För alla: Saab Inside som en utskriftsversion

På fredagen mottog medlemmarna i Saab Service Club onlineversionen av den speciella frågan om Saab Inside. De bästa recensionerna från tidigare 8-problem sammanfattade i en enda fråga. Detta har aldrig hänt tidigare, och vi firar också en mycket speciell premiär.

Saab Inside som en utskriftsversion
Specialutgåva med gigantisk utgåva

För första gången finns Saab Inside som en utskriftsversion i riktigt stor utgåva. För broschyrerna 1 - 8 fanns det bara ett exklusivt nummer. Men nu tillåter Orio Germany att krascha och jagar 15.000-kopior genom tryckpressen. 15.000-mappar! 7 år efter slutet av varumärket talar det för varumärkesanda i Eschborn, och det finns förmodligen bara Saab!

Alla auktoriserade Saab-partner i Tyskland, Österrike och Schweiz mottog under de senaste dagarna via post ett gratis kontingent av problem. Om du vill kan du beställa ytterligare Saab Inside-utgåvor för dina kunder. Helt få återförsäljare har gjort det.

Så vägen bör leda till Saab-samarbetaren under de närmaste dagarna. Inte bara för att säkra en av anteckningsböckerna, utan också att kontrollera sin Saab igen. Våren är den bästa tiden att gå och en del Saab-Talk på plats är alltid roligt, och du kan upptäcka Saab av sina drömmar om tidigare ägande på återförsäljarens gård.

Saab-broschyrer för de mest flitiga kommentatorer

Traditionellt lämnar Orio Deutschland oss ​​några kopior för fri användning. En bra gest som ger oss möjlighet att göra vänner och anhängare av bloggprojektet glada. Eftersom det fanns några ytterligare problem för oss den här gången vill vi försköna vissa läsare dagen. Bloggen trivs också på interaktion, och flitiga kommentatorer är viktiga för oss.

Mark och jag har bestämt mig för att skicka 5 Saab Inside-broschyrer till läsarna med de flesta kommentarer. Eftersom bloggen skulle vara bara hälften så bra utan kommentarerna; Det är vårt sätt att säga lite tack. Rangordningen av de vanligaste kommentatorerna under de senaste månaderna:

 • Herbert Hürsch
 • Eric
 • Daniel
 • bergsget
 • GP362

De får alla Saab-Post från oss de närmaste dagarna, men före det behöver vi postadressen via e-post. Vänligen kontakta info (at) saabblog.net. Tack!

18 tankar om "För alla: Saab Inside som en utskriftsversion"

 • Tyvärr kan jag inte komma till en sådan bok. 🙁 Jag skulle vilja. När kommer åtminstone onlineversionen att komma? Då kan jag läsa den åtminstone 🙂

 • Var i morse på min väns ....... Mottagning visste ingenting om "INSIDE" -Sonderdruck, säljare som vet allt, inte ens ...... .. mästaren och medehavaren visste vad ...... på sin fråga, vad jag vill skriva ut och mitt spontana svar: "Att läsa!" ;-))))) ... .. minuter senare kunde jag hålla boken i mina händer och ta med mig ...... hem bryggde en kaffe på min dag och på balkongen den stora Heft njöt ....... TACK ORIO !!

 • Hej Stefan, du gillar att få en kopia från mig - det är förstås bland SAAB-vännerna Thüringen 🙂

  Lg. Thomas

 • Inte bara i Cuxland ..

  .. Även i andra delar av landet är det "alumni" som håller flaggan som fristående verkstäder utan Orio service partnerskap. Varje Orio-del tillhandahålls av en omväg, delleverans och expertis garanteras.

  Faktum är att det också finns en officiell Orio och tidigare Saab Center-partner på plats (även mycket närmare mig), men kompetensen hos den här flervärdefilialen gör en skakning.

  Så det blir inget för mig med den riktigt läsbara upplagan som ett tryck (Top Action Orio!).
  Synd att det inte finns något köp via Orio eller på annat sätt (Hej, Orio ..?!) ...

 • Jag beställde något från Stephan-Individual. Idag kom paketet och kom och se, det var fortfarande en tryckt fråga i paketet. Jag var väldigt glad.

 • Då ska jag stanna i Himberg.

 • Hej kära Saab Blogger,
  Jag lever också detta varumärke och försvarar det med alla rimliga och orimliga argument. därför skulle det vara trevligt att ha tryckta argument i form av Saab Inside.
  Med vänliga hälsningar från Thüringen

  Stefan

 • Ja det är verkligen svårt här med oss ​​här. Är jag själv från Bremerhaven och var med min 9-5 alltid med Raak. Lyckligtvis var ingenting kvar med 9-3. Tyvärr är den nästa bara i Kiel jag vet. Trevliga människor där men tyvärr också så långt borta.

 • Det är vad jag kallar solidaritet bland fans av ett litet varumärke. Naturligtvis gillar vi att göra det om @cpetermann meddelar sin adress.

 • Måste korrigera mig, det fanns 70 Saab-vänner med nästan 40 fordon i Holzweissig.

 • Det här är en bra idé med den tryckta upplagan. Det är mycket tilltalande och med bra innehåll. Det skulle vara trevligt om nästa problem skulle komma till återförsäljaren. Jag var definitivt glad när jag fick tidningen förra lördagen vid Saabs möte med familjen Hoebold i Holzweissig. Med mig summerar alla andra också 40 Saabfreunde, som tillbringade en trevlig dag under samma sak. Det var ett framgångsrikt möte.

 • Bra åtgärd från Orio och tack för informationen. Redan hade min Saab väntat på Saab-partnern och skriv ut tidningen för tillfället. Låt oss se om jag kan få en mer. Sommaren kan komma och Saab sätter igen ett tecken igen .......

 • Hi Tom

  Jag vill lämna cpetermann42 tanken för mig Saab Inuti fanns jag förra helgens möte på Saab Car Service Hoebold nära Bitterfeld och vi är här för att få alla publiceras separat.

  @cpetermann

  Vänligen skicka din adress till Tom.

  Saabige hälsningar från öst.

  Eric

 • Svårt att synd om du bor i Cuxland så vänligt Saab distributörer är ganska glesa och göra det ännu mer som Raak i Geestland, tidigare 276 ... Langen är verkligen mycket bekymrad över fordonen, men inte här på bollen (Tror jag) - skulle vara bra om det fanns fler källor för att få sådana tidningar.

 • Redan i förra veckan var jag redan på oljebyte hos Saab-återförsäljaren och säkrade omedelbart ett häfte .... 🙂

 • Ett tack till Orio för den generösa upplagan! Verkligen imponerande! 🙂
  Ett andra tack till bloggteamet för idén om "individuell användning" av den tillhandahållna SAAB-Inside.
  Jag är så glad! 🙂 🙂
  Tack. Solen skiner (äntligen) + SAAB-Inside, dagen är bara fantastisk !!!
  Alla blogg deltagare bra olycksfri resa!

 • Ett trevligt tåg av Eschborn. Kommer att besöka de vänliga tiderna i veckan!

Kommentarer är stängda.