Fototävling. Saab & snö.

Vintern har nu också kommit på slätten och garanterar lika möjligheter. Medan bergsregionerna hittills har haft mycket snö har låglandet lämnats nästan tomt. Det har förändrats och det är dags att starta vår Saab & Snow fototävling. Vi tillkännagav det i december, och priserna är Saabs veckoplanerare 2018 från Orio Tyskland.

Saab & snö
Saab & snö. En Saab 9-3 prototyp kör här. Bild: Saab Automobile AB / Arkiv saabblog.net

Egentligen är dessa avsedda för Saab-återförsäljare och Orio-partners. Vanligtvis har externa inte tillgång, men för våra läsare har laget i Eschborn gjorde ett undantag. De bästa bilderna tilldelas, åtgärden startar idag.

Saab Delar Kalender 2018

Vad letar vi efter? Det handlar naturligtvis om vintern, det handlar om Saab, det handlar om bilder med snö. En Saab kommer från Sverige, landet av snö och is. Den byggdes för att överleva även under de mest ogästvänliga förhållandena och för att transportera sina passagerare säkert.

Fototävling Saab & Snow. Kreativitet krävs.

Det som efterfrågas av våra läsare är kreativitet och originalitet. En Saab med en kälke eller skidor på taket. En vinterutflykt, en Saab-picknick i snön, ett möte med andra Saab-vänner. Fantasin vet inga gränser, allt som har att göra med kultmärket från Trollhättan är tillåtet. Så överraska oss!

Vår kampanj pågår till 28 februari, sedan sista inlämningsdag. Som alltid är här några juridiska och tekniska tips. Med inlämningen förklarar avsändaren att äga alla rättigheter till bilden. Samtidigt samtycker han till en publikation på bloggen och eventuellt ett avtryck i Saab Inside, kundtidningen från Orio Deutschland GmbH.

Bilderna ska vara högupplösta och vara minst 1280 x 850 pixlar. Större bildformat är en fördel, mindre inslag beaktas inte. Vänligen skicka bilderna till följande e-postadress: foto (ät) saabblog.net. Vänligen bara en bild per avsändare!

En fördel, och för att säkerställa bildernas kvalitet, är en överföring med WeTransfer, Tjänsten är gratis, och upp till 2 GB gratis data ska vara mer än tillräckligt för ett bra Saab-foto. Bilderna kommer, i motsats till leverans av e-post, garanterad i originalkvaliteten hos oss.

Förinställningen av de bästa bilderna möter bloggteamet. Det slutliga urvalet, och med det priset, kommer att göras av våra läsare som alltid. Vi önskar dig mycket roligt och ser fram emot saabiga vinterbilder.

3 tankar om “Fototävling. Saab & snö."

  • blank

    Jag är där

  • blank

    Det kommer att bli igen; Ångesten i valet! XD

  • blank

    Trevlig idé! Vi är där!

Kommentarer är stängda.