Saab Instagram-kampanj - det fungerar!

I början var laget lite osäker på Instagram-idén. Vad händer om samhället inte går med och låter oss stå i regnet utan bilder? Våra bekymmer var helt ogrundade. Från starten fick vi många geniala Saab-bilder.

Saab Instagram-åtgärd

Som vi hoppades fanns det en mängd olika motiv. Bilder från vardagen med det svenska kultmärket och foton som är så geniala och av så hög kvalitet att vi tar av oss hatten! Den ena eller den andra läsaren har förstått vad vi egentligen handlar om: skildrar Saabs liv; visa att varumärket verkligen fortfarande har andedräkt och att det inte är dött.

Visa att vi fortfarande är här!

Det är därför vi är glada att det finns Saab-förare som skickar oss bilder och deltar i deras Saab-liv. Med hjälp av alla läsare och vänner av varumärket skapas en digital, livlig Saab-collage online. På ett bättre sätt kan vi inte visa närvaro.

Självklart hoppas vi och tror att det kommer att finnas fler inlagor. För en har Anne ännu inte alla Saab-bilderna Instagram laddas upp, även om hon använder nästan varje gratis minut för det. Och det är mycket roligt ... Å andra sidan räknar vi med fler foton, mer deltagande, vilket borde bli ett konstant flöde.

Som vi vet har vi skapat en särskild e-postadress för Anne och åtgärden:

 instagram (at) saabblog.net

Vi ser fram emot mycket Saab bildmaterial!

Viktig anmärkning: Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans immateriella äganderätt och att vi får visa dem på vårt Instagram-konto gratis och under obestämd tid. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

9 tankar om “Saab Instagram-kampanj - det fungerar!"

 • blank

  Bara tittade in för första gången ...

  Bra bilder, coola åtgärder! Är kul Också mycket väl märkt. Många tack till bloggteamet! ! !

  Det ska finnas permanent på "förstasidan". Båda, e -postadressen för bidrag och länken att titta på, ska alltid stå längst fram, tycker jag. Vad är det bästa sättet / bästa möjliga implementering för detta, jag är återigen osäker. Det är bara önsketänkande, bara en idé ...

  • blank

   Ursäkta min "datavetenskapliga okunnighet", men var ska denna länk "att titta på" hittas?

   • blank

    Helst alltid närvarande på denna bloggs hemsida. Åtminstone så ville jag att mitt förslag skulle förstås ...

    Länken är för närvarande lite dold högst upp i texten i denna artikel. Klicka bara på det ljusgrå ordet "Instagram" så ser du mycket SAAB.

   • blank

    PS

    Överst (i sidhuvudet) och längst ner (i sidfoten) hittar du alltid en länk till höger om varje sida. Det är den tredje ikonen (mellan Twitter-fågeln och You-Tube) och borde förmodligen representera en kamera ...

    Klicka bara och du är på Instagram med SAAB.

 • blank

  Har precis skickat en bild av mitt första maktmonster ...

 • blank

  För några veckor sedan fick mitt tjocka skepp tjäna som en "taxi" för "brudgummen föräldrar" (pappa är över 2 m lång!) Av en av mina vänner och brudens mamma.
  De var mycket entusiastiska över "utrymme och inträde". 🙂

  Låt oss se om jag äntligen får några bilder på den här helgen (och kanske så kan det hända här).

  • blank

   Vi skulle vara glada!

 • blank

  Det finns riktigt underbara bilder, jag tittar inuti varje dag! Åtgärden gör att du vill åka till SAAB!

  • blank

   Jag känner likadant! Bilderna väcker önskningar ...

Kommentarer är stängda.