Instagram och Saab överraskar med historien

Saab Instagram Action är på! Läsarna har förvånat oss, Anne mottar ständigt nya bilder. Resultatet är en vacker collage av en livlig Saab-scen, och fler bilder kommer varje dag. Vi vill fortsätta kampanjen, och vi vill göra det ännu mer spännande!

Saab Instagram Action - Ding berätta historien
Saab Instagram Action - Ding berätta historien.

Eftersom bilder berättar historier, och vi vill berika dem med överraskningar, som också berättar om Saabs historia. Vi kom upp med något. Något speciellt, och vi har mycket ansträngning. Omedelbart kommer vårt team att skicka ett överraskningspaket en gång i månaden. Så här belönar vi det foto som fick mest på Instagram varje månad.

Överraskningar berättar om Saab-berättelsen

Vad finns i paketet - det kommer att bli en överraskning! För som jag sa har vi arbetat så hårt för läsarna. I vårt Saab-paket kommer saker att vara i den. Unika bitar eller rariteter som har att göra med Saab Germany, bloggen och varumärkets historia. Saker som inte kan köpas, och i vissa fall aldrig existerat. Varumärkeshistoria bara!

Vår idé var spontant stödd av Saab Service Frankfurt och Orio Tyskland, Under de senaste dagarna hade jag kunnat gå på en skattejakt i Frankfurt och rycka igenom den dolda Saab-Tysklands historia. Vi har hittat bra, historiska bilder från kontor, rariteter som gamla Saab service parkeringsskyltar och många andra stora och små saker. Dessutom har många andra rariteter samlats i nästan 8 år Saab Blog. Prototyper av produkter som vi planerade till vår tidigare fanbutik, men gick aldrig i produktion. Eller felavtryck som har sin egen charm.

Vi ger bort Saab rariteter

I våra Saab-överraskningspaket kan gömma mycket små specialiteter - eller riktigt stora - unika, speciella, historiska eller bisarra. Och med garanti kommer de aldrig att vara tråkig. Omslagsbilden visar en liten del av saabiger-saker som väntar på våra läsare. Varje foto som tagits under Instagram-åtgärd publiceras automatiskt. Följande månad avslöjar vi vad som finns i paketet, skickar det till vinnaren och berättar också om en liten historia om det.

Uteslutna från åtgärden är, som alltid, medlemmar av bloggbesättningen. Deras bilder är av förståeliga skäl inte tilldelade. Också inbjudna är alla läsare som gillar Saab och Instagram Ha åtgärder.

Som vi vet har vi skapat en särskild e-postadress för Anne och åtgärden:

instagram (at) saabblog.net

Vi ser fram emot mycket Saab bildmaterial! Skicka oss dina bästa bilder!

Viktig anmärkning: Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans immateriella äganderätt och att vi får visa dem på vårt Instagram-konto gratis och under obestämd tid. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

5 tankar om "Instagram och Saab överraskar med historien"

 • Tack för att du delar med dig!!!

 • Bra åtgärd! Det förekommer för mig att jag ville ta en titt på hur min egen, skickade bild eftersom det var så.

 • Jag tittar in igen och igen. Många bilder är riktiga pärlor. Ibland är de ursprungliga och jag ler ett leende över mitt ansikte. Eller de visar en SAAB som är ännu sällsynt än andra. Reunion är kul!

  Andra är så väl mottagna att man kunde tro att de skannade från en katalog eller att de producerades för en annons eller en kalendersida ...

  Så det finns bilder som jag kan hänga på längre, men för alla bilder visar de en del SAAB och var och en av dem är kul.

  Och detta tillkännagivande är tydligt en motivationshöjning. Jag undrar vad som kommer nu ...

  Hur som helst, jag måste gå tillbaka till bildarkivet och - om det inte ger tillräckligt eller inte tillräckligt - tänka snabbt på nya inspelningar. Jag skulle vilja ha ett sådant överraskningspaket!

  Men hur ökar du dina chanser? Kvantitet? Kvalitet? Kontinuitet och regelbundenhet av inlagor? Paketen kommer sannolikt att bli omtvistade ...

 • då måste jag leta efter några fina ställen att ta bilder

 • Som alltid en bra idé! Ett litet, individuellt incitament att äntligen flytta och skicka Anne-bilder. Veckan börjar (från Saab synvinkel) någonsin bra.

Kommentarer är stängda.