Saab & snö. Första Saab-bilder!

Vår Saabs fototävling på vintern pågår till slutet av månaden. De första bilderna landade i min brevlåda och jag är glad! Eftersom frågan i bakgrunden var så sublimistisk, hur coola Saab-förarna egentligen är? Bevakar de den rullande nordiska kulturella tillgången som garageguld? Eller kan du gå ut i snön?

Jordgubbe i snön
Jordgubbe i snön. Farfar till alla högklassiga Saabs. Bild på Florian.

Svaret: läsarna är coola. Mycket coolt, för de första bilderna visar - från klassikerna till de sista ikonerna från Trollhättan - ett liv utomhus. Ett exempel är överklassen från Saab. Florian plöjer genom snön med sin 9000, förfadern till alla de stora Saaberna. Följt av 9000 CSE från Matthias, 9-5 från Ivan och de två 9-5 NG från Vojtech och Eduard. De stora Saaberna visar att de kan göra alla väder.

En Saab vill flyttas. Oavsett väder, oavsett årstid. Vi visar de första inläggen idag. Och vi hoppas att bilderna är ett incitament för läsarna och att ännu fler fantastiska bilder hittar in i min brevlåda!

Vi vill ha ännu fler Saab-bilder!

Vår kampanj pågår till 28 februari, sedan sista inlämningsdag. Som alltid är här några juridiska och tekniska tips. Med inlämningen förklarar avsändaren att äga alla rättigheter till bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt ett avtryck i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder!

6 tankar om “Saab & snö. Första Saab-bilder!"

 • blank

  Det kommer bli ganska otäck plåga!
  Jag kan inte ens bestämma mina bilder, vilket är bäst.
  Och om jag ser bilderna ovan går det vidare!
  9000?
  900 i skogen?
  9.5 NG?

  Hur ska man besluta?
  De är fantastiska!

 • blank

  Kom alla i Harz här är fortfarande gott.

 • blank

  Jag vill också göra så vackra snöbilder! Finns det någon som har en snömaskin som erbjuds? Annars fungerar det inte!

  • blank

   Snön blir utmaningen. Det fanns några dagar, det fanns en chans

 • blank

  ... här hos oss i "låglandet" finns det tyvärr ingen snö ... ;-(

 • blank

  Och igen: coola bilder på bloggen!

  Mina favoriter hittills är silver NG (bra perspektiv på den [vackra] bilen och allt som allt en underbart monokrom vinterbild) och jordgubben i snön ...

  När det gäller vinterbilder måste jag tyvärr passera. Inget händer här (Berlin) ...

  Det är redan frost på natten. På morgonen måste du skrapa (naturligtvis) och tänka på calix-pluggen. Men med ljus har du bara en smutsig SAAB - utan vinter och i plusgrader ...

  Jag hade till och med övervägt att vattna SAAB på natten för att kunna ta en cool bild med ett skägg av istappar på morgonen. Men du måste också tänka på din sömn ...

Kommentarer är stängda.