IntSaab 2019, Marcus Bergfeldt och 9-5 NG SC

Kort före julen finns det fortfarande ett antal Saab-korta meddelanden. DNA Collectibles introducerar en miniatyr av 9-5 NG-sportkläderna, en ny Saab-webbplats är online, och registrering för IntSaab 2019 öppnas de närmaste dagarna.

Saab 9-5 NG SC från DNA-samlarobjekt
Saab 9-5 NG SC från DNA-samlarobjekt

Saab 9-5 NG SportCombi från DNA Collectibles

I november presenterade vi miniatyrerna av Aero X och NEVS 9-3 Turbo prototypen på bloggen. Jag tyckte att deras avrättning var mycket framgångsrik, och en hel del läsare som senare också beställde. Då tillkännagav DNA en annan modell som kommer att finnas tillgänglig från februari ... en 1:18 miniatyr av Saab 9-5 NG SportCombis.

Förbeställningsfasen har öppnat och upplagan, som är begränsad till 320 stycken, kan förbeställas med 10% rabatt. Mina förväntningar är enorma, om den höga nivån på de tidigare modellerna kan bibehållas? Till skillnad från andra miniatyrer i sportdräkten 9-5 NG, är proportionerna väl uppfyllda. Bilder av prototypen (?) Lämna fortfarande utrymme för förbättringar.

I konkreta termer motsvarar inte Saab-logotypens placering i kylargrillen originalet, mittkonsolen erbjuder fortfarande utrymme för perfektion. Det här är detaljer som kan förväntas i denna prisklass.

MarcusBergfeldt.se

Om Saab hade något hedersmedborgarskap skulle jag föreslå Marcus Bergfeldt. Han är positivt saabinfekterad, hans entusiasm för varumärket är smittsam. På något sätt har du alltid en känsla av att hela livet oundvikligen måste rotera runt varumärket, för utan Saab kan människan inte vara lycklig.

Det säger sig självt att hans livs stora kärlek, hans fru Manuela, nästan nödvändigtvis måste ha en Saab-referens. Marcus låter den internationella Saab-scenen delta i sitt liv. På MarcusBergfeldt.se berättar han om Saab 9-4x-projektet, sina resor och mycket mer!

IntSaab 2019

Det kommer att finnas två stora internationella Saab-evenemang under det kommande året. Festivalen i Sverige börjar den 7 juni och IntSaab 9 i Nederländerna den 2019 augusti. Saab är fortfarande mycket viktigt för våra grannar, och Saab Club som organiserar den ser tillbaka på en lång tradition.

Som en plats har holländarna valt den lilla staden Weerselo, inte långt efter den tyska gränsen. Ett bra program väntar på deltagarna. Om du har möjlighet, bör du planera din semester i enlighet med detta.

Någon gång går fram till sommaren, men förväntan kan vara. Så att juldagarna inte kommer att bli utan den lämpliga dosen Saab öppnar klubben registreringen för IntSaab på 24. December.

Essen Motor Show - Tillägg

Vid årets Essen Motor Show Subaru Club och 1. Tyska saabklubben För första gången ett stativ. Ett företag som mottagits väl av läsare på bloggen. Gilla handlingen med webbalbumet, vilket gör att fansen kommer närmare åtgärden.

Martin hade det på den sista dagen i den stora showen webbalbum återigen utrustad med intryck från Essen. Detaljerad bild av Saab och Subaru, en titt på motorrummen och närliggande stativ. Vi vill dela bilderna med läsarna, ta en titt!

Jag gillar idén med webbalbumet bra, kanske kommer det att bli en fortsättning på framtida klubbevenemang?

5 tankar om “IntSaab 2019, Marcus Bergfeldt och 9-5 NG SC"

 • Jag beställde nyligen Aero X och 9-3 Viggen cabriolet. Båda super vackra modellerna!

 • blank

  Trevligt att DNA kraschar på nischen! Snälla leverera 9-4x och 9-5 sedan.

  • blank

   ... och en Griffin cabriolet, tack. Av dessa sägs bara cirka 400 ha byggts, som vän från Kiel nyligen informerade mig om.

  • blank

   ... med 9-4x skulle jag också vara där (helst i silver)! 😉

   Jag fick bara en i ett "något fel" silver från denna Atlas-utgåva (men beställs individuellt från TheSaabFarm) ...

Kommentarer är stängda.