Den nya Saab Inside kommer!

Inte för länge, då 11. Utgåva av Saab Inside visas. De bästa nyheterna kommer i förväg, eftersom det kommer att finnas en stor skrivare utöver online-utgåvan. Häftet är spännande, mer Saab än någonsin, eftersom Orio talade i förväg med partners och Saab-förare.

Saab Inside Number 11 kommer!
Saab Inside Number 11 kommer!

Deras önskemål var tydligt definierade. Mer Saab-innehåll och mindre Orio Events, och mervärde för workshops och läsare. Redaktörerna har accepterat förslagen, en kundtidning har uppstått som verkligen kan ses. Våra Saab-workshops är en av de viktigaste punkterna i den nya utgåvan. Workshopporträtt av Orio-partners från Tyskland, Österrike och Schweiz kommer att presenteras i kommande och framtida frågor.

Som en höjdpunkt i fråga kommer 11-läsarna att hitta en flyttbar, aktuell katalog över alla Orio / Saab-workshops. Mervärde för vardagen, och i det praktiska DIN A5-formatet passar perfekt in i handskfacket och är en användbar kompanjon på långa resor.

Det är nu en tradition att Orio upprepade gånger uppmanar Saab-förare att fylla boken med rapporter. Också i den här frågan var fläktarna aktiva, och det kommer bli intressant att se vad som är saabigen innehåll till oss.

Dessutom, och det är verkligen fantastiskt, problemet nummer 11 är en liten väckelse. Saab bygger sedan 8 år, och därmed en filt evighet, inga fler bilar. Med slutet av produktionen i Trollhättan försvann också de populära kundernas mailings som vissa läsare kommer ihåg wistfully på bloggen. De kom vanligtvis två gånger om året, rapporterade om kampanjer och de senaste Saab-tillbehören.

Saab Post är på väg

För första gången i år lämnar Orio Tyskland återuppliva utskickningarna. I samverkan med Saab workshops kommer en eller annan läsare snart att hitta mail i brevlådan. Trevlig analog, som i gamla dagar, och speciellt 100% Saab. Många, men inte alla, av Orios samarbetspartner finns där, och förväntan på Saab Post är kanske det roligaste.

Den senaste utgåvan av Saab Inside kommer att finnas tillgänglig om några dagar som en utskriftsversion till partnerna. Som alltid, medlemmarna av Saab Service Clubs Online-upplagan först. Klubbregistrering och medlemskap är gratis och har förmåner för medlemmar i klubben.

Att kunna tillkännage nummer 2019 av en Saab kundtidning i 11 på bloggen är lite förvånande att 8 år sedan skulle jag inte satsa på. På något sätt är det vanligtvis Saab, förmodligen den legendariska "Lunatic Factor". Med något annat märke som skulle vara svårt att föreställa sig. Därför ett stort tack till det otroliga laget hos Orio Germany och de många externa hjälparna som gjort det nya problemet till en verklighet.

9 tankar också "Den nya Saab Inside kommer!"

 • Ett fint meddelande till början av veckan, jag ser fram emot SAAB Inside!

 • Jag tycker också att det är fantastiskt att det fortfarande finns en sådan tidning. Jag har ett antal Saab-tidningar från den aktiva perioden. Tyvärr har jag inte kunnat få alla utskriftsversionerna från de aktuella problemen. Att köra 200 km till närmaste Saabhaendler är inte så lätt. Det skulle vara trevligt om klubbmedlemmarna fick anteckningsböckerna som handlingar skickade. Det borde inte vara en kritik, bara en tanke. Häften själva är stora. Som klubbmedlem skulle jag till och med betala en opulus.

  • Det, kära Wolfgang, skulle förmodligen vara det bästa och många fans önskan. Det är bara på grundval av den då resulterade ansträngningen och kostnaderna knappast realiserbara. Orio subventionerar Saab Inside redan kommer mer inte att realiseras tyvärr.

 • Jag ser fram emot den nya Saabinside.

 • Det här är mycket bra nyheter för början på den nya veckan!
  Och - mest glädjande att det finns en ny Saab-verkstadskatalog i den nya Inside, även för att ta ut i A5-format!

  • Du har rätt, Tom. Ansträngningen skulle inte vara motiverad. Så det är dags att göra en omväg till vännen eller fråga en Saab-vän. Eftersom det är så lite skrivet om Saab behöver du bara ha.

   • Hej Wolfgang - Naturligtvis har din Saab-vän alltid en fråga för dig ...

    • Bra att du har sådana vänner !!! Tack Th.

 • Jag ser fram emot utskick och kommande åtgärder ...

  Om mitt minne inte är bedrägligt var det mycket attraktiva erbjudanden och jag biter mig själv i röven, att jag inte ommonterade flyttbar AHK då, eftersom detta erbjöds för 9-5 SC billigt.

  Om Orio SAAB-ägare gör uppgraderingar och tillägg av saknade funktioner billigt igen, då är detta den stora filmen och kan hållbart öka värdet och njutningen av våra SAABs ...

Kommentarer är stängda.