Saab classifieds: Billiga fälgar till läsarna

Detta är mitt sista inlägg - före sommarlovet! Jag säger adjö till semestern, bloggen är intressant utan mitt ingripande. Mark, nu tillbaka från sin semester, matar rubriken avsnitt med begagnade Saab fälgar till lägsta pris.

Saab fälgarBakom vår handling är som alltid en liten Saab-historia. Mobilforumgruppen, som var mycket nära Saab i sin tidiga tid, har blivit en viktig partner för BMW, Cadillac, Corvette, Chevrolet, Infiniti och MINI, Det lilla svenska varumärket ligger dock fortfarande nära ägarnas hjärta, service för fordon från Saab erbjuds fortfarande.

När vi flyttat till en ny byggnad i Dresden-Kesselsdorf hade vi fått ett större föremål av begagnade fälgar och andra saker. Vi fick hämta henne som en donation och en trevlig gest för bloggen, som man fortfarande känner sig kopplad till. Vi säljer Saabfälgarna, som är med mindre eller stora spår av användning, för en symbolisk mängd 20,00 € per styck. Pengarna som höjdes av åtgärden förblir i regionen och i samhället. Det gagnar helt Saabs vänner Sachsen.

Från de olika fälgarna finns både kompletta meningar och enskilda bitar. Inklusive design som inte längre är tillgängliga hos Orio. De är idealiska som ett billigt lager, om du har förstört en kant och det här är inte reparerbart. Leveransen sker i vilken önskad mängd som helst, så länge lagren är kvar. Plocka upp på plats Freiberg / Brand-Erbisdorf önskas, frakt på begäran är möjligt.

Mark har nu tvättat fälgarna, fotograferat och lagrat på pallar. I morgon börjar han lista i vår Saab klassificeras Market.

Jag säger adjö till sommarlovet. Med Saab, men utan en blogg. Helt inaktiv, stannade besättningen inte i bakgrunden. Vår marknadsmarknad får nya funktioner, vår in-house-utskrift fungerar på ett saabigt mysterium för fansen. Bara så mycket: Vi planerar en ny läsarkampanj de närmaste månaderna, som som vanligt kommer att belönas med ett litet tack. Tidigare var det de nästan legendariska Saab-styrelsen med exklusiva block till varje publicerad artikel.

Den här gången kommer det att bli något helt annat. Du kan vara nyfiken!

10 tankar också "Saab classifieds: Billiga fälgar till läsarna"

 • Mycket bra idé!
  Jag letar fortfarande efter 18 tumfälgar SAAB 9-5 .. Jag ska kolla in det imorgon!

 • Glöm: trevlig semester!

 • Kära Tom! Önskar dig en avkopplande semester!

 • Trevlig semester Tom !!!!! 🙂

  ... "semester väder" vi har för närvarande. ja, men här (tyvärr) också i den grunda norr ... Jag kan nästan ta den framför den (för närvarande har 29,8 ° C på kontoret). 😉 ;-(

 • Dir Tom och hela familjen en underbar semester och bra körning med Saab. Gör det som alltid spännande.

 • Tack för ditt engagemang och mycket roligt på semester!

 • Bra, avkopplande och spännande semester!

 • Holiday?
  Kom till norr, där solen z. Zt. Verkar så säker och riklig! SAAB används för extrema temperaturer ... 😉, människan blir van vid det, blir långsammare ..., gör (och kan göra) siesta! 🙂
  Bra vila, med SAAB, familj och barn och kottar ...
  (notera ordern ... 😉)
  Tack för det förra engagemanget!
  Spänningen på nena berättelser förblir ...

 • bra semester och många idéer till bloggen! 🙂

 • @ Alla: Tack för semesterns önskemål! Vi läser dig igen snart!

Kommentarer är stängda.