Ny Saab Merchandise från Orio

Merchandising är bra. Tillverkarna genererar försäljning och rykte, och vi fans tycker om det. Nya Saab-varor kommer fram i tid för hösten / vintersäsongen av Orio. Så att det roliga med varumärket inte består ens när mobila samlarobjekt övervintrar i garage och hallar.

En exklusiv Saab-vara. Saab historia som en kanvasbild
En exklusiv Saab-vara. Saab historia som en kanvasbild. Bild: Orio

En exklusiv Saab-vara

Orio, som kom fram från Saab Automobile Parts AB, har blivit något av en hemport för Trollhättans varumärkesvänner. Företaget upprätthåller Saab arvet, tar hand om reservdelstillförseln, och ibland finns det lite tid för snygga små saker.

Nytt och önskvärt är en exklusiv dukbild. Högkvalitativ duk, ritad på en ram, visar alla fordon av märket från Ursaab till Castriota-studien. I måtten 50 x 70 cm är en absolut blickfångare för hem och kontor. Duken är strängt begränsad, endast 200-kopior - numrerade i följd - gjordes för Orio av en tysk partner.

De är uteslutande tillgängliga från Saab-återförsäljarna / Orio-partnerna i Tyskland, Österrike och Schweiz, Det är tillrådligt att kontrollera tillgängligheten innan du besöker återförsäljaren. Inte alla partner har deltagit i denna marknadsföring, och det begränsade kontingenten säljs ut från Orio-lageret. Intresserade parter bör vara snabba, för kort efter leveransen mottog Orio begäran om ytterligare kopior, vilken man inte kan betjäna på grund av begränsningen.

Förutom den begränsade dukbilden har Orio lanserat Saab-kollektorkopparna i en ny variant. Två koppar, i en "klassisk" och en "modern" version, är tillgängliga genom workshops. Dessutom är den populära Saab-affischen, som visar varumärkeshistoriken sedan 1947, tillgänglig igen. Den har omformats i 70 x 100-format på papper / matt och kan även köpas från Saab-partners.

Besöket på Saab-partner är väl värt det. Inte bara för att köpa Saab-varor, utan också att få Saab att genomgå en kort vinterkontroll eller inspektion. Rätt tid att byta till vintercyklar skulle vara nu ändå.

13 tankar också "Ny Saab Merchandise från Orio"

 • Jag undrar verkligen om du kan prata om duken / affischen att alla fordon i Saab visas där. Trots allt saknas en Saab, även om endast 25.000 x har producerats, men oftare än en Turbo X ... Så verkligen allt? Jag tror inte det, men fortfarande ett bra drag från Orio för att få dig det. Om jag bara skulle ha gillat fler / andra produkter så är skärmen redan såld.

  2
  1
  • ... Du menar 9-7x? ja det är synd att tjockleken alltid är marginaliserad. På bilden är han fortfarande över, men det betydande nummer som har gjort det till Europa behöver bara en ny huva och andra saker som måste vara skonsamt oroliga. Han har saker ombord på att det var i hans utseende i någon annan SAAB och till och med idag tror jag fortfarande på den helt enkelt strikta GM-världen. Till exempel, den dubbla DIN-slitsen, bara en ny Kenwood ren och du är tillbaka på toppmoderna med Carplay, Navi och DAB +, Dashcam och bakifrånkamera.

   • Helt fel! ! !
    Eller helt rätt? ? ?

    Nej, det betydde garanterat Subaru-SAAB 9-2X. Eller Lancia SAAB. Eller se min andra kommentar nedan. Nu finns det redan fyra möjligheter ...

    Jan-HH möjligen möjligen en femte? Vem vet?

    Om Tom ville göra en läsares gåta från det här inlägget efteråt hade jag uppriktigt tjänat min SAAB-cup (eller vad som helst) ...

    Men skämt åt sidan, under varumärket SAAB hittar du alltid fler variationer och provbollar än vad du har på skärmen. Det är väldigt väldigt spännande ...

  • Är det här ett måndagspussel?

   Snälla gör det inte Kom bara ut ur det. Vilket begränsat till 25.000 bit SAAB saknas här?
   Betecknas 900 I Sedan? Är det ett annat? Vilka eller vilka SAABs saknas på bilden? Det kan nästan vara en läsarens reaktion ...

   Annars känner jag mig på samma sätt. Jag tycker att Orio-åtgärden är utsökt, bra och rätt, men lämnar uppenbart inget att önska. 200 sålde för länge sedan Expl ...

   Lyckligtvis är samhället av SAAB-drivrutiner inte så litet långt. Och varje dag växer andelen SAAB-supportrar bland förare och ägare. Den dag då alla förare och ägare till en SAAB också är en supporter av varumärket, kan inte riktigt vara så långt borta ...

   Behovet av fläktvaror eller investeringsvilja (per capita) i den återstående flottan är sannolikt att vara betydligt högre än för andra varumärken. Orio kan och kan räkna med det.

   • Varken 9-7x eller 9-2x. Saab jag menar är en riktig. Byggd i Finland, där banden förmodligen sprang lite långsammare, vilket gör den till en av de bästa i kvalitet.

    Självklart menar jag Saab 90!.

    Bilen har alltid fått lite uppmärksamhet, men att han kommer att glömma även vid Orio?

    9-7 och 9-2x, från mig. Båda har faktiskt stött från ett annat märke och försedda med rätt emblem och säljs som svenskar.

    Synd, tror att 90 kombinerar 99 och 900. Det som ensam skulle ha gjort honom tillräckligt special och skulle ha blivit en liten intressant blickfångare på affischen.

    • Touché ...

     Så i själva verket en femtedel, som saknas. Redan två av dem är definitivt riktiga SAABs (90 och 900 Sedan) och inte bara märkta som sådana ...

     Men vad betyder det egentligen? Jag kan också förstå om föraren av en 9-7X vill känna igen sina läderstolar och kopphållare som SAAB-typiska. Jag förstod det vid någon tidpunkt och accepterade det. När SAAB är på en bil är det också en! På något sätt och åtminstone så långt som ...

     Det faktum att SAAB NEVS har dragit tillbaka navigeringsrättigheterna, särskilt mot bakgrund av SAAB Subarus, SAAB Lancias eller SAAB GM SUV, som var alla där, är inte exakt smickrande för NEVS. Men det verkar mig konsekvent och korrekt!

 • Kan man få denna duk som belgisk en dag? Jag vill verkligen köpa denna duk till mitt kontor.

  • Jag är säker på att Stephan Individual också skickat till Belgien!

 • min första: en 900 16V Tu Sedan Bj 1984 saknas definitivt. för mitt linne, vem annars kommer att ansöka.
  Men det är livet.

 • Bra att jag redan kunde köpa affischen på Himberger Saabtreffen direkt från Orio

Kommentarer är stängda.