Piloter ville ha 2018 - programmet

På bara en vecka har tiden kommit! Piloter ville 2018, den stora Saab 9-5 9 och NG-4x möte i Kiel, börjar - med ett rekordstort antal fans och fordon av svenska kult varumärke. På plats finns sannolikt noga eftersom så många fordon har det aldrig varit. Teamet av Saab centrum, familjen Lafrentz och bloggarna ser fram emot att se dem igen med vänner och fans.

Piloter ville ha 2018-program

Orio Tyskland är där

Ombord är ett team av Orio Tyskland, Under hela evenemanget, som börjar fredag, svarar anställda hos vår leverantör för Saab Original Parts svar på besökarnas frågor. Frågor om Saab, teknik, leverans och övriga planer för Orio besvaras, och naturligtvis bör Saab-Talk inte försummas.

Programmet

Piloter ville ha 2018-program

Fisk eller inte?

Det traditionella Saab-middaget äger rum på fredag ​​vid Gosch på kölstången. Gastronomins fokus ligger på nyfångad fisk. Men vi tänkte naturligtvis också på dem som inte nödvändigtvis ingår i skaldjur. Gosch erbjuder två rätter som ett alternativ till vår begäran:

Förslag I:

Ceasar sallad med stekt kycklingremsor och baguette

Förslag II:

Pasta i svampkräm med rostade biffremsor

Vår begäran: Om du föredrar en alternativ maträtt bland deltagarna, vänligen kontakta söndagsmenyn i Saab Center-laget. Mail: info (at) saabkiel.de.

6 tankar om "Piloter ville ha 2018 - programmet"

 • Kanske du kan i Orio företrädare nachhaken gånger vad de tänker i termer av Teilenachfertigung för äldre Saab (dvs allt innan 1998, esp. 901 u 9k)? Eftersom det finns luckor i säkerhetsrelevanta komponenter som är tillgängliga fram till nu som en del endast i ungenügnder kvalitet eftermarknaden.

 • Vi ser fram emot att ...

 • Jag önskar alla deltagare underbara dagar i Kiel och ser fram emot bra bilder och rapporter ... ..

 • så illa, dåligt ... vi var där vid första och hade mycket roligt men tyvärr är tiden inte tillräckligt. Ha kul

 • Alla SAABians är ett bra evenemang i super bra externa förhållanden!
  Ser fram emot den efterföljande rapporten här i bloggen! 🙂
  Är borta från mötet i Skagen ...

 • Moin.

  Vackert! Jag ser fram emot "du"! och på lördagen
  (min medförare och "musikkoordinator" i baksätet också)

  Vädret verkar också bli bra (och lyckligtvis inte så varmt som det är idag)! 🙂

Kommentarer är stängda.