Saab & snö. Fler bilder!

Är Saab-förare snökunna? När allt kommer omkring kommer bilarna från landet av snö och is. Och en Saab designades för att fungera pålitligt där andra märken ger upp. En entusiasm för snö verkar också vara förankrad i våra läsare. Annars skulle vi inte ha så fantastiska bilder, varav några är ganska extrema.

Saab 9 3 X
Saab 9-3 X av Simon på Gubel i kantongen av Zug

Där reser Marco med sin Saab i Lappland. Det faktum att det finns en Saab under snön kan endast ses vid andra eller tredje blicken. Och Saabs samlare Josef Zabel har gjort det igen. Han var i Sverige och köpte en 2014 Saab Aero. Hans andra, den här gången med manuell växling. Och eftersom barnet fortfarande är mycket närvarande i mannen, rasade han genom snön med Saab.

Att framhjulet från Trollhättan fastnade vid någon tidpunkt ... gratis. En Valmet-traktor gör Josef och hans Saab mobil igen. Roligt var enormt! Precis som nöjet vi har med de många bilderna från våra läsare. Det finns fler i min brevlåda som vi kommer att presentera de närmaste dagarna.

Och det är inte över ännu, det finns fortfarande chans att en publikation på bloggen och på vinst av saabigen-priserna.

Vi vill ha ännu fler Saab-bilder!

Vår kampanj pågår till 28 februari, sedan sista inlämningsdag. Som alltid är här några juridiska och tekniska tips. Med inlämningen förklarar avsändaren att äga alla rättigheter till bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt ett avtryck i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder!

3 tankar om “Saab & snö. Fler bilder!"

 • blank

  Tack för artikeln inlägg. Riktigt tack! Stor.

 • blank

  Omslagsbilden (9-3 X) är slumpmässig.
  Också trevligt: ​​Hakans NG i en svensk vinteridyll. Eller helt enkelt men bra, Jan-Eriks grill ...

  SAABs och snö, bara vacker!

  Trots temperaturer under noll är snön i Berlin tyvärr en lång tid framöver. Fram till den 28: e kommer det tyvärr inte att vara något från min sida ...
  Men ändå föredrar jag att titta på SAAB: erna som jag vill ha mer än den jag har för närvarande

 • blank

  Riktigt bra bilder, stor komplimang från min sida! Det gör att du vill ha SAAB!

Kommentarer är stängda.