Instagram-åtgärd! Vi vill ha dina Saab-bilder!

I tidigare tider distribuerade bilmärken tryckta broschyrer om sina återförsäljare. Det är långt borta! Vad som är viktigt är den virtuella världen! Facebook, Instagram, Twitter och Bloggar dominerar; Information erhålls digitalt och inte längre analogt. Det öppnar möjligheter, särskilt i vårt fall.

Saab på Instagram

Saab, jag har skrivit om det förut, hade en mycket stark digital närvaro. Detta har lidit, med inrättandet av många bloggar, de senaste åren. Analysera situationen genom Google Trends har sökvolymen runt varumärket minskat dramatiskt under 5-åren.

Vad vi kan göra för att ändra det, och vad ligger till grund för vår fotokampanj, är ganska enkelt:

Låt oss översvämma Instagram med Saab-bilder!

Nästan någon annan plattform utvecklas lika dynamiskt som Instagram. För att generera största möjliga område utan stora kostnader och utlämnande av privatlivet uppstår Instagram perfekt för oss. Vi vill många, många Saab foton av våra läsare för att visa hur levande och fascinerande, den lilla svenska varumärket.

Skicka oss dina Saab-bilder! Om vi ​​bunter vår kreativitet visar vi hur levande varumärket är! Åtgärden har inga gränser. Varje läsare kan skicka så många som han gillar, saabige bilder. Dagligen, veckovis eller bara en gång. Bo hos Saab, vardagslivet med familjen, livspartnern, barnen eller hunden - och med den svenska bilen.

Åtgärden börjar idag och kommer att springa så länge vi alla har roligt med det. Anne från bloggpersonalen har kommit överens om vårt Instagram-konto att mata med Saab bilderna! När samhället blir involverat sätter vi ett digitalt utropstecken för vårt kultmärke. Mark, bloggpersonalen och jag - vi ser fram emot bra Saab-bilder!

Vi har skapat en särskild e-postadress för Anne:

instagram (at) saabblog.net

Viktig anmärkning: Genom att skicka in bilderna överensstämmer avsändaren med publikationen på vårt Instagram-konto. Han försäkrar att bilderna är hans immateriella äganderätt och att vi får visa dem på vårt Instagram-konto gratis och under obestämd tid. Vid publicering namnges vi högst förnamn, men aldrig fullständigt namn på avsändaren.

12 tankar också "Instagram-åtgärd! Vi vill ha dina Saab-bilder!"

 • Bra åtgärd, jag är i!

 • Super !!

 • Jag är lite skrämmad av storleken på en eller den andra SAAB-samlingen eller av kvaliteten på vissa (läsare) foton, som också redan ses här, lite ...

  ... Ändå ser jag om jag kan hitta något i mitt eget fotobibliotek som jag också vågar skicka.

  Bra åtgärd! ! !

  Om jag förstår rätt, körs Tom professionellt digitalt. Fascinerande, hur han alltid klarar av att skapa ett kritiskt avstånd och att ta oöverträffade perspektiv. Digitalen används hittills och välkomnar (t.ex. med denna åtgärd), så långt det verkar användbart och lämpligt.
  Omvänt är det också ifrågasatt eller till och med kritiserat på bloggen så ofta som var den är upprättad, verkar överflödig eller till och med skadlig ...

  Du måste först få den här balanseringsåtgärden klar - särskilt under denna yrkesstatus. Hattar av! Här skriver och arbetar en kritisk och självständig ande. Värdigt, SAAB-anden kan knappast vara representerad idag ...

  ... Om jag kan säga det? Vem ska jag döma det? ? ?

  Tja, en mycket personlig åsikt och ett personligt pris bara ...

  • En tanke på åtgärden är att vi inte bara vill ha det perfekta fotot. Det vardagliga livet, vilket är sällan perfekt, räknas. Så snälla bilder av Saabs, som med grova kanter, och precis som livet är. Så Herbert, bara mod 😉

 • Jag följer hashtag "#saab" sedan min Instagram inloggning
  Detta är inte tråkigt på Instagram.
  Är det inte möjligt att delta i kampanjen med ditt eget Insta-konto och "hashtagging" eller är det relevant att du skickar inläggen?

  • Vår idé bakom det är att Saabblog Instagram-kontot bara kommer att öka din egen Saab-historia genom samhället. Vardagliga, fascinerande, överraskande, precis som livet. Och utvecklades i en riktning som ingen kan förutsäga.

 • Mycket trevlig idé, det är verkligen mycket vackert ut. Tack för den här nya åtgärden på bloggen.

 • En bra idé och några bilder är redan skickade 🙂

 • Då går jag in i djupet i mitt genomsnittliga bildarkiv och ser vad som händer i dessa dagar ...

 • Har precis överskridit din e-postadress med 5 Mails plus photos ....

  Bra idé, ha kul att genomföra 😉

  • Bra bilder, tack!

 • Påminner något om fotoväggen i Trollhättan år sedan ... Finns väggen fortfarande, vet den vem?

Kommentarer är stängda.