På vägen till Saab-zonen

Från och med fredag ​​kommer Kiel att bli den hetaste Saab-zonen i Tyskland! Invasionen av 9-5 NG och 9-4x är överhängande. Liksom så många andra deltagare som inte bor runt hörnet packar jag redan mina väskor idag och börjar norrut.

Saab Zone

Vi har det bästa väder, många internationella Saab-fans och två stora dagar före oss. Rallyplattorna avslutades igår, en sista minuten-hjärtslagsfinal. Din design är ännu bättre än bilderna, jag är mer än nöjd.

Efter min 9-5 NG säljs (Jag kommer att honom och hans nya ägaren ville Pilots återförening), börjar jag denna gång i 9-3 Aero. För ett ögonblick tänkte jag på att hyra en vanlig bil på min favorit biluthyrning. Sedan ett mail från Jochen vars passagerare jag, om att hämta mig kom - för honom en omväg på väldigt många kilometer och helt enkelt en stor gest! Men jag känner mig bara som att köra mig med den analoga Saab och på den rika 620-kilometeren.

Det kommer att vara tyst på bloggen. Någon gång i nästa vecka, när jag regenererar och min röst har väderat dagen i Saab-zonen väl, kommer en travelogue. För alla, vem är inte i Kiel, det finns vår nuvarande Instagram Konto. Mark och jag matar honom med bilder, så ren Saab feber!

En bra och säker resa till Kiel för alla deltagare och vänner! Vi ses på piloter som önskas 2018!

9 tankar också "På vägen till Saab-zonen"

 • 7. Juni 2018 vid 10: 49 AM
  permalink

  Plattans design är verkligen cool. Cockpiten också. Alla NG piloter har kul!

 • 7. Juni 2018 vid 4: 51 PM
  permalink

  Njut av dessa två dagar, Tom, liksom alla andra deltagare. Är med mina tankar Nästa måltid Jag hoppas att komma tillbaka till Kiel.
  Ha kul

  • 8. Juni 2018 vid 7: 54 AM
   permalink

   Tack! Vi saknar dig redan idag!

 • 10. Juni 2018 vid 8: 54 AM
  permalink

  Moin tillsammans!

  Habs lyckades inte säga farväl på lördag personligen (eller bara för att chatta lite längre)!
  Jag vill tacka dig som en "gris" igen för den trevliga händelsen (inklusive god mat)!
  Var en trevlig upplevelse för mig! 🙂

  ... och det var naturligtvis bra att se så många "nya Saabs" på ett ställe!
  (Sannerligen var den gamla "Porsche-Lambo-Ferrari-AstomMartin-utflyktsbandet från HH" i Kielens centrum lite avundsjuk) 😉 Sur

  • 11. Juni 2018 vid 10: 56 AM
   permalink

   Tack! Bra att du var där! När det gäller Porsche-Lambo-Ferrari-AstonMartin fraktionen: Vi har de mer exklusiva bilarna!

   • 11. Juni 2018 vid 11: 10 AM
    permalink

    Ja, det var roligt (även om vi var "sista" i början och naturligtvis snabbt som "smågrisar" har flyttat ganska snabbt). 😉

    Bara jag skulle tro att jag inte bara gör en "kort lördagstur" (var redan / fortfarande "trött" vid ankomsten). 😉
    Nästan 10 timmar vid ratten och cirka 14 timmar på vägen är lite mycket.
    ... så kanske i framtiden men föredrar också två dagar.

   • 11. Juni 2018 vid 10: 16 PM
    permalink

    Ja, samtidigt exklusiv och ändå lämplig för daglig användning.

    Mycket svårt att ...

 • 18. Juni 2018 vid 3: 35 PM
  permalink

  Jag var på semester vid tiden ... så Kiel var inte möjligt 🙁.
  Som en trevlig "kompensation" hade jag ett vänligt SAAB NG 9-5 "möte" på en tank i Flensburg. Föraren var vänlig. och trevligt (vad mer 😉), kom bara från Kiel (underhåll) och var på väg tillbaka till München. Det var "bara 1 SAAB 9-5", men glädjen för det här evenemanget i Kiel blåste upp direkt! 🙂 Kursen i Kiel var också motsvarande stor, som kunde läsas.
  Klass som vi "icke-deltagare" är så välinformerade om bloggen !!!

Kommentarer är stängda.

ArabicDutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanishSwedish