Original Saab-batterier, Instagram, spekulation

Små saker gör sakerna perfekta. Vem vill titta på öppningen av huven på hans älskade Saabs på ett batteri med en utländsk märkeslogo? När "hood diving" kommer en Opel eller en VW-logo dålig. Detta erkändes av Orio och tog hand om. Vi ser också fram emot fler än 1.000-anhängare i vår Instagram-åtgärd och rapporterar om prissänkningen för en samlarobjekt.

Saab bilbatteri

Saab original bilbatterier

I många av mina äldre Saabs är ett bilbatteri med Saab-bokstäver. Jag känner det på ett eller annat sätt konsekvent, men tyvärr var det inte längre någon av dessa batterier. Vid Saabs verkstäder var avbokningen av anbudet smärtsamt, trots att batterierna i slutändan var ingenting annat än en påminnelse om den tid som Saab fortfarande byggde bilar.

Orio har lyssnat på entreprenörerna, nya batterier med Saabs ursprungliga bokstäver och kapacitet med 64Ah och 77 Ah kommer snart att vara tillgängliga. Glädjande för alla som, liksom jag, värdesätter detaljer och originalitet. Dessutom Orio föreskrivs ett särskilt pris på mattorna partner Golv med Saab logotyp för 9-3 9-3 I-III och ALU90 fälgar.

Ytterligare produkter av åtgärden, som fram till 14. December är atmosfärsljus, gummimattor och delar relaterade till belysning. Detaljer delar den auktoriserade Saab / Orio Workshop med.

Saab Instagram-åtgärd
Saab Instagram-åtgärd

Saab Instagram-åtgärd

Vår Saab-åtgärd på Instagram fortsätter, vi fick 1.000 för några dagar sedan. Välkommen anhängare. I Instagrams värld kan det inte vara så mycket, för vårt lilla bloggprojekt är det mycket. till Börja i augusti vi var nära 600-anhängare. Temat har en trevlig dynamik, och vi kan visa att Saab fortfarande är närvarande i Tyskland och en fråga om många människors hjärta.

Vår Anne ser fram emot ytterligare e-postmeddelanden, så att vi kan fortsätta att mata vårt konto med super vackra Saab-bilder!

Saab 9-5 NG SC i laserröd

Det var det här Pre-serie sport kombinationvem på Car searchomel till salu. Fordonen är vanligtvis samlarobjekt - och en säker investering. Den spännande frågan är: Vad är en sportbil med pre-serier med runda 203.000 kilometer värt? Svaret kan inte vara enkelt, eftersom det bara finns en kombination i denna färg.

Inte värt det ändå verkar han vara den sportiga prisidén av nätet (utan moms) 53.000,00 €. Säljaren har under tiden sänkt sitt pris till ett netto 49.000,00 €, som på 95SC2012.com att läsa. Huruvida en potentiell älskare vill komma åt stationsvagnen, en TTID, nu?

Spekulation och fantasi ingår i priset ändå. I auktionen före 6 år var stationsvagnen, med 32.000 kilometer och linjär utrustning, fortfarande värt under 30.000 €.

9 tankar också "Original Saab-batterier, Instagram, spekulation"

 • Orio = de gör något. Tack för informationen!

  • Jo, självklart är Saabfahrer nöjda med väldigt lite ... Batteriet köper, klisterar på det och det är jublet. Naturligtvis är det lättare för Orio att bygga om än vad som verkligen behövs. Batterier eller perfekt passande golvmattor blir lätt lätt. Särskilda delar tyvärr inte ...

   • Tja Daniel (aka DSpecial) Saab skruvmejslar föredrar att skruva batterier med Saab avtryck i bilarna. Orio lägger till en del försäljning, liksom dörrmattorna. Med andra ord, vad är det som är fel med det, eller varför ska Orio lämna affärsområden som ligger bakom?

    • Ja, varför ska de?
     Och varför gör du det frivilligt?

     Alla goda och legitima frågor ...

     Men inte Daniel, men Orio skulle behöva svara på dem.

     Batterierna ligger mycket nära däck, bensin, bromsvätska och motorolja. Eller i luften i däcket.
     Kortfattat är batterierna ganska universella och inte knutna till fordonstillverkare. Men jag behöver inte Orio-luft i däcket. Jag behöver SAAB-specifika delar som kanske ingen annan erbjuder ...

     Om (um-) märkta och märkta batterier fortfarande är det bästa möjliga meddelandet från Orio, tycker jag att det är helt legitimt att sätta fingret i såret.

 • Egentligen ville jag inkludera mig till det här inlägget av en kommentar ...

  Jag tycker det är helt okej att vara så kär i detalj, att en logotyp eller dekal (bil) tillverkare att uppskatta vitt på ett bilbatteri - även om vi förväntar oss alla någon SAAB logotyp på våra däck och alla vet att SAAB hans Batterier har aldrig gjort sig själv.

  Därför fann jag kommentaren från Franken Troll bra och försökte tummen upp (som för närvarande inte visas [än?]) Och som jag sa, ville lämna den där.

  Men sen besökte jag någon gång Orio och hittade något?
  En visuellt mycket tilltalande sida som är visuellt uppdaterad med tiden och även när det gäller marknadsföringstips ("originalitet" och "tradition" etc.) måste gömma sig bakom ingen webbplats. Mycket trevligt!

  Men annars har jag inte hittat något annat på webbplatsen. Informationsinnehållet kan ställas in på noll. Jag var lite besviken då ...

  Men det spelar ingen roll, för jag köpte min SAAB för några veckor sedan ett nytt batteri och det kommer förhoppningsvis att vara några år tillbaka.

  Även grebs kommer aldrig att se dem, såvida de inte först sår ut det ursprungliga SAAB-locket på startbatteriet. Och om de gjorde det just nu skulle de komma över en högkvalitativ, helt ny och välkänd märkesprodukt. Jag kunde leva bra med det och motivera det ...

  • Tillägg:

   Oavsett om Orio ska vara öppet för privata kunder har det redan diskuterats här. Även starka förespråkare för denna position har vanligtvis en viss förståelse för Orios nuvarande tillvägagångssätt att stödja SAAB-partnerna ...

   Citat från kategorin Original tillbehör (saabparts.com):

   "Ditt Saab Service Center eller Saab Parts Center har rätt svar för dina behov."

   Det kan vara så, men webbplatsen Orios lämnar mycket att önska. Förmodligen från Saabs servicecenter eller Saab Parts Center, vilket Orio hävdar att uteslutande stöder. För den lilla multiplikationstabellen i marknadsföringen hör den också till önskningar! ! !

   Så vad håller Orio från att presentera och marknadsföra original tillbehör på sin egen hemsida?
   Vi är SAAB-ryttare och inte clairvoyants. Hur ska vi komma med tanken på att ha ett visst tillbehör som vi inte alls kan veta?

 • God kväll i rundan,
  Jag läser / hör mellan alltid motsägelsefull information om omgivande belysning. Mitt intresse har gjorts i två / tre år. Kan Orio-belysningssatsen, som ursprungligen var avsedd för 9-3, också installeras i 9-5?
  Om det finns empiriska värden, ber jag om en kort återkoppling. Tack för insatsen.

  • Jag har omgivande belysning i 901 S Convertible Bj.1992, i 9000 CSE, Bj.1998 och i 93 SC Bj.2006. "Inget problem", sa min vän före 2 år sedan. Ska gå lika bra i 95.

 • Instagram-åtgärden körs, jag är verkligen glad att höra! Den egna tidslinjen blir ännu mer saabiger - väldigt snäll.
  Orio som säljer Saab-batterier kan vara både negativ och positiv. Jag tycker att det är positivt, Orio har hittat ett annat gap, och om inte stängt med största ansträngning. Men nu finns Saabs ursprungliga tecken igen under huven - jag tror att det är mycket värre.

Kommentarer är stängda.