Saab och snö. Första Saab bilder!

Vår vinterliga Saab fotokonkurrens går till slutet av månaden. De första bilderna har landat i min brevlåda och jag är glad! Eftersom så subliminal stod med mig frågan i bakgrunden, hur coolt är Saab-drivrutinen egentligen? Vaktar de det rullande nordiska kulturarvet som garageguld? Eller får man komma ut i snön?

Jordgubbe i snön
Jordgubbe i snön. Farfar till alla högklassiga Saabs. Bild på Florian.

Svaret: Läsarna är coola. Mycket coolt, för de första bilderna visar - från klassikern till de sista ikonerna från Trollhättan - ett liv i det stora utomhus. Ett exempel är Saabs superklass. Florian plogar genom snön med sin 9000, farfar till alla stora Saabs. Följd av 9000 CSE av Matthias, 9-5 av Ivan och de två 9-5 NG av Vojtech och Eduard. De stora Saabarna visar att de kan hantera alla väder.

En Saab vill flyttas. Oavsett vilket väder, oavsett säsong. De första inläggen vi visar idag. Och vi hoppas att bilderna är ett incitament för läsarna och att ännu fler bra bilder hittar sig in i min brevlåda!

Vi vill ha ännu fler Saab-bilder!

Vår marknadsföring går fram till 28. Februari, då är tidsfristen. Som alltid är det några juridiska och tekniska referenser. Med inlämningen förklarar avsändaren att ha alla rättigheter på bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt en utskrift i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder!

6 tankar om "Saab och snö. Första Saab bilder!"

 • Det kommer bli ganska otäck plåga!
  Jag kan inte ens bestämma mina bilder, vilket är bäst.
  Och om jag ser bilderna ovan går det vidare!
  9000?
  900 i skogen?
  9.5 NG?

  Hur ska man besluta?
  De är fantastiska!

 • Kom alla i Harz här är fortfarande gott.

 • Snön blir utmaningen. Det fanns några dagar, det fanns en chans

 • Jag vill också göra så vackra snöbilder! Finns det någon som har en snömaskin som erbjuds? Annars fungerar det inte!

 • ... här i "låglandet" finns det tyvärr ingen snö ... ;-(

 • Och igen: coola bilder på bloggen!

  Min favorit hittills är Silver NG (bra perspektiv på den [fina] bilen och en underbar monokrom vinterbild) och jordgubben i snön ...

  Vad gäller vinterbilder, tyvärr måste jag passa. Här (Berlin) finns ingenting ...

  Det är redan frost på natten. På morgonen måste du skrapa (självklart) och tänka på Calix-kontakten. Men med ljus har du bara en smutsig SAAB - utan vinter och i plusgrader ...

  Jag hade ens övervägt att vattna SAAB på natten så att jag kunde skjuta en cool bild med ett skägg av isbitar på morgonen. Men du måste också tänka på hans sömn ...

Kommentarer är stängda.