Saab klassificeras, nya funktioner!

Efter den framgångsrika lanseringen av kategorin Saab Classified Ads har vi lagt till nya funktioner som lovat. Eftersom annonserna ska vara enkla och enkla att förstå för någon annonsör. Tillägg till detta är funktionerna för att markera ett objekt som sålt eller för att återställa det.

Saab klassificeras

Markera artikeln som såld

Efter den framgångsrika försäljningen kan du radera en artikel. Det är dock rekommenderat att hålla artikeln online och markera den som såld. Skulle den potentiella köparen ändra sig, måste endast det sålda märket avlägsnas.

Markera artikeln som såld

Och så fungerar det:

I annonshanteringen på höger sida vid respektive artikel trycker du på knappen "SåldKlicka på". Artikeln är nu markerad som såld, genom att klicka på den nuvarande knappen "Försäljning"Om det behövs kan du släppa det till salu igen. Efter utgången av erbjudandeperioden för 30-dagar raderas artikeln automatiskt från annonserna. Det är dock fortfarande synligt i personlig annonshantering och kan återställas när som helst.

Återställ osålda objekt

Osålda artiklar behöver inte skrivas in igen, de kan annonseras så ofta som de önskar ytterligare 30 dagar.

Återställ artikeln

Och så fungerar det:

I annonshanteringen på höger sida i respektive artikel på "Mer"Klicka på knappen. En ytterligare funktionalitet visas på vänster sida "Förnya annonsen". Med bara ett musklick kan du återställa skärmen för ytterligare 30 dagar.

Självklart är Saab-annonserna gratis och kommer att förbli så. Mer exakt än på bloggen, precis på pulsen i Saab-gruppen, kan du inte placera din försäljningsannons eller hans ansökan. Sekretesserna är öppna för alla privata annonsörer som erbjuder eller söker efter reservdelar eller fordon.

Vi har fler funktioner i planeringen som vi kommer att införliva under de närmaste veckorna. För tekniska frågor är blogglaget naturligtvis tillgängligt.

En annan liten teaser ...

Det är värt att titta på Saab-annonserna under de kommande dagarna. Bloggruppen donerade några begagnade Saab-fälgar. Vi skickar detta vidare till samhället. För en liten, symbolisk mängd, som flyttar in i kassaregisteret för Saab-vännerna Sachsen och så utgångarna med finansierade. Mer om detta under de kommande dagarna!

En tanke om "Saab klassificeras, nya funktioner!"

  • Tack för ditt engagemang !!!

Kommentarer är stängda.