Det är söndag. Och ingen Saab-läsning?

Söndag 11: 00 klocka. Normalt går vår Saab-litteratur online på söndag. Skriven av läsare till läsare. En idé som var väl mottagen och hade bra läsarnummer. Men idag måste läsarna avstå från sin omhärdade tradition. Och det har en anledning.

Saab 9-4x och 9-5 NG SC i Dresden
Saab 9-4x och 9-5 NG SC i Dresden

Det är enkelt eftersom det inte fanns några fler inlagor. Vad började briljant, flatade av lika snabbt. Även om det finns många meddelanden och flera artiklar i verk, har vi för närvarande inget i brevlådan.

Söndag är den dag då läsarna - så den rätta könsneutrala formuleringen - gör bloggen själv. Någon försöker och skriver. De andra läser, alla har roligt. Det skulle vara synd om denna idé inte kunde fortsättas och utvecklas. Därför, idag, som ett kort interjection, inbjudande läsare att fortsätta att engagera sig motiverade i nycklarna!

Saab är det jag skriver om och om igen, vad vi gör av det. Bloggen är en plattform där vi kan kommunicera och där någon som känner till varumärket från Trollhättan kan läsa utan åtkomstbegränsning och, om han gillar, kan hjälpa till att forma den.

Vår "Saab berättelser 2019"Täck ett brett spektrum av ämnen. Det borde vara någonting för alla som kör en Saab, kör eller bara tycker om varumärket. Kanske har vi en ny historia online nästa söndag? Jag skulle vara glad.

Den sista viloplatsen ...

Lite teaser för måndagen. Då går artikeln "Den sista viloplatsen ..." online. Det är inte min, det är Justus och Jan. Två unga Saab-ryttare förstärker vårt lag och tar över några delar av bloggen under de närmaste dagarna.

En spännande rapport, med videor, bilder och mycket text. Av de två kommer att läsas här oftare i framtiden. Saker förändras, allt rör sig. Bloggen stannar inte på det sättet.

8 tankar om "Det är söndag. Och ingen Saab-läsning?"

 • KÖN

  Jag har intensivt firat "läsarna". Tre artiklar och könen är en enorm utmaning när det gäller språk. På engelska (endast en artikel) gör det det mycket lättare ...

  Personligen ser SAAB-bloggen långt ifrån politik och media i Tyskland. I alla fall är jag för första gången medveten om den språkligt mest intelligenta och eleganta lösningen för tyska på SAAB-bloggen. Tillfälle eller typiskt SAAB?

  Hur som helst, slutligen ingen "ER" och "INSIDE", men bara människor. Glorious. Progressive. Avslappnad. Könsneutrala. Så här ska det alltid vara, överallt och på alla förarstolar. Eller ska jag säga, på alla platser av resenärerna?

 • Trevligt sagt. "Spårskottet" i slutet är bra. Och tanken på att se så många värdefulla reservdelar, kanske att ha ett andra liv och lägga tillbaka det på vägen, är giltigt och mycket tröstande.

 • Jag såg också videon ser "läskigt vackert" ...
  Självklart, ledsen, men mycket bättre än skräpspress! Så saker kan vara "sparade" eller upparbetade. En meningsfull och hållbar användning / återvinning.
  Videon visar underbara bilder, musiken är anpassad till de ledsna bilderna och dronshoten i slutet gör oss alla försvinner från det ledsna stället ... Underbart och stort tack till Justus och Jan! Klass! 🙂

 • PS Självklart är jag alltid glad över nya läsarhistorier! Jag läste den entusiastiska, min inledande anmärkning var tänkt att skämta, snälla förstå inte. Det finns säkert många intressanta bidrag, men ibland behöver vi alla lite ... i .... Tack, Tom!

 • Jo, jag är inte så ledsen nu att det inte finns någon läsarsaga på en söndag. 😉 Kanske öka då chansen ja, även i maj för att få tag i en mappburk. Jag kommer bara att ha tid att skriva historien på semester och framför allt att ta bra bilder! Självklart skulle jag också göra det utan portföljlön, om de redan borde vara ute.

  Men bilderna från den sista viloplatsen är mycket tråkiga. Kan man inte behandla de gamla skönheterna i en hall eller åtminstone ett tak över huvudet eller en sträckt presenning? Så de försvinner snabbt. Men det är kanske det som önskas. En Saab-kyrkogård, bättre än skrotpressen. Fortfarande ledsen! 🙁 Men en mycket framgångsrik film som fångar den sjukliga charmen mycket atmosfärisk, rent konstnärlig och med lämplig musikalisk bakgrund. Jag ser fram emot morgondag och ser fram emot killarnas deltagande! 🙂 Det är fantastiskt att det också finns yngre Saab-entusiaster!

  Alla säsonger gamla och unga Saab-vänner en fin söndag - vädret inbjuder till konvertibla turer! 🙂 Men jag måste jobba ... 🙁

 • SKAELY BEAUTIFUL

  Många tack till Jan, Justus och Tom, att denna söndag (saknas läsarbidrag) inte betyder en förlust av SAAB-dosen. Utmärkt video. Kamera, redigering, ljud - allt perfekt. Ämnet är ledsen men på något sätt trevligt också ...

  Bita mig rätt i rumpan som jag saknar en andra SAAB och materialet för ett annat läsarbidrag. Styrelsen är så hög kvalitet (läder och innehåll), att hon också gillade min hund stor. Han är nästan två år gammal och har inte gjort en nonsens ett tag. Men jag tänkte på SAABs ombordmapp på hans filt den andra dagen. 43 Kg av djurkänsla, som du kom dit, men då (trots all kvalitet) kunde inte stå fast. Stor skit! ! !

  Men förstås har den kärleksfullt utformade och vackra skrivplattan bevarats intakt och ensam är värt ansträngningen för ett läsarbidrag ...

  I alla fall har mapparna blivit ännu sällsynta och mer exklusiva. Kära människor, skriv. Det är värt det och här är väldigt tacksamma och trevliga läsare.

 • Jag ser fram emot artikeln, den sista viloplatsen
  Kommer att slutföra min läsarsaga snart och sedan skicka

 • Hurl ..........
  Kan du inte titta ............

  Klaus

Kommentarer är stängda.