Piloter ville ha 2018 lista med deltagare online!

Vem undrar hur mycket roligt Saab är i samhället, hittar sitt svar här. Piloter ville 2018, den tredje upplagan av det internationella mötet Saab 9-5 NG har så många deltagare som aldrig förr. Och det finns riktiga rariteter här!

Piloter ville ha 2018
Piloter ville ha 2018. Bild: Saab Automobile AB / Arkiv: saabblog.net

Vi har mer än 60 fordon, och förutom fyra Saab 9-5 förserie sportdräkter kommer den unika Saab 9-5x ”av Oskar Persson” till Kiel. Naturligtvis fanns det aldrig 9-5x under den korta produktionstiden för den senaste stora Saab. Idén till denna variant kom upp mycket senare, när fabriksportarna redan var stängda. Men han har gjort så bra att han kunde ha kört av produktionslinjen på Saab. Historien om Saab 9-5x du kan läsa på bloggen.

Som speciella gäster kan vi välkomna 9-4x i år. Saab SUV är ännu sällsyntare än 9-5. För den andra dagen för mötet kommer det att finnas sju 9-4x. Kanske är det den största samlingen av dessa fordon i Tyskland på ett ställe?

Fler uppdateringar om Pilots efterlysta 2018 kommer att finnas på bloggen under de närmaste veckorna. Markus och Katrin Lafrentz arbetar fortfarande med vägledning för lördag, men restaurangen för Saabmiddagen på fredag ​​är redan inställd. Vi är gäster på Gosch i Kiel, en restaurang med utsikt över fjorden och marinorna. Förutom lokala delikatesser och fiskrätter kommer det också att finnas ett val för andra kulinariska preferenser. Mer information kommer att publiceras före evenemanget.

Listan över deltagare finns här. Teamet av Saab Kiel och bloggpersonalen fortsätter att arbeta med förberedelserna. Som med de senaste händelserna ligger årets Saab Rallye Plates och andra nackdelar överst på listan. Ännu mer information och designdesign av plattorna följer. Vi ser redan fram emot mötet i Kiel!

6 tankar om “Piloter ville ha 2018 lista med deltagare online!"

 • blank

  Hi Tom,
  Jag tycker att det är synd att det bara finns en sådan händelse för 9-5 NG ……. särskilt i en bilhandlare där Saab Spirit är så närvarande.

  Saabige hälsningar,
  Ralf

  • blank

   Så ...

   ... Jag har inte heller en NG och jag ser också med viss avund på deltagarna i evenemanget och NG-ägare ...

   Men vad skulle jag ha om händelsen inte existerade?

   Ja, ja, jag förstår. Det är förmodligen menat exakt tvärtom. Men det är inte så att andra SAAB-förare inte är öppna för några händelser. Låt den exklusiva klubben för ägarna till den sista Saab få träffas exklusivt en gång om året ...

  • blank

   Händelser är inte en lätt sak. Du behöver ett bra läge, ett team med mycket anda och en budget. Med 9-5 NG har vi det i Kiel. Så småningom, och dessa har varit tankespel under en tid, kommer det också att finnas ett klassiskt evenemang varje år i framtiden. Det för info ... 😉

   • blank

    Det är bra nyheter. Jag önskar deltagarna i årets 9-5II / 9-4X-evenemang en säker och trevlig ankomst och avresa. Avresa, kombinerat med underbara upplevelser, konversationer och intryck under evenemanget. Och som 9-5I-förare ser jag redan fram emot 2019 ... 😉

 • blank

  Matthijs de Haan Joris de Haan NL De Bilt 2 9-5 Linjär ... Måste vara 9-5 Aero Hirch

 • blank

  Uii ... också några sällsynta stationvagnar ...... mycket trevligt !!!! 🙂

Kommentarer är stängda.