Saab Instagram Foto av oktober månad

Det är dags! Vi ska tilldela ett Saab Instagram-foto för första gången. Och vi packar, som lovat, för första gången ett Saab-överraskningspaket för fotografen. Bilden av månaden kommer från läsaren Ken-Daniel. Och om jag inte misstänker, går vårt Saab-paket till den vackra angränsande Österrike.

Saab Instagram Foto av oktober månad
Saab Instagram Foto av oktober månad

Kära Ken-Daniel, tack för ditt inlägg. Och vi hoppas, som alla andra läsare, på många vackra Saab-bilder. Eftersom vår åtgärd fortsätter, och från och med nu packar vi Saab överraskningspaket varje månad. Så länge lagren går.

Saab Instagram-fotot för månaden kommer från Österrike.

Vad finns i vårt första paket? Vi skickar Ken-Daniel en Saab-bild från året 1996. En Saab Rarity, som bara finns på fabriken eller i grenarna. Vår bild var i många år på fabriken i Frankfurt-Fechenheim. Bilden visar den dåligt nya Saab 900 II-konvertibelen. I många år hade det lilla svenska varumärket den högsta andelen konvertibler som säljs i modellutbudet. Eller casually formulerade: Saab, det var en gång ett konvertibelt varumärke.

1996 var följaktligen stolt över 900 II Convertible. Taket öppnade automatiskt på 30 sekunder, ett starkt tillkännagivande vid den tiden. Konvertiblar från Saab var en synonym för komfort och lyx, i kombination med svensk soliditet och säkerhet - en mycket speciell mix. I förpackningen packar vi några fler Saab-baggar. En nyckelring, en Saab pin och några blogg klistermärken och ... Tillhandahålls bild, nyckelring och stift av Saab Service Frankfurt.

När paketet är framför paketet. Bloggens besättning har kul pack packet, förhoppningsvis läsarna kommer att njuta av vår handling och elementet av överraskning. Sedan 1. November vi är nya, alla bilder publicerade under den aktuella månaden finns där. Naturligtvis sätter vi ihop ett annat överraskningspaket i december. Löfte: Det kommer att bli något helt annat.

Uteslutna från åtgärden är, som alltid, medlemmar av bloggbesättningen. Deras bilder är av förståeliga skäl inte tilldelade. Också inbjudna är alla läsare som gillar Saab och Instagram Ha åtgärder.

Som vi vet har vi skapat en särskild e-postadress för Anne och åtgärden:

instagram (at) saabblog.net

Vi ser fram emot mycket Saab bildmaterial! Skicka oss dina vackraste bilder!

Och: Var snäll och skicka bilderna individuellt via e-post, inte som nedladdning.

Viktigt:

Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans intellektuella egendom och att vi har dem gratis och i obestämd tid på vårt Instagram konto kan visa. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

4 tankar också "Saab Instagram Foto av oktober månad"

 • 5. November 2018 på 1: 21 PM
  permalink

  Mycket fint skott av Ken-Daniel. Underbart, återigen så många Saabs - olika åldrar och även några sällsynta exemplar - att se som en gnistrande pärlhalsband i atmosfären! Kan du fråga var detta landskap ligger? Jag skulle också vilja delta i en sådan utgång.

  Alla deltagare och Saab fans är alltid bra resa och många fler vackra utlopp! 🙂

  • 7. November 2018 på 7: 39 PM
   permalink

   Bilden kommer från höstens avgång från SAAB-vännerna Sachsen, som ägde rum för några veckor sedan. Sedan det gick från nära Dresden nästan mot Senftenberg / Hoyerswerda.

   • 7. November 2018 på 8: 42 PM
    permalink

    Tack för svaret och informationen! 🙂

 • 5. November 2018 på 5: 49 PM
  permalink

  Trevligt att du gör sådana åtgärder och sedan konsekvent drar igenom! Tack!

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish