha varit mycket mer kundvänlig.

  • Ja, en sådan lista skulle vara väldigt viktig och kundvänlig. Jag skulle också vilja köpa något, men har inte tid att alla 10 20 gå till Saab centra runt här och se vilken del av verksamheten som har bara så och vad jag gillar det. Är det kanske någonstans på nätet att se?

   • Lilla önskningar uppfyllde bloggen! En översikt jag har med populär förfrågan som PDF för nedladdning i texten.

 • Om Orio nu även Youngtimer (speciellt 9000) upptäckte för mig själv, skulle jag vara glad som SAAB-förare! Annars stark åtgärd.

 • Synd, inte ens för mig - Jag letar fortfarande efter originalmattor till min 2003er 9-3 I Aero Cabriolet ...

Kommentarer är stängda.