Saab Instagram Action - det fungerar!

I början var laget lite osäker på Instagram-idén. Vad händer om samhället inte går med och låter oss stå i regnet utan bilder? Våra bekymmer var helt ogrundade. Från starten fick vi många geniala Saab-bilder.

Saab Instagram-åtgärd

Som vi hade hoppats var det många olika motiv. Bilder från vardagen med det svenska kultmärket och bilder som är så geniala och högkvalitativa att vi tar bort hatten! En eller annan läsare har förstått vad vi alla handlar om: avbildar Saabs liv; Visa att varumärket verkligen har andetag och att det inte är dött.

Visa att vi fortfarande är här!

Det är därför vi är glada att det finns Saab-förare som skickar oss bilder och deltar i deras Saab-liv. Med hjälp av alla läsare och vänner av varumärket skapas en digital, livlig Saab-collage online. På ett bättre sätt kan vi inte visa närvaro.

Självklart hoppas vi och tror att det kommer att finnas fler inlagor. För en har Anne ännu inte alla Saab-bilderna Instagram Uppladdad, även om hon använder nästan varje ledig minut. Och det gör mycket roligt ... Å andra sidan räknar vi med fler bilder, mer deltagande, vilket borde bli ett konstant flöde.

Som vi vet har vi skapat en särskild e-postadress för Anne och åtgärden:

instagram (at) saabblog.net

Vi ser fram emot mycket Saab bildmaterial!

Viktig anmärkning: Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans immateriella äganderätt och att vi får visa dem på vårt Instagram-konto gratis och under obestämd tid. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

9 tankar också "Saab Instagram Action - det fungerar!"

 • Det finns verkligen underbara bilder, jag tittar på varje dag! Åtgärden kommer att göra din aptit för SAAB!

  • Jag känner på samma sätt! Bilderna väcker önskningar ...

 • My Dick fartyg fick för några veckor sedan som en "taxi" för "Groom föräldrarnas (pappa är lång 2m!) Är en av mina vänner, och brudens mor.
  De var mycket glada över "rymden och inträdet". 🙂

  Låt oss se om jag äntligen får några bilder på den här helgen (och kanske så kan det hända här).

  • Vi skulle vara glada!

 • Skicka bara en bild av mitt första maktmonster ...

 • Jag tittade bara för första gången ...

  Bra bilder, coola åtgärder! Är kul Också mycket väl märkt. Många tack till bloggteamet! ! !

  Hon borde vara permanent på "Frontpage". Både, e-postadressen för inlagor och länken att titta på, ska alltid vara närvarande helt fram, tror jag. Vad är det bästa sättet / bästa möjliga genomförandet, jag är redan osäker. Det är bara önsketänkande, bara en idé ...

  • Ursäkta min "okunnighet om datavetenskap", men vart ska den här länken vara "synbar"?

   • Idealiskt, alltid allestädes närvarande på hemsidan för den här bloggen. Så åtminstone ville jag förstå mitt förslag ...

    För tillfället kan länken hittas lite dolt högst upp i den här artikeln. Klicka bara på det ljusgråa ordet "Instagram" och du kan se mycket SAAB.

   • PS

    Överst (i rubriken) och längst ner (i sidfoten) hittar du alltid en länk på höger sida av varje sida. Det är 3. Ikon (mellan Twitter-Bird och You-Tube) och ska vara en kamera ...

    Klicka bara och du är på Instagram med SAAB.

Kommentarer är stängda.