På vägen till Saab-zonen

Från och med fredag ​​kommer Kiel att bli den hetaste Saab-zonen i Tyskland! Invasionen av 9-5 NG och 9-4x är överhängande. Liksom så många andra deltagare som inte bor runt hörnet packar jag redan mina väskor idag och börjar norrut.

Saab Zone

Vi har det bästa vädret, många internationella Saab-fans och två fantastiska dagar framför oss. Rallyplattorna var färdiga igår, en hjärtslagfinal i sista minuten. Din design är ännu bättre än bilderna, jag är mer än nöjd.

Efter att min 9-5 NG har sålts (jag ser honom och hans nya ägare igen på Pilots wanted), den här gången börjar jag i 9-3 Aero. Under en kort minut tänkte jag på att hyra en vanlig bil från mitt föredragna uthyrningsföretag. Sedan fick jag ett e-postmeddelande från Jochen, vars förare jag är och frågade om han skulle hämta mig - för honom en omväg på många kilometer och helt enkelt en fantastisk gest! Men jag vill bara köra den analoga Saab själv och täcka 620 kilometer.

Det blir tyst på bloggen. Någon gång i nästa vecka, när jag är regenererad och min röst har överlevt dagarna i Saab-zonen väl, kommer en reseskildring. För alla som inte är i Kiel finns vår nuvarande Instagram Konto. Mark och jag matar honom med bilder, så ren Saab feber!

En bra och säker resa till Kiel för alla deltagare och vänner! Vi ses på piloter som önskas 2018!

9 tankar om “På vägen till Saab-zonen"

 • blank

  När jag var på semester ... så Kiel var inte möjligt 🙁.
  Som en trevlig ”kompensation” fick jag ett vänligt SAAB NG 9-5 ”möte” på en bensinstation i Flensborg. Föraren var vänlig. och trevligt (vad mer 😉), kom precis från Kiel (underhåll) och var på väg tillbaka till München. Det var “bara 1 SAAB 9-5”, men glädjen för detta evenemang i Kiel blossade upp omedelbart! 🙂 Kursen i Kiel var fantastisk, som du kan läsa.
  Bra att vi "icke-deltagare" är så väl informerade om bloggen!

 • blank

  Moin tillsammans!

  Klarade inte ens att säga adjö personligen på lördag (eller till och med bara "chatta" lite längre)!
  Som ”nykomling” vill jag tacka dig igen för det trevliga evenemanget (inklusive utsökt mat)!
  Var en trevlig upplevelse för mig! 🙂

  ... och naturligtvis var det fantastiskt att se så många "nya Saabs" på ett ställe!
  (Den gamla "Porsche-Lambo-Ferrari-AstomMartin-utflyktsgruppen från HH" i centrala Kiel var verkligen lite avundsjuk) 😉 😉

  • blank

   Tack! Bra att du var där! När det gäller Porsche-Lambo-Ferrari-AstonMartin fraktionen: Vi har de mer exklusiva bilarna!

   • blank

    Ja, det var kul (även om vi var de "sista" i början och naturligtvis snabbt gick vilse ganska snabbt som "nybörjare"). 😉

    Men jag tror inte att jag skulle göra en "kort lördagstur" (var redan / fortfarande "trött" när jag anlände). 😉
    Nästan 10 timmar vid ratten och cirka 14 timmar på vägen är lite mycket.
    ... då kanske två dagar i framtiden.

   • blank

    Ja, samtidigt exklusiv och ändå lämplig för daglig användning.

    Svårt att slå ...

 • blank

  Njut av dessa två dagar, Tom, liksom alla andra deltagare. Är med mina tankar Nästa måltid Jag hoppas att komma tillbaka till Kiel.
  Ha kul

  • blank

   Tack! Vi saknar dig redan idag!

 • blank

  Plattans design är verkligen cool. Cockpiten också. Alla NG piloter har kul!

Kommentarer är stängda.