På vägen till Saab-zonen

Från och med fredag ​​kommer Kiel att bli den hetaste Saab-zonen i Tyskland! Invasionen av 9-5 NG och 9-4x är överhängande. Liksom så många andra deltagare som inte bor runt hörnet packar jag redan mina väskor idag och börjar norrut.

Saab Zone

Vi har det bästa väder, många internationella Saab-fans och två stora dagar före oss. Rallyplattorna avslutades igår, en sista minuten-hjärtslagsfinal. Din design är ännu bättre än bilderna, jag är mer än nöjd.

Efter min 9-5 NG säljs (Jag kommer att honom och hans nya ägaren ville Pilots återförening), börjar jag denna gång i 9-3 Aero. För ett ögonblick tänkte jag på att hyra en vanlig bil på min favorit biluthyrning. Sedan ett mail från Jochen vars passagerare jag, om att hämta mig kom - för honom en omväg på väldigt många kilometer och helt enkelt en stor gest! Men jag känner mig bara som att köra mig med den analoga Saab och på den rika 620-kilometeren.

Det kommer att vara tyst på bloggen. Någon gång i nästa vecka, när jag regenererar och min röst har väderat dagen i Saab-zonen väl, kommer en travelogue. För alla, vem är inte i Kiel, det finns vår nuvarande Instagram Konto. Mark och jag matar honom med bilder, så ren Saab feber!

En bra och säker resa till Kiel för alla deltagare och vänner! Vi ses på piloter som önskas 2018!

9 tankar också "På vägen till Saab-zonen"

 • Plattans design är verkligen cool. Cockpiten också. Alla NG piloter har kul!

 • Njut av dessa två dagar, Tom, liksom alla andra deltagare. Är med mina tankar Nästa måltid Jag hoppas att komma tillbaka till Kiel.
  Ha kul

  • Tack! Vi saknar dig redan idag!

 • Moin tillsammans!

  Habs lyckades inte säga farväl på lördag personligen (eller bara för att chatta lite längre)!
  Jag vill tacka dig som en "gris" igen för den trevliga händelsen (inklusive utsökt mat)!
  Var en trevlig upplevelse för mig! 🙂

  ... och det var naturligtvis bra att se så många "nya Saabs" på ett ställe!
  (Sannerligen var den gamla "Porsche-Lambo-Ferrari-AstomMartin-utflyktshallen från HH" i centrum av Kiel lite avundsjuk) 😉 😉

  • Tack! Bra att du var där! När det gäller Porsche-Lambo-Ferrari-AstonMartin fraktionen: Vi har de mer exklusiva bilarna!

   • Ja, det var roligt (även om vi var "sista" i början och självklart uppträdde omedelbart som "nybörjare"). 😉

    Bara jag skulle inte tro att jag skulle göra en annan sådan "kort lördagstur" (var redan / fortfarande "trött" när han anlände). 😉
    Nästan 10 timmar vid ratten och cirka 14 timmar på vägen är lite mycket.
    ... så kanske i framtiden men föredrar också två dagar.

   • Ja, samtidigt exklusiv och ändå lämplig för daglig användning.

    Mycket svårt att ...

 • Jag var på semester vid tiden ... så Kiel var inte möjligt 🙁.
  Som en trevlig "kompensation" hade jag ett vänligt SAAB NG 9-5 "möte" vid en tank i Flensburg. Föraren var vänlig. och trevligt (vad mer 😉), kom bara från Kiel (underhåll) och var på väg tillbaka till München. Det var "bara 1 SAAB 9-5", men glädjen för denna händelse i Kiel blåste upp omedelbart! 🙂 Kursen i Kiel var också stor i enlighet med vad som kunde läsas.
  Klass som vi "icke-deltagare" är så välinformerade om bloggen !!!

Kommentarer är stängda.