IntSaab 2019, Marcus Bergfeldt och 9-5 NG SC

Kort före julen finns det fortfarande ett antal Saab-korta meddelanden. DNA Collectibles introducerar en miniatyr av 9-5 NG-sportkläderna, en ny Saab-webbplats är online, och registrering för IntSaab 2019 öppnas de närmaste dagarna.

Saab 9-5 NG SC från DNA-samlarobjekt
Saab 9-5 NG SC från DNA-samlarobjekt

Saab 9-5 NG SportCombi från DNA Collectibles

I november presenterade vi miniatyrerna av Aero X och NEVS 9-3 Turbo prototypen på bloggen. Jag hittade deras utförande mycket framgångsrikt, och en hel del läsare som senare beställde. DNA tillkännagav en annan modell som kommer att finnas tillgänglig i februari ... en 1: 18 miniatyr av Saab 9-5 NG SportCombis.

Förbeställningsfasen har börjat, och den begränsade utgåvan på 320 stycken kan förbeställas med 10% rabatt. Mina förväntningar är enorma, oavsett om den höga nivån för tidigare modeller kan upprätthållas? Till skillnad från andra miniatyrer i 9-5 NG-sportdräkten är proportionerna väl anpassade. Bilder av prototypen (?) Ger fortfarande utrymme för förbättringar.

Eftersom arrangemanget av Saab-logotypen i radiatorgalleret inte motsvarar originalet, erbjuder mittkonsolen fortfarande utrymme för perfektion. Dessa är detaljer som kan förväntas i detta prisklass.

MarcusBergfeldt.se

Om Saab hade något hedersmedborgarskap skulle jag föreslå Marcus Bergfeldt. Han är positivt saabinfekterad, hans entusiasm för varumärket är smittsam. På något sätt har du alltid en känsla av att hela livet oundvikligen måste rotera runt varumärket, för utan Saab kan människan inte vara lycklig.

Tydligt att även den stora kärleken i hans liv, hans fru Manuela, nästan oundvikligen måste ha en Saab. Marcus låter den internationella Saabscenen delta i sitt liv. på MarcusBergfeldt.se Han pratar om sitt Saab 9-4x-projekt, hans resor och mycket mer!

IntSaab 2019

Det kommer att bli två stora internationella Saab-evenemang nästa år. På 7. Juni startar festivalen i Sverige, på 9. Augusti den IntSaab 2019 i Nederländerna. Med våra grannar har Saab fortfarande hög prioritet, och värdens Saab Club ser tillbaka på en lång tradition.

Som en plats har holländarna valt den lilla staden Weerselo, inte långt efter den tyska gränsen. Ett bra program väntar på deltagarna. Om du har möjlighet, bör du planera din semester i enlighet med detta.

Någon gång går fram till sommaren, men förväntan kan vara. Så att juldagarna inte kommer att bli utan den lämpliga dosen Saab öppnar klubben registreringen för IntSaab på 24. December.

Essen Motor Show - Tillägg

Vid årets Essen Motor Show Subaru Club och 1. Tyska saabklubben För första gången ett stativ. Ett företag som mottagits väl av läsare på bloggen. Gilla handlingen med webbalbumet, vilket gör att fansen kommer närmare åtgärden.

Martin hade det på den sista dagen i den stora showen webbalbum återigen utrustad med intryck från Essen. Detaljerad bild av Saab och Subaru, en titt på motorrummen och närliggande stativ. Vi vill dela bilderna med läsarna, ta en titt!

Jag gillar idén med webbalbumet bra, kanske kommer det att bli en fortsättning på framtida klubbevenemang?

5 tankar också "IntSaab 2019, Marcus Bergfeldt och 9-5 NG SC"

  • Trevligt att DNA kraschar på nischen! Snälla leverera 9-4x och 9-5 sedan.

    • ... och fråga om en Griffin konvertibel. Av dessa har sålunda endast totalt cirka 400-stycken byggts, som Kiels vän nyligen berättade för mig.

    • ... med 9-4x skulle jag vara där också (som i silver)! 😉

      Har bara en i ett "något fel" silver från den här Atlas-upplagan (men beställs ibland separat över TheSaabFarm).

  • Jag beställde nyligen Aero X och 9-3 Viggen cabriolet. Båda super vackra modellerna!

  • Pingback:

Kommentarer är stängda.