Saab och snö. Fler bilder!

Är Saab-chaufförer snöfall? Trots allt kommer bilarna från snön och isen. Och en Saab utformades för att fungera tillförlitligt även där andra märken ger upp. En entusiasm för snö verkar också förankras i våra läsare. Annars skulle vi inte ha så bra bilder, som ibland är ganska extrema.

Saab 9 3 X
Saab 9-3 X av Simon på Gubel i kantongen av Zug

Där reser Marco med sin Saab i Lappland. Det faktum att det finns en Saab under snön kan endast ses vid andra eller tredje blicken. Och Saabs samlare Josef Zabel har gjort det igen. Han var i Sverige och köpte en 2014 Saab Aero. Hans andra, den här gången med manuell växling. Och eftersom barnet fortfarande är mycket närvarande i mannen, rasade han genom snön med Saab.

Att framhjulsdriften från Trollhättan så småningom fastnade ... som en present. En Valmet-traktor gör Josef och hans Saab-mobil igen. Roligt var enormt! Precis som nöjet vi har med de många bilderna av våra läsare. Det finns mer i min brevlåda, som vi kommer att presentera de närmaste dagarna.

Och det är inte över ännu, det finns fortfarande chans att en publikation på bloggen och på vinst av saabigen-priserna.

Vi vill ha ännu fler Saab-bilder!

Vår marknadsföring går fram till 28. Februari, då är tidsfristen. Som alltid är det några juridiska och tekniska referenser. Med inlämningen förklarar avsändaren att ha alla rättigheter på bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt en utskrift i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder!

3 tankar om "Saab och snö. Fler bilder!"

 • Tack för artikeln inlägg. Riktigt tack! Stor.

 • Omslagsbilden (9-3 X) är slumpmässig.
  Också trevligt: ​​Hakans NG i svenska vinteridyllen. Eller helt enkelt bra, grillen av Jan-Erik ...

  SAABs och snö, bara vacker!

  Trots frysande temperaturer kommer snön i Berlin tyvärr på väg. Fram till 28. Tyvärr fungerar det inte för mig ...
  Men ändå föredrar jag att titta på SAAB: erna som jag vill ha mer än den jag har för närvarande

 • Riktigt bra bilder, stor komplimang från min sida! Det gör att du vill ha SAAB!

Kommentarer är stängda.