Saab klassificeras, nya funktioner!

Efter en framgångsrik start av vår Saab-kategori har vi, som utlovat, lagt till nya funktioner. Eftersom rubrikannonserna ska vara lätta att hantera och lätta att förstå för alla annonsörer. Det finns också funktioner för att markera ett objekt som sålt eller att lista det igen.

Saab klassificeras

Markera artikeln som såld

Efter en lyckad försäljning kan en artikel raderas. Det är dock tillrådligt att hålla varan online och markera den som såld. Om den potentiella köparen ändrar sig, är allt som behöver göras att ta bort märket "Såld".

Markera artikeln som såld

Och så fungerar det:

I annonshanteringen till höger om respektive artikel klickar knappen "Såld"Klick. Artikeln är nu markerad som såld genom att klicka på knappen som nu visas "Till salu” du kan släppa den igen för försäljning om det behövs. Efter att erbjudandeperioden på 30 dagar har löpt ut kommer artikeln automatiskt att raderas från annonserna. Den förblir dock synlig i hanteringen av personliga annonser och kan när som helst tilldelas om.

Återställ osålda objekt

Osålda artiklar behöver inte skrivas in igen, de kan annonseras så ofta som de önskar ytterligare 30 dagar.

Återställ artikeln

Och så fungerar det:

I annonshanteringen till höger i respektive artikel om "Snarare" knapp. En annan funktion visas på vänster sida"Förnya annonsen”. Med bara ett musklick kan du lägga upp annonsen igen i ytterligare 30 dagar.

Självklart är Saab-annonserna gratis och kommer att förbli så. Mer exakt än på bloggen, precis på pulsen i Saab-gruppen, kan du inte placera din försäljningsannons eller hans ansökan. Sekretesserna är öppna för alla privata annonsörer som erbjuder eller söker efter reservdelar eller fordon.

Vi har fler funktioner i planeringen som vi kommer att införliva under de närmaste veckorna. För tekniska frågor är blogglaget naturligtvis tillgängligt.

En annan liten teaser ...

Det kommer att vara värt att titta på Saab-annonser under de kommande dagarna. Bloggteamet fick en donation av några begagnade Saab-fälgar. Vi förmedlar detta till samhället. För ett litet, symboliskt belopp som går till Saabs vänner i Sachsen kassaapparat och hjälper till att finansiera resorna. Mer om detta de kommande dagarna!

Man tänkte på “Saab klassificeras, nya funktioner!"

  • blank

    Tack för ditt engagemang !!!

Kommentarer är stängda.