Piloter ville ha 2018 - programmet

Om exakt en vecka kommer det att hända! Piloter ville att 2018, det stora Saab 9-5 NG- och 9-4x-mötet i Kiel, börjar - med rekorddeltagande av fans och fordon av det svenska kultmärket. Det borde vara tätt i lokalerna, för det har aldrig funnits så många fordon. Teamet av Saab centrum, familjen Lafrentz och bloggarna ser fram emot att se dem igen med vänner och fans.

Piloter ville ha 2018-program

Orio Tyskland är där

Ombord är ett team av Orio Tyskland, Under hela evenemanget, som börjar fredag, svarar anställda hos vår leverantör för Saab Original Parts svar på besökarnas frågor. Frågor om Saab, teknik, leverans och övriga planer för Orio besvaras, och naturligtvis bör Saab-Talk inte försummas.

Programmet

Piloter ville ha 2018-program

Fisk eller inte?

Det traditionella Saab-middaget äger rum på fredag ​​vid Gosch på kölstången. Gastronomins fokus ligger på nyfångad fisk. Men vi tänkte naturligtvis också på dem som inte nödvändigtvis ingår i skaldjur. Gosch erbjuder två rätter som ett alternativ till vår begäran:

Förslag I:

Ceasar sallad med stekt kycklingremsor och baguette

Förslag II:

Pasta i svampkräm med rostade biffremsor

Vår begäran: Om du föredrar en alternativ maträtt bland deltagarna, vänligen kontakta Saab Center-teamet med din menyförfrågan till måndag. Mail: info (ät) saabkiel.de.

 

6 tankar om “Piloter ville ha 2018 - programmet"

 • blank

  Kanske du kan i Orio företrädare nachhaken gånger vad de tänker i termer av Teilenachfertigung för äldre Saab (dvs allt innan 1998, esp. 901 u 9k)? Eftersom det finns luckor i säkerhetsrelevanta komponenter som är tillgängliga fram till nu som en del endast i ungenügnder kvalitet eftermarknaden.

 • blank

  Vi ser redan fram emot ...

 • blank

  Jag önskar alla deltagare underbara dagar i Kiel och ser fram emot bra bilder och rapporter ... ..

 • blank

  Vilken synd, synd, ... vi var där först och hade mycket kul, men tyvärr finns det inte tillräckligt med tid. Ha kul alla!

 • blank

  Alla SAABians är ett bra evenemang i super bra externa förhållanden!
  Ser fram emot den efterföljande rapporten här i bloggen! 🙂
  Jag är frånvarande för mötet i Skagen ...

 • blank

  Moin.

  Skön! Jag ser fram emot dig"! och lördag
  (min passagerare och "musikkoordinatorn" i baksätet också)

  Vädret verkar också bli bra (och lyckligtvis inte så varmt som det är idag)! 🙂

Kommentarer är stängda.