Saab classifieds: Billiga fälgar till läsarna

Det här är mitt sista inlägg - före sommaruppehållet! Jag säger adjö på semester, bloggen är fortfarande intressant även utan mitt ingripande. Mark, som nu är tillbaka från sin semester, matar rubriken Annonser med begagnade Saab-fälgar till det lägsta priset.

Saab fälgarBakom vår handling är som alltid en liten Saab-historia. Mobilforumgruppen, som var mycket nära Saab i sin tidiga tid, har blivit en viktig partner för BMWCadillac, Corvette, Chevrolet, Infiniti och MINI, Det lilla svenska varumärket ligger dock fortfarande nära ägarnas hjärta, service för fordon från Saab erbjuds fortfarande.

När vi flyttat till en ny byggnad i Dresden-Kesselsdorf hade vi fått ett större föremål av begagnade fälgar och andra saker. Vi fick hämta henne som en donation och en trevlig gest för bloggen, som man fortfarande känner sig kopplad till. Vi säljer Saabfälgarna, som är med mindre eller stora spår av användning, för en symbolisk mängd 20,00 € per styck. Pengarna som höjdes av åtgärden förblir i regionen och i samhället. Det gagnar helt Saabs vänner Sachsen.

Både kompletta uppsättningar och enskilda delar av de olika fälgarna finns tillgängliga. Detta inkluderar mönster som länge inte längre finns tillgängliga från Orio. De är idealiska som en billig leverans i händelse av att en fälg har förstörts och den inte längre kan repareras. Leveransen sker i valfritt antal, så länge lagret räcker. Hämtning på Freiberg / Brand-Erbisdorf-platsen önskas, leverans är möjlig på begäran.

Mark har nu tvättat fälgarna, fotograferat och lagrat på pallar. I morgon börjar han lista i vår Saab klassificeras Market.

Jag säger adjö till sommarlovet. Med Saab, men utan en blogg. Helt inaktiv, stannade besättningen inte i bakgrunden. Vår marknadsmarknad får nya funktioner, vår in-house-utskrift fungerar på ett saabigt mysterium för fansen. Bara så mycket: Vi planerar en ny läsarkampanj de närmaste månaderna, som som vanligt kommer att belönas med ett litet tack. Tidigare var det de nästan legendariska Saab-styrelsen med exklusiva block till varje publicerad artikel.

Den här gången kommer det att bli något helt annat. Du kan vara nyfiken!

10 tankar om “Saab classifieds: Billiga fälgar till läsarna"

 • blank

  @ Alla: Tack för semesterns önskemål! Vi läser dig igen snart!

 • blank

  bra semester och många idéer till bloggen! 🙂

 • blank

  Holiday?
  Kom norrut, där solen z. Verkar så säker och frodig just nu! SAAB är van vid extrema temperaturer ... 😉, människor vänjer sig vid det, saktar ner ..., gör (och kan också) siesta! 🙂
  Ha en god vila med SAAB, familj och barn och kottar ...
  (notera ordningen ... 😉)
  Tack för det förra engagemanget!
  Spänningen på nya berättelser kvarstår ...

 • blank

  Bra, avkopplande och spännande semester!

 • blank

  Tack för ditt engagemang och mycket roligt på semester!

 • blank

  Dir Tom och hela familjen en underbar semester och bra körning med Saab. Gör det som alltid spännande.

 • blank

  Ha en trevlig semester Tom !!!!! 🙂

  ... Vi har för närvarande "semesterväder". ja, men här (tyvärr) i platt norr också ... Jag kan springa bort nästan tidigare här (för närvarande 29,8 ° C på kontoret). 😉 ;-(

 • blank

  Kära Tom! Önskar dig en avkopplande semester!

 • blank

  Glöm: trevlig semester!

 • blank

  Mycket bra idé!
  Jag letar fortfarande efter 18 tumfälgar SAAB 9-5 .. Jag ska kolla in det imorgon!

Kommentarer är stängda.