Julidéer och en Saab i möbelaffären

Ikea och Saab hör samman. I välsignade Saab 900 gånger kunde du se en svensk bil i den svenska möbelbutiken. Långt borta, men attraktionen kvarstår. I Rostock körde en 9-5 med den berömda 3 liters diesel till Ikea-filialen. Inte helt planerat ... mer säkerhetsskador under en körövning på parkeringsplatsen framför möbelaffären.

Saab Julidéer

Meddelandet kunde inte bara på NDR se, det spriddes i den tysktalande världen. Saab-reklam - på ett annat sätt. Och ytterligare bevis på att Saab-samhället fungerar bra. Nästan ett dussin läsare hänvisade mig till ämnet, från kusten till Schweiz. Tack för det, Saab i möbelaffären har nu kommit till bloggen.

Saab och bilens engagemangsindex

Saab, det är verkligen ett sådant ämne. Ändå är de svenska trollen odödliga. Ruhr University Bochum ger bevis på detta. I Auto Involvement Index registrerar det bilägarnas tillgivenhet för deras fordon varje år med hjälp av sociala medier. Under årens lopp har forskarnas arbete blivit en erkänd indikator på kundernas känslighet och måste tas på allvar.

I 2018er-indexet, uteslutande i Wirtschaftswoche publiceras rankas Saab på 9: e plats av 15 platser. Det är förvånande, eftersom vi står inför sådana känslomässiga märken som Porsche eller Alfa Romeo, som också fortfarande bygger bilar. I vissa av tillverkarnas marknadsavdelningar kommer de förmodligen att tänka på varför detta är. Saab-faktorn - svårt att förklara.

Saab Julidéer

Jul närmar oss spontant! Det är dags att leta efter små presenter. Det ser ut som om det inte är så bra. Men det finns några små idéer. Det finns de populära Saab-kalendrarna för nästa år.

En vacker kalender, hög kvalitet och enligt varumärket har Heuschmid lanseras. Priset motsvarar vad du måste betala för kalendrar i lämplig presentation, om cirkulationen är liten.

Alternativt kan du gå till Saab-kalendern för Saab Service Frankfurt vänta. Debuten 2018 var imponerande välgjord och mycket smakfull. Kalendrarna är inte färdiga ännu, jag väntar otåligt på nyheter. Om det kommer kommer jag omedelbart att flytta Saab i riktning mot Frankfurt och säkra några kopior. Dessutom upptäckte jag fin, liten plysch älg på Saab Service Frankfurts hemsida.

Andra gåvaidéer för Saab-förare har Skandix i affären. Butiken är lite Volvo, men du kan leva med den. Särskilt de svala står ut Saab kepsar från Svenska Saabklubben och ganska bra gjort Saab jackor ut. Dessutom finns det många svenska-tema små saker, ett bra urval för Saab fans.

Slutligen är det fortfarande frågan om vad våra Blog fundraiser gör? I morgon meddelar vi de första resultaten, och vi ser naturligtvis fram emot ytterligare stöd under tiden!

 

8 tankar om “Julidéer och en Saab i möbelaffären"

 • blank

  Här är en länk till en julfilm med SAAB "extras" som jag hittade igår när jag surfade på YouTube: Christmas 2117 ", en EDEKA julplats. Skulle det inte vara bra om våra SAABs kunde hålla ut så länge.
  Alla SAABists har en trevlig före jultid!
  Doc Hübi

  6
  1
  • blank

   Platsen är fantastisk!

   Jag var tvungen att titta på honom två gånger och jag klickar på honom en tredje gång. Tack för det och en trevlig före jul!

  • blank

   Vilken söt och berörande plats! Hur hittar du något sådant i storheten av YouTube? Tack så mycket, i alla fall! Saab var och är (!) Bara bilar med hjärtan, där ägarna hänger med alla sina hjärtan. De passar därför perfekt med meddelandet på platsen!

 • blank

  Det är bara synd att Svenska Saabklubben aldrig reagerar på beställningsförfrågningar via e-post ...

 • blank

  Jag anser att den påstådda blandningen av pedaler är ett rent skyddande påstående från ägarna ...

  ... så att den vackra bilen inte behöver hållas kvar. Jag tror att det är SAAB: s fel och att det var avsiktligt. Hemlångsmotiv.

  6
  1
 • blank

  Tack för de många tipsen med Saab presenter. Det finns definitivt något för alla. Med mig kom i dag längtan efter paket med DNA med Aero och 9.3 Turbo. Bara en dröm,
  Förresten, IKEA. I Instagramaktionen hade jag en bild av min blågula konvertibel framför den blå och gula IKEA i Erfurt
  tillhandahålls.
  Alla en trevlig semester säsong!

  3
  1
  • blank

   Jag kunde hämta min första (DNA) Aero-X och med den min (kommande) julklapp från tullen idag, som också var mycket glada över innehållet, "1/18 skala modellbil" fanns redan på fraktsedeln .
   En fläck är bakrutan, som är lös i ett hörn, den mer än kompenserande bonusen för detta är serienumret, som sannolikt inte är "007"; en dröm, även för Bond ...

   Allen också en lugn och vacker före jultid!

Kommentarer är stängda.