Saab Inside Number 10 är här!

Ett litet årsdag: 10. Utgåva av Saab kundtidning av Orio Deutschland GmbH är här! Medlemmarna i Saab Service Club kunde redan njuta av den digitala upplagan i fredags.

Saab Inside Issue Number 10 är här!
Saab Inside Issue Number 10 är här!

I maj gick 2014 1. Upplaga i början. En kundtidning, äntligen igen, efter flera år utan tidningen Saab. Bakom varje Saab Inside finns många saab-entusiastiska människor som tar hand om innehållet. Men det verkliga ansvaret - och det mesta av arbetet - bärs av fru Gürel von Orio Tyskland. Med varje ny fråga växte hon mer i sin roll som "chefredaktör". Hon tar hand om samspelet med byrån, tryckeri, layout, frakt. Vid denna punkt från min sida ett hjärtligt tack!

Tryckta kopior av Saab Inside nummer 10 hos Orio partners

I början var Saab Inside en digital tidning. Det var få utskrifter av de första siffrorna, och endast för en handplockad cirkel. Detta har förändrats, också för att det var stor efterfrågan från kunder och partners. den Särskilt problem 9 / 2018 först trycktes med en gigantisk utgåva av 15.000 kopior och distribueras till partners i Tyskland, Österrike och Schweiz. Och numret 10 är också tillgängligt i stor, tryckt utgåva. Anteckningsböcker har skickats gratis till Orio / Saab-partnerna de senaste dagarna.

Utgivningsnummer 10 är en översyn av Saabs aktiviteter i år. Om de framgångsrika Saab-evenemangen på Saab Bredlow, återförsäljare Himberg och LaFrentz Kiel har rapporterats. Laget bilen Heimer med sportaktiviteter Saab upptar lite utrymme, utseende Orio vid Automechanika och Troll Rally Saab vänner Erftkreis är några av de annat innehåll.

För första gången blev redaktionen utsatt för ett lyxproblem när man skapade Saab Inside. Många ämnen, och plötsligt för lite utrymme i tidningen. Detta var nytt och är ett bevis på hur många Saab-aktiviteter 2018 har. Frågan om huruvida man sätter in eller utelämnar texter - eller utökar frågan med några sidor - bestämdes med ett tungt hjärta med en minskning. Tidningen, en gratis tidning finansierad av Orio, skulle annars ha blivit alltför omfattande och dyr.

Utgåva nummer 11 är schemalagd för våren 2019, så Saab-berättelsen fortsätter. Och som alltid, medlemmar av Saab Service Clubs få utgåvan uteslutande i förväg. Medlemskap och registrering är gratis.

6 tankar också "Saab Inside Number 10 är här!"

 • Denna dubbelt förvrängd krom skådespel (ett foto av ett foto) på omslaget ser jävligt sexig - bredare och plattare än personligen ...

  Man tänker genast en stor (SAAB-9-5-) Coupe, att i denna design och nosen så hade också gånger kan ge. Och jag skulle ha önskat bättre än en A7 eller vad annat kan fortfarande komma som en rival att tänka ...

  Kromglaset var verkligen bara en övergångsdesign. Förmodligen bara en design förlägenhet för SAAB. En livsstödsmål för den gamla 9-5, som ska överbrygga den nya 9-3-designen och 9-5 NG. Kort sagt, det var bara en övergångslösning och menade att vara en ...

  Men vilken lösning! ! !

  Bilden på Saab Inside-omslaget gör det ganska oavsiktligt, hur mycket outnyttjad potential i den här fronten / i den här designen också har satt.

 • Tack så mycket till Orio för den coola och informativa SaabInside!

 • Slutligen gånger en krom glasögon på första sidan .. En super-Auto jag kör är 2008 9 en -5 från Frankfurt direkt från Saab dotterbolag. Hittills, med undantag ljuddämpare och kontroll inga defekter (78000 km)

 • Var med mig redan i början av förra veckan efter hjulbytet på FSW i bilen

 • Mina kromglas har alltid polariserat mig: hur ful - galen cool.
  Här i D brukade jag den första meningen. En vistelse i S, med den tiden "massor" av 9-5, ändrade min åsikt hållbar! Med varje SAAB som träffade mig sedan med kromglasögonen, försonade jag mig med designen. I slutet av semestern var det klart: vilken cool design!
  H.Hürsch säger det tydligt: ​​Vilka möjligheter har ställts i denna front!
  Så: ta hand om kromglaset!
  Fortsätt mycket körglädje med det!

 • Senast FR på Saab Service och vad händer? Den nuvarande Saab Inside, en perfekt timing sedan samma kväll var Saabstammtisch! Ergo, 11-kopior arresterade och distribuerade till kollegor 😉

Kommentarer är stängda.