För alla: Saab Inside som en utskriftsversion

På fredagen mottog medlemmarna i Saab Service Club onlineversionen av den speciella frågan om Saab Inside. De bästa recensionerna från tidigare 8-problem sammanfattade i en enda fråga. Detta har aldrig hänt tidigare, och vi firar också en mycket speciell premiär.

Saab Inside som en utskriftsversion
Specialutgåva med gigantisk utgåva

För för första gången finns Saab Inside som en tryckversion i en riktigt stor upplaga. Det fanns bara ett exklusivt antal nummer 1 - 8. Men nu har Orio Tyskland verkligen en explosion och jagar 15.000 15.000 exemplar genom tryckpressen. 7 XNUMX broschyrer! XNUMX år efter varumärkets slut talar det för varumärkesanda i Eschborn, och det finns förmodligen bara hos Saab!

Alla auktoriserade Saab-partner i Tyskland, Österrike och Schweiz har fått en gratis kontingent av häften i posten under de senaste dagarna. Den som ville kunde beställa ytterligare Saab Inside-utgåvor till sina kunder. En hel del handlare har gjort det.

Banan bör därför leda till Saab-partnern de närmaste dagarna. Inte bara för att få en av häftena utan också för att få din Saab kontrollerad igen. Våren är den bästa tiden att göra det, och lite Saab-samtal på plats är alltid roligt, och kanske kommer du att upptäcka Saab av dina drömmar från tidigare ägda på återförsäljargården.

Saab-broschyrer för de mest flitiga kommentatorer

Som tradition ger Orio Tyskland oss ​​några exemplar för fri användning. En fin gest som ger oss möjlighet att göra vänner och anhängare av bloggprojektet lyckliga. Eftersom det fanns några ytterligare problem för oss den här gången vill vi lysa upp dagen för vissa läsare. Bloggen trivs på interaktion, och flitiga kommentatorer är viktiga för oss.

Mark och jag har beslutat att skicka 5 Saab Inside-broschyrer till läsarna med flest kommentarer. Eftersom bloggen bara skulle vara hälften så bra utan kommentarerna; det är vårt sätt att säga lite tack. Rankningen av de vanligaste kommentatorerna under de senaste månaderna:

 • Herbert Hürsch
 • Eric
 • Daniel
 • bergsget
 • GP362

De får alla Saab-Post från oss de närmaste dagarna, men före det behöver vi postadressen via e-post. Vänligen kontakta info (at) saabblog.net. Tack!

18 tankar om “För alla: Saab Inside som en utskriftsversion"

 • blank

  Tyvärr kan jag inte komma till en sådan bok. 🙁 Jag skulle vilja. När kommer åtminstone onlineversionen att komma? Då kan jag läsa den åtminstone 🙂

 • blank

  Var hos min vän i morse ....... Receptionen visste ingenting om specialutskriften "INSIDE", säljare som faktiskt vet allt, inte ens ...... .. befälhavaren och delägaren visste vad. ..... när han frågade vad jag ville ha specialtrycket för och mitt spontana svar: "För läsning!" ;-)))))))) ...... .. minuter senare kunde jag hålla kvar anteckningsbok i mina händer och ta den med mig ...... bryggde en kaffe hemma på min lediga dag och det fantastiska på balkongen Njöt av tidningen …… .Tack ORIO !!

 • blank

  Jag beställde något från Stephan-Individual. Idag kom paketet och kom och se, det var fortfarande en tryckt fråga i paketet. Jag var väldigt glad.

 • blank

  Då ska jag stanna i Himberg.

 • blank

  Hej kära Saab Blogger,
  Jag lever också detta varumärke och försvarar det med alla rimliga och orimliga argument. därför skulle det vara trevligt att ha tryckta argument i form av Saab Inside.
  Med vänliga hälsningar från Thüringen

  Stefan

  • blank

   Hej Stefan, jag skulle gärna skicka dig en kopia - det säger sig självt bland SAAB-vännerna i Thüringen 🙂

   Lg. Thomas

 • blank

  Måste korrigera mig, det fanns 70 Saab-vänner med nästan 40 fordon i Holzweissig.

 • blank

  Det här är en bra idé med den tryckta upplagan. Det är mycket tilltalande och med bra innehåll. Det skulle vara trevligt om nästa problem skulle komma till återförsäljaren. Jag var definitivt glad när jag fick tidningen förra lördagen vid Saabs möte med familjen Hoebold i Holzweissig. Med mig summerar alla andra också 40 Saabfreunde, som tillbringade en trevlig dag under samma sak. Det var ett framgångsrikt möte.

 • blank

  Bra åtgärd från Orio och tack för informationen. Redan hade min Saab väntat på Saab-partnern och skriv ut tidningen för tillfället. Låt oss se om jag kan få en mer. Sommaren kan komma och Saab sätter igen ett tecken igen .......

 • blank

  Hi Tom

  Jag vill lämna cpetermann42 tanken för mig Saab Inuti fanns jag förra helgens möte på Saab Car Service Hoebold nära Bitterfeld och vi är här för att få alla publiceras separat.

  @cpetermann

  Vänligen skicka din adress till Tom.

  Saabige hälsningar från öst.

  Eric

  • blank

   Det är vad jag kallar solidaritet bland fans av ett litet varumärke. Naturligtvis gillar vi att göra det om @cpetermann meddelar sin adress.

 • blank

  Svårt synd om du bor i Cuxland, där vänliga Saab-återförsäljare är ganska glest representerade, och de som fortfarande gör det, som Raak i Geestland, tidigare 276 ... Langen är väldigt angelägna om fordonen, men inte här på bollen (Jag tror) - skulle vara bra om det fanns andra källor för att få tag på sådana tidskrifter.

  • blank

   Ja det är verkligen svårt här med oss ​​här. Är jag själv från Bremerhaven och var med min 9-5 alltid med Raak. Lyckligtvis var ingenting kvar med 9-3. Tyvärr är den nästa bara i Kiel jag vet. Trevliga människor där men tyvärr också så långt borta.

  • blank

   Inte bara i Cuxland ..

   .. Även i andra delar av landet är det "alumni" som håller flaggan som fristående verkstäder utan Orio service partnerskap. Varje Orio-del tillhandahålls av en omväg, delleverans och expertis garanteras.

   Faktum är att det också finns en officiell Orio och tidigare Saab Center-partner på plats (även mycket närmare mig), men kompetensen hos den här flervärdefilialen gör en skakning.

   Så det blir inget för mig med den riktigt läsbara upplagan som ett tryck (Top Action Orio!).
   Det är synd att det inte finns något köp via Orio eller på annat sätt (Hej, Orio ..?!) ...

 • blank

  Jag var redan hos Saab-återförsäljaren för en oljebyte förra veckan och skaffade mig ett häfte direkt ... 🙂

 • blank

  Ett tack till Orio för den generösa upplagan! Verkligen imponerande! 🙂
  Ett andra tack till bloggteamet för idén om "individuell användning" av SAAB Inside.
  Jag är så glad! 🙂 🙂
  Tack. Solen skiner (äntligen) + SAAB-Inside, dagen är bara fantastisk !!!
  Alla blogg deltagare bra olycksfri resa!

 • blank

  Ett trevligt tåg av Eschborn. Kommer att besöka de vänliga tiderna i veckan!

Kommentarer är stängda.