Den nya Saab Inside kommer!

Inte för länge, då 11. Utgåva av Saab Inside visas. De bästa nyheterna kommer i förväg, eftersom det kommer att finnas en stor skrivare utöver online-utgåvan. Häftet är spännande, mer Saab än någonsin, eftersom Orio talade i förväg med partners och Saab-förare.

Saab Inside Number 11 kommer!
Saab Inside Number 11 kommer!

Deras önskemål var tydligt definierade. Mer Saab-innehåll och mindre Orio Events, och mervärde för workshops och läsare. Redaktörerna har accepterat förslagen, en kundtidning har uppstått som verkligen kan ses. Våra Saab-workshops är en av de viktigaste punkterna i den nya utgåvan. Workshopporträtt av Orio-partners från Tyskland, Österrike och Schweiz kommer att presenteras i kommande och framtida frågor.

Som en höjdpunkt i fråga kommer 11-läsarna att hitta en flyttbar, aktuell katalog över alla Orio / Saab-workshops. Mervärde för vardagen, och i det praktiska DIN A5-formatet passar perfekt in i handskfacket och är en användbar kompanjon på långa resor.

Det har blivit en tradition att Orio upprepade gånger bjuder in Saab-förare att fylla tidningen med rapporter. Fläktarna var också aktiva i denna utgåva, och det kommer att bli intressant att se vilken typ av rörigt innehåll vi kan förvänta oss.

Dessutom, och detta är verkligen häpnadsväckande, finns det en liten väckelse i nummer 11. Saab har byggt inga bilar i åtta år nu, och därmed känns det som en evighet. I slutet av produktionen i Trollhättan försvann också de populära kundutskick som vissa bloggläsare dystert kommer ihåg. De kom vanligtvis två gånger om året och rapporterade om kampanjer och de senaste Saab-tillbehören.

Saab Post är på väg

För första gången i år lämnar Orio Tyskland återuppliva utskickningarna. I samverkan med Saab workshops kommer en eller annan läsare snart att hitta mail i brevlådan. Trevlig analog, som i gamla dagar, och speciellt 100% Saab. Många, men inte alla, av Orios samarbetspartner finns där, och förväntan på Saab Post är kanske det roligaste.

Den senaste utgåvan av Saab Inside kommer att finnas tillgänglig om några dagar som en utskriftsversion till partnerna. Som alltid, medlemmarna av Saab Service Clubs Online-upplagan först. Klubbregistrering och medlemskap är gratis och har förmåner för medlemmar i klubben.

Att vi kommer att kunna meddela nummer 2019 av en Saabs kundtidning på bloggen 11 är ett litet mirakel i sig som jag inte hade velat satsa på för 8 år sedan. På något sätt är det typiska Saab, förmodligen den legendariska "Lunatic Factor". Med något annat märke skulle det vara svårt att föreställa sig. Därför, vid denna tidpunkt, ett stort tack till det otroliga teamet i Orio Tyskland och de många externa hjälpare som har gjort den nya frågan till verklighet.

9 tankar om “Den nya Saab Inside kommer!"

 • blank

  Jag ser verkligen fram emot utskick och kommande kampanjer ...

  Om mitt minne inte är bedrägligt var det mycket attraktiva erbjudanden och jag biter mig själv i röven, att jag inte ommonterade flyttbar AHK då, eftersom detta erbjöds för 9-5 SC billigt.

  Om Orio tillåter SAAB-ägare att uppgradera och lägga till saknade utrustningsfunktioner billigt, är detta en stor film och kan hållbart öka användbarheten och njutningen av våra SAAB: er ...

 • blank

  Det här är mycket bra nyheter för början på den nya veckan!
  Och - väldigt glädjande att det finns en aktuell Saab-verkstadskatalog i den nya Inside, även för att ta ut i A5-format!

  • blank

   Du har rätt, Tom. Ansträngningen skulle inte vara motiverad. Så det är dags att göra en omväg till vännen eller fråga en Saab-vän. Eftersom det är så lite skrivet om Saab behöver du bara ha.

   • blank

    Hej Wolfgang - Din Saab-vän har naturligtvis alltid ett problem för dig ...

    • blank

     Bra att du har sådana vänner !!! Tack Th.

 • blank

  Jag ser fram emot den nya Saabinside.

 • blank

  Jag tycker också att det är fantastiskt att det fortfarande finns en sådan tidning. Jag har ett antal Saab-tidningar från den aktiva perioden. Tyvärr har jag inte kunnat få alla utskriftsversionerna från de aktuella problemen. Att köra 200 km till närmaste Saabhaendler är inte så lätt. Det skulle vara trevligt om klubbmedlemmarna fick anteckningsböckerna som handlingar skickade. Det borde inte vara en kritik, bara en tanke. Häften själva är stora. Som klubbmedlem skulle jag till och med betala en opulus.

  • blank

   Det, kära Wolfgang, skulle förmodligen vara det bästa och många fans önskan. Det är bara på grundval av den då resulterade ansträngningen och kostnaderna knappast realiserbara. Orio subventionerar Saab Inside redan kommer mer inte att realiseras tyvärr.

 • blank

  Ett fint meddelande till början av veckan, jag ser fram emot SAAB Inside!

Kommentarer är stängda.