Starta! Saab klassificeras

Efter att vi drog ur kontakten på vår Saab Marketplace för några veckor sedan kommer den utlovade omstart som kommer idag - med programvara som är bättre och mer modern. Och framför allt är det lättare att använda. För det är vad det gamla systemet led av ...

Saab klassificeras

Skapa Saab Classifieds enkelt

Till att börja med håller vi medvetet systemet enkelt. Skapa annons, hanteradet var det. Registrering är möjlig under annonsannonsering, det kan inte vara enklare. Om det nya erbjudandet möter intresse, kan det förlängas med ytterligare, bekväma funktioner.

De nuvarande Saab-annonserna är framträdande på framsidan, vissa 1.000 Saab-fans ser dem så här varje dag. Lättare och närmare samhället kan du inte erbjuda sina Saab eller reservdelar. Eller sök efter delar eller hans drömbil.

Våra annonser är gratis och portalen är öppen för alla Saab-relaterade erbjudanden. Kontakt mellan parterna är möjlig via e-post eller valfritt via telefon. E-postadressen visas inte offentligt, skydd mot skräppost garanteras.

Annonserna är fortfarande ett framtida ämne för oss. Bra fordon säljs bäst i samhället, reservdelar byts ut eller säljs varhelst de behövs. Många av oss har reservdelar i garaget eller i källaren, men fordonet som följer med har inte funnits på länge. I andra änden av republiken söks dock exakt denna del ...

Vad som händer med rubrikannonsen beror i slutändan på läsarna. Den kostnadsfria plattformen och erbjudandet är tillgängliga, annonserna är tydligt synliga. Nu är det upp till samhället vad som händer med det. En förlängning med ytterligare funktioner och ytterligare kategorier skulle inte vara ett problem och kommer att ske om svaret är rätt. Mark och jag är glada ...

Vid denna tidpunkt vill jag tacka Max, som stödde mig under betafasen och ”matade” systemet med testskärmar. Utan honom skulle vi inte ha varit online så snabbt och enkelt.

16 tankar om “Starta! Saab klassificeras"

 • Super!
  Just här (på bloggen) är rätt plats för SAAB-annonser.
  Trevligt att de är tillbaka.

  • blank

   Skapa annons, kan också hittas i övre högra hörnet av menyraden. Är lätt att använda. Och med frågor, naturligtvis, genom kommentar eller e-post, inget problem!

 • blank

  Hej kära SAAB-freaks

  även i Schweiz finns det ganska många fans som inte kan bli av med viruset !!!

  Jag har själv ett intressant fordon som letar efter en älskare ....

  Det är en 9-5 Limo i svart från 2001 med Hirsch Performance (280PS)
  Har en liten motorvägskilometer 263 ′ men går som den första dagen!
  Ingen underhållslager!
  Om någon är intresserad, kontakta mig via e-post angående pris etc.

  Mest uppriktiga hälsningar från CH
  Masi

  • blank

   Slå sedan på en annons, gratis och enkelt. Med bilder kan läsarna se vad de pratar om. Detta ökar chanserna att Saab kommer att komma i goda händer.

 • blank

  Bra du har höjt det här igen !!! Tack så mycket !!!

 • blank

  Trevligt att klassificeringen är tillbaka, förhoppningsvis kommer det att fungera. En Saab säljs idag endast till en annan Saab-förare, delar exakt samma. I vanliga begagnade bilhandlare är det inte längre bra Saab eller gå, om ett bra fordon är efter några dagar bort. Jag har sett igen i februari, har återförsäljaren sagt att fordonet redan är reserverat, men han förstår inte varför Saab-förare är så glada över bilen. Vi bloggläsare känner till Saabs särdrag och kan förhoppningsvis anta att fordonet som erbjuds här var väl underhållet av Saabs verkstäder.

 • blank

  Bra kuddar, jag vill ha lite också

  • blank

   Ska det fungera.
   Jag låter mig skicka några fler.
   Jag kan då erbjuda samma över Saab-annonser

 • blank

  Lycka till och bra affärer för alla Saabians!

 • blank

  @ Eric: Bara gå till Saab Festival till Trollhättan, det finns alltid på loppmarknaden minst 1 bås med sådana kuddar.

 • blank

  Bra sak med Saab-annonser!

  Men var är bilden med kuddarna?
  De är riktigt coola!

  Får du något liknande här igen någonstans?

  • blank

   Trollhättan, Saab Festival. Marcus B: s monter ... ... Han hade många galna saker då. Jag skickar dig hans e-postadress i kväll för att kontakta dig.

 • blank

  Bra att du har bestämt dig för att starta om. Nu håller jag mina fingrar korsade så många läsare använder det här! SAAB för evigt!

Kommentarer är stängda.