Rallyplattor Piloter ville ha 2018

På 8. och 9. Juni, det internationella Saab 9-5 NG mötet äger rum i Kiel. Som speciella gäster är den här gången flera sällsynta 9-4x närvarande och i ett rekordbrytande antal deltagare. I Kiel och blogglaget stiger förväntan på 2-dagar Saab.

Piloter ville ha 2018, Saab Rallye Plate
Piloter ville ha 2018, Saab Rallye Plate

En tradition är Rallye Plates. Med namnet på respektive besättning är de en individuell minnesplats för en mycket speciell händelse. Den här gången tog vi inspiration från cockpitdesignen av 9-5 NG. Färgen spelar med den traditionella gröna tonen som Saab använde i många nattdesignmodeller.

Med sin geniala linjehastighetsmätare, som påminner om en konstgjord horisont, var cockpiten en unik påminnelse om flygplanets konstruktion och varumärkets rötter. Även idag - cirka tio år efter att designen avslutades - är interiören fortfarande tidlös vacker.

Programmet för de två dagarna i norr kommer att vara online nästa vecka. i Kiel Laget jobbar fortfarande hårt på vägböckerna till lördagens utfart, vilket visar oss en helt annan sida av fjorden. Mark och jag kommer till torsdagen för att hjälpa till med de sista förberedelserna. Vi är också glada över det Orio Tyskland med ett lag på marken och därmed aktivt stödja mötet.

3 tankar om “Rallyplattor Piloter ville ha 2018"

  • Jag skulle också vilja vara del av det, men det är precis på denna vardag att jag alltid har en viktig möte med obligatorisk närvaro. Ha det roligt och fint väder.

  • blank

    Önska alla mycket roligt i Kiel och hoppas på fina bilder.

  • blank

    Class !!! Jag önskar alla deltagande piloter underbara dagar i Kiel och en bra resa. Rallyplattorna med 9-5 NG Cockpit är riktigt coola. Således kan jag bara lycka till och se fram emot den förhoppningsvis följande rapporten.

Kommentarer är stängda.