Köpintentioner och Saab-kalender 2019

Vad gör du under dagarna mellan jul och nyår? Du kan åka på semester, kanske i bergen eller åtminstone någonstans där det är behagligt varmt och solen skiner? Eller gå med på Saab-tur med köpintressen. Efter 9000 Har exproprierats av Max på det kalla sättet, det är dags att hitta en efterträdare ...

Saab kalender 2019
Saab kalender 2019 från Saab Service Frankfurt

Sann mot mottot att ett liv utan Saab och speciellt utan 9000 är möjligt. Men ledsen också. Vid julen fick vi oväntat ett spännande köp. Några kilometer, 1. Hand, en mycket fin utrustning och motorisering. Max och jag är på väg idag. Vi testar 9000, och kanske kan vi stänga klyftan.

Saabs passion verkar obotlig. När du väl har smittats positivt kan du förmodligen aldrig botas. En Saab-kalender är en del av basutrustningen för varje fläkt. Saab Service Frankfurt har väntat länge med kalendrarna i år. Kort före jul var jag i Frankfurt-Fechenheim och kunde hämta den nya kalendern för 2019.

Saab kalender 2019 från Frankfurt

Som i föregående år har det blivit mycket hög kvalitet och smakfullt för 2019. De fotograferade bilarna är en resa genom Saabs historia och kommer från kundkretsen eller från samlingen Ratzmann. Spännande sprang de igen från Proformance Studiossom också tog över produktionen förra året.

Saab-kalendern är ett måste för det kommande året, och han får den fullständiga rekommendationen från Mark och mig. Priset på runt 33,00 € är gynnsamt, eftersom kvaliteten på utskriften och bilderna är hög, är upplagan begränsad. Fans med intresse bör inte tveka för länge och ringa i Frankfurt.

En annan kalender kommer från Orio Tyskland, vår leverantör för Saab originalreservdelar. Den traditionella månadsplaneraren för kunder och vänner till företaget är inte officiellt tillgänglig och gick till bilhandlare och verkstäder. Vi har fått 5 stycken som vi förmedlar till våra läsare. Som alltid uppstår frågan vem som ska få en kalender.

Saab - Orio månadsplanerare 2019
Saab - Orio månadsplaner 2019

Efterfrågan är vanligtvis högre än det mycket begränsade utbudet och vi hittade en enkel lösning. Fem läsare som deltog i bloggdonationskampanjen kommer att få kalendrarna per post från och med den 5 januari. Vi bestämmer mängden donation. Om vi ​​inte har adressen kommer vi att kontakta dig. Förutom kalendrarna bifogar vi ett tack för ditt stöd.

För mig är det det sista inlägget i år. I morgon blir den nya ägaren av Transatlantikers, och jag kommer att vara i kontakt igen 2019. Jag tar tillfället i akt att säga tack. Med läsarna som följde oss 2018. Med Mark och bloggteamet, som stod vid min sida med inspiration och höll ryggen. Och med företagen och Saab-workshops som har gjort mycket i flera år för att säkerställa att bloggen kan fortsätta att vara verklighet.

7 tankar om “Köpintentioner och Saab-kalender 2019"

 • blank

  Jag hoppas att 9000 uppfyller din idé!
  Förresten letar jag efter rallyet http://www.carbagerun.de en Saab med resterande TÜV till 8 / 19 för lite pengar. Bilarna på 5000 km-rutten genom Danmark, Sverige och Norge måste vara minst 20 år gamla och borde inte kosta mer än 500, - Euro. Företrädesvis skulle en 9000 eller 900 vara super det skapas knappast över nästa TÜV. Erbjudanden till 1000, - Euro skulle vara bra. Jag vill verkligen inte konkurrera med en tysk bil eller en japansk.
  Hälsningar och allt det bästa till blogglaget och alla läsare för 2019,
  Torsten

  • blank

   Kära Torsten, du har ett email på detta ämne 😉

 • blank

  Tack Tom och Blogteam för de stora inläggen 2018. Så kan 2019 fortsätta. Förresten, min höjdpunkt i år var Pilots Wanted.

 • blank

  Två 9000 erfarna SAAB-entusiaster flyttar ut. Det finns inte mycket som kan gå fel och det skulle vara jättebra om den ”nya” skulle fungera idag. Jag håller korsade fingrar för Max.

  Här kanske en trevlig rapport med bilder från en lyckad shoppingresa? Skrivet och fotograferat av Tom, Max eller i en arbetsdelning ...

  De 5 mottagare Jag önskar glädje välförtjänt kalender och laget alla givare, alla trevliga kommentatorer och alla läsare en bra och olycksfri gott nytt år. 2018 har gett mig här mycket roligt. Ett särskilt tack också till janv.

  Jag var tvungen att läsa hans sista kommentar om och om igen och fortfarande le senast. Gemenskapen för SAAB-förare verkar för mig (bortsett från några få avvikare) vara en mycket berömd, kvick och trevlig grupp ...

  I alla aspekter (kön, inkomst, ålder, utbildningssituation eller yrke) är vi ett representativt och brett tvärsnitt av det bilkörande samhället och ändå är något positivt annorlunda. Något jag inte kan sätta ord på ...

  Men det är något jag är tacksam för och något som håller mig knuten till SAAB.

  6
  1
 • blank

  Stor fritidsaktivitet att köra en 9000. Åh, jag vill - men jag är på kontoret. Ha kul och ses igen 2019!

 • blank

  God morgon hoppas du njöt av julen med dina familjer. Jag kan bara tacka för de många SAAB-bidragen från dig. Nu sägs det, återhämta sig bra och komma bra in i det nya året.
  Hälsningar från Sachsen, Martin

 • blank

  Jag tackar dig och dina Saab-bloggkollegor för ditt fantastiska arbete och önskar dig och dina familjer ett gott nytt år i ett hälsosamt och framgångsrikt nytt år!

Kommentarer är stängda.