Piloter ville ha 2018 lista med deltagare online!

Vem undrar hur mycket roligt Saab är i samhället, hittar sitt svar här. Piloter ville 2018, den tredje upplagan av det internationella mötet Saab 9-5 NG har så många deltagare som aldrig förr. Och det finns riktiga rariteter här!

Piloter ville ha 2018
Piloter ville ha 2018. Bild: Saab Automobile AB / Arkiv: saabblog.net

Vi räknar mer än 60 fordon, och i tillägg till fyra Saab 9-5 pre-produktion sport egendom är också den unika Saab 9-5x "av Oskar Persson" till Kiel. En 9-5x fanns aldrig, naturligtvis, i den korta produktionstiden för de sista stora Saabar. Tanken på den här varianten kom mycket senare när fabriksportarna var stängda. Men han är så välgjord att han kunde ha gått iväg på linjen vid Saab. Historien om Saab 9-5x du kan läsa på bloggen.

Som speciella gäster kan vi välkomna 9-4x i år. Saab SUV är ännu sällsyntare än 9-5. För den andra dagen för mötet kommer det att finnas sju 9-4x. Kanske är det den största samlingen av dessa fordon i Tyskland på ett ställe?

Fler uppdateringar om Pilots efterlysta 2018 kommer att finnas på bloggen under de närmaste veckorna. Markus och Katrin Lafrentz arbetar fortfarande med vägledning för lördag, men restaurangen för Saabmiddagen på fredag ​​är redan inställd. Vi är gäster på Gosch i Kiel, en restaurang med utsikt över fjorden och marinorna. Förutom lokala delikatesser och fiskrätter kommer det också att finnas ett val för andra kulinariska preferenser. Mer information kommer att publiceras före evenemanget.

Listan över deltagare finns här. Teamet av Saab Kiel och bloggpersonalen fortsätter att arbeta med förberedelserna. Som med de senaste händelserna ligger årets Saab Rallye Plates och andra nackdelar överst på listan. Ännu mer information och designdesign av plattorna följer. Vi ser redan fram emot mötet i Kiel!

6 tankar om "Piloter ville ha 2018 lista med deltagare online!"

 • Det är goda nyheter. Jag önskar deltagarna i årets 9-5II / 9-4X-event en säker och trevlig start. Avgång, kombinerat med vackra upplevelser, konversationer och intryck under evenemanget. Och jag är glad, som 9-5I-drivrutin, redan på 2019 ... 😉

 • Händelser är inte en lätt sak. Du behöver en bra plats, ett lag med mycket anda och en budget. När 9-5 NG vi har i Kiel. Möjligen och har under en tid tanke spel, det är framtiden vartannat år, en klassisk händelse. Informationen ... 😉

 • Så ...

  ... Jag har ingen NG och jag ser också med viss avund på deltagare av evenemanget och NG-ägare ...

  Men vad skulle jag ha om händelsen inte existerade?

  Ja, jag förstår. Det menas exakt den andra omgången. Men det är inte som det inte finns några händelser öppna för andra SAAB-drivrutiner. Det bör vara lätt beviljas när exklusiva klubb ägare av de sista Saabar att få träffa endast tillgänglig en gång om året ...

 • Hi Tom,
  Jag tycker att det är olyckligt att det finns en sådan händelse bara för 9-5 NG ....... bara i en bilhandlare där Saab Spirit är så närvarande.

  Saabige hälsningar,
  Ralf

 • Matthijs de Haan Joris de Haan NL De Bilt 2 9-5 linjär ... Måste vara en 9-5 Aero Hirch

 • Uii ... också några sällsynta stationvagnar ... väldigt trevliga !!!! 🙂

Kommentarer är stängda.