Saab klassificeras, nya funktioner!

Efter en framgångsrik start av vår Saab-kategori har vi, som utlovat, lagt till nya funktioner. Eftersom rubrikannonserna ska vara lätta att hantera och lätta att förstå för alla annonsörer. Det finns också funktioner för att markera ett objekt som sålt eller att lista det igen.

Saab klassificeras

Markera artikeln som såld

Efter en lyckad försäljning kan en artikel raderas. Det är dock lämpligt att behålla varan online och markera den som såld. Skulle den potentiella köparen ändra sig är det bara att ta bort "sålt" -märket.

Markera artikeln som såld

Och så fungerar det:

Klicka på knappen i annonsadministrationen till höger om respektive artikelSåld"Klick. Artikeln är nu markerad som såld genom att klicka på knappen som nu visas "Försäljning“Du kan släppa den till salu igen om det behövs. Efter att 30-dagars erbjudande har löpt ut kommer objektet automatiskt att raderas från annonserna. Den förblir dock synlig i den personliga annonshanteringen och kan återställas när som helst.

Återställ osålda objekt

Osålda artiklar behöver inte skrivas in igen, de kan annonseras så ofta som de önskar ytterligare 30 dagar.

Återställ artikeln

Och så fungerar det:

I annonsadministrationen till höger om respektive artikel om "Snarare"Klicka på knappen. En annan funktion visas på vänster sida "Förnya annonsen". Med bara ett musklick kan du återställa displayen i ytterligare 30 dagar.

Självklart är Saab-annonserna gratis och kommer att förbli så. Mer exakt än på bloggen, precis på pulsen i Saab-gruppen, kan du inte placera din försäljningsannons eller hans ansökan. Sekretesserna är öppna för alla privata annonsörer som erbjuder eller söker efter reservdelar eller fordon.

Vi har fler funktioner i planeringen som vi kommer att införliva under de närmaste veckorna. För tekniska frågor är blogglaget naturligtvis tillgängligt.

En annan liten teaser ...

Det kommer att vara värt att titta på Saab-annonser under de kommande dagarna. Bloggteamet fick en donation av några begagnade Saab-fälgar. Vi förmedlar detta till samhället. För ett litet, symboliskt belopp som går till Saabs vänner i Sachsen kassaapparat och hjälper till att finansiera resorna. Mer om detta de kommande dagarna!

Man tänkte på “Saab klassificeras, nya funktioner!"

  • blank

    Tack för ditt engagemang !!!

Kommentarer är stängda.