Instagram-åtgärd! Vi vill ha dina Saab-bilder!

Tidigare distribuerade bilmärken tryckta broschyrer genom sina återförsäljare. Det är länge över! Vad som räknas är den virtuella världen! Facebook, Instagram, Twitter och bloggar dominerar; Information erhålls digitalt och inte längre i analogi. Det öppnar möjligheter, särskilt i vårt fall.

Saab på Instagram

Saab, jag har skrivit om det förut, hade en mycket stark digital närvaro. Detta har lidit, med inrättandet av många bloggar, de senaste åren. Analysera situationen genom Google Trends har sökvolymen runt varumärket minskat dramatiskt under 5-åren.

Vad vi kan göra för att ändra det, och vad ligger till grund för vår fotokampanj, är ganska enkelt:

Låt oss översvämma Instagram med Saab-bilder!

Nästan någon annan plattform utvecklas lika dynamiskt som Instagram. För att generera största möjliga område utan stora kostnader och utlämnande av privatlivet uppstår Instagram perfekt för oss. Vi vill många, många Saab foton av våra läsare för att visa hur levande och fascinerande, den lilla svenska varumärket.

Skicka oss dina Saab-bilder! Om vi ​​kombinerar vår kreativitet visar vi hur livligt varumärket är! Det finns inga gränser för kampanjen. Varje läsare kan skicka Saabige bilder så ofta han vill. Dagligen, varje vecka eller bara en gång. Livet med Saab, vardagen med familjen, partner, barn eller hund - och med den svenska bilen.

Kampanjen startar idag och kommer att fortsätta så länge vi alla har kul med den. Anne från Blog Crew har gått med på att gå med oss Instagram-konto att mata med Saab-bilderna! När samhället är involverat använder vi det som ett digitalt utropstecken för vårt kultmärke. Mark, bloggbesättningen och jag - vi ser redan fram emot fantastiska Saab-bilder!

Vi har skapat en särskild e-postadress för Anne:

 instagram (at) saabblog.net

Viktig anmärkning: Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans immateriella äganderätt och att vi får visa dem på vårt Instagram-konto gratis och under obestämd tid. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

12 tankar om “Instagram-åtgärd! Vi vill ha dina Saab-bilder!"

 • blank

  Något påminner om fotoväggkampanjen i Trollhättan för många år sedan ... Väggen finns fortfarande, vem vet?

 • blank

  Jag översvämmade just din e-postadress med fem e-postmeddelanden plus foton ....

  Bra idé, ha kul att genomföra 😉

  • blank

   Bra bilder, tack!

 • blank

  Då går jag in i djupet i mitt medelmåttiga bildarkiv och ser vad som finns idag ...

 • blank

  En bra idé och några bilder har redan skickats 🙂

 • blank

  Mycket trevlig idé, det är verkligen mycket vackert ut. Tack för den här nya åtgärden på bloggen.

 • blank

  Jag har följt hashtaggen "#saab" sedan jag registrerade mig på Instagram
  Detta är inte tråkigt på Instagram.
  Kan du inte delta i kampanjen med ditt eget Insta -konto och "hashtag" eller är det relevant att du skickar ut inläggen?

  • blank

   Vår idé bakom det är att Saabblog Instagram-kontot bara kommer att öka din egen Saab-historia genom samhället. Vardagliga, fascinerande, överraskande, precis som livet. Och utvecklades i en riktning som ingen kan förutsäga.

 • blank

  Jag är lite skrämd av storleken på den ena eller andra SAAB-samlingen eller av kvaliteten på vissa (läsare) foton, som också visades här ...

  ... Ändå får jag se om jag kan hitta något i min egen fotopool som jag vågar skicka.

  Bra åtgärd! ! !

  Om jag förstår rätt, körs Tom professionellt digitalt. Fascinerande, hur han alltid klarar av att skapa ett kritiskt avstånd och att ta oöverträffade perspektiv. Digitalen används hittills och välkomnar (t.ex. med denna åtgärd), så långt det verkar användbart och lämpligt.
  Omvänt ifrågasätts eller kritiseras det lika ofta här på bloggen, där det verkar vara överflödigt eller till och med skadligt ...

  Du måste hantera den här balanseringen först - speciellt med den här professionella bakgrunden. Hattar av! En kritisk och oberoende ande skriver och arbetar här. SAAB-andan kan knappast representeras mer värdigt idag ...

  ... Om jag alls kan säga det? Vem är jag som ska döma det? ? ?

  Tja, en mycket personlig åsikt och ett personligt beröm ...

  • blank

   En tanke på åtgärden är att vi inte bara vill ha det perfekta fotot. Det vardagliga livet, vilket är sällan perfekt, räknas. Så snälla bilder av Saabs, som med grova kanter, och precis som livet är. Så Herbert, bara mod 😉

 • blank

  Super !!

 • blank

  Bra åtgärd, jag är i!

Kommentarer är stängda.