Fototävling. Saab och snö.

Vinteren har nu kommit till låglandet och garanterar lika möjligheter. Medan de bergiga regionerna har haft mycket snö var låglandet nästan tomt. Det har förändrats, och det är dags att starta vår fotokonkurrens Saab & Snow. Vi tillkännagav det i december och 2018 Saabs veckoplanerare från Orio Germany vinkar priserna.

Saab och snö
Saab och snö. Här körs en Saab 9-3 prototyp. Bild: Saab Automobile AB / Arkiv saabblog.net

Egentligen är dessa avsedda för Saab-återförsäljare och Orio-partners. Vanligtvis har externa inte tillgång, men för våra läsare har laget i Eschborn gjorde ett undantag. De bästa bilderna tilldelas, åtgärden startar idag.

Saab Delar Kalender 2018

Vad letar vi efter? Självklart handlar det om vinter, det handlar om Saab, det handlar om bilder med snö. En Saab kommer från Sverige, snön och islandet. Den byggdes för att överleva under de mest obehagliga förhållandena och att transportera sina passagerare på ett säkert sätt.

Foto tävling Saab & Snow. Kreativitet behövs.

Det som efterfrågas av våra läsare är kreativitet och originalitet. En Saab med en kälke eller skidor på taket. En vinterutflykt, en Saab-picknick i snön, ett möte med andra Saab-vänner. Fantasin vet inga gränser, allt som har att göra med kultmärket från Trollhättan är tillåtet. Så överraska oss!

Vår marknadsföring går fram till 28. Februari, då är tidsfristen. Som alltid är det några juridiska och tekniska referenser. Med inlämningen förklarar avsändaren att ha alla rättigheter på bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt en utskrift i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder.

3 tankar också "Fototävling. Saab och snö."

  • Trevlig idé! Vi är där!

  • Det kommer att bli igen; Ångesten i valet! XD

  • Jag är där

Kommentarer är stängda.