Saab-typskylthållare. Resultatet.

Läsarna har valt. Och vi har ett problem. Rösten var spännande eftersom tre Saab-slagord gick till axlarna. Bland dem är reklamslogan för Orio och 2 kända reklamsslagord från tiden, då de fortfarande byggdes i Trollhättan.

Saab-typskylthållare
Saab-typskylthållare

Det finns 2 vinnare i vårt val

Det finns två vinnare, för "rör dig" och "född från jets" finns på 1 med samma antal röster. Rank. Det var något vi inte hade upplevt i 7-bloggåren i omröstningarna. Vad ska man göra? Lös, tärning eller lägg till 2-varianter dessutom? Konsekvensen var - efter en kort reflektion - klart: Vi skriver ut, ganska gräsrotsnivå och som våra lesare begärde, båda slagord.

Tidsplan Vår tidtabell ser ut så här: Idag har vi de kända registreringsskyltklassikerna med "saabblog.net" och "Made in Trollhattan by Trolls" i ordning. Innehavare av korthållare kommer att finnas tillgängliga de närmaste dagarna och kan beställas hos dem. En separat ordersida med tillgänglighet, priser och en extra e-postadress, vi satt upp i helgen på bloggen.

Saab-nummerplåtinnehavaren rösta

Vänligen beställ inte på förhand! Vi har fått flera beställningar under de senaste dagarna till olika postadresser. Det är verkligen menat bra, men inte målmedvetet och ger oss bara mer ansträngning.

För "flytta ditt sinne" och "född från jets" kommer det att finnas designförslag från vår inhemska tryckbutik de närmaste dagarna. Läsarna har då det slutgiltiga valet och kan välja önskad design.

I slutet skulle det fortfarande vara frågan om vilken slogan jag skulle ha velat. För att vara ärlig hade jag föredragit ett ord på svenska. Det skulle förmodligen ha varit för speciellt och för insider. Licensskyltens åtgärd men bör göra läsarna roliga. Och det gör, som resultatet visar. Vi visar flaggan med snygga Saab-slagord, och det är så som det borde vara!

10 tankar också "Saab-typskylthållare. Resultatet."

 • Hi Tom,
  Trevlig åtgärd för att göra våra Saab-fordon mer distinkt. Var vänlig alla innehavare med Saab emblem och de två flygplanet framifrån som liknar "Made in ...."
  Tack och hälsningar
  Cooper One

 • Hur lite saker kan göra dig lycklig tack Tom.
  Så vänta på orderalternativet .......

 • Det är vad jag kallar verkligen gräsrotsdemokratiska.

  Om det var ett federalt val skulle det sluta med SAAB - BORN FRÅN DIN MIND eller någon annan nonsens. Bara väljarnas mycket tydliga vilja.

 • Hej Tom, så är "Född från jets" -skylthållare redan tillgängliga på eXXy, gjord i Polen. Eftersom man går snabbt, också prissatt, i tävling. "Vår" variant skulle enligt min mening redan vara något annorlunda, vilket väcker frågor igen. Kanske som ett stänk av färg till höger och till vänster skulle en liten flagga i Sverige vara bra (för att jämföra den framgångsrika innehavaren av Göteborgs kollegas look - gjord av sverige). Skulle det kanske vara möjligt att skriva ut texten på Formac-remsorna, som verkligen har många av oss på fordonet. Då kan du enkelt byta beroende på ditt humör och humör: Saab Car Museum, ANA Trollhättan, ... Precis som en idé ...

 • 🙂 är ett utmärkt resultat! Men våra bilar behöver två hållare, kan blandas då? Så för dem som bara har en SAAB. För mig är det ganska ergal beställt två meningar och sedan blandat! 😉

  • Visst, du kan mixa när du beställer som du vill. Slutligen finns ett urval av 4 olika etiketter

 • Hej människor,

  mänskliga barn jag är glad !!! Nyss köpt en andra SAAB idag.
  Eftersom jag inte måste bestämma mellan sloganet då mellan två ....

  Hälsningar

  schnurzelone
  (Immermalwiedermitleser)

 • * Freu * Även om min Saab inte kör för tillfället ser jag verkligen fram emot att montera en av dessa Skicka licensskylthållare på min 95!
  Jag vet inte om jag bara är dum istället, men jag hittar inte ordersidan än?

  • Vi väntar på leverans av tryckeriet. Först då kan du beställa.

Kommentarer är stängda.