Meddelande. Piloter ville ha 2018.

Året är nära och våra planer är redan upptagna med 2018. Alla 2 år äger rum i Kiel "Pilots önskas". Det stora, internationella mötet mellan alla 9-5 NG-ägare. Den sista, stora Saab är kult, mötet är en institution.

Piloter ville ha 2018
Piloter ville ha 2018. Bild: Saab Automobile AB / Arkiv: saabblog.net

Piloter ville ha 2018 i Kiel

Piloter som önskas 2018 äger rum på 8. och 9. Juni 2018 hölls. Som en nyhet öppnar vi evenemanget den här gången för Saab 9-4x. Ännu mer exklusivt än 9-5 NG-serien han är en del av Saab historia och förkroppsligar vad som var aldrig massproducerade, men framtiden av varumärket kunde ha varit.

Piloter önskade att 2014 och 2016 har tagit upp baren och kanske även deltagarnas förväntningar. Teamet i Kiel har arbetat hårt med planeringen i veckor och ger allt för att kunna leverera en ännu bättre händelse. Idéerna är mer än lovande, och även turnéplaneringen kommer att göra din aptit för den kommande sommaren.

Som alltid finns det ett litet men inte oväsentligt problem. På grund av de lokala förhållandena är utrymmet begränsat och antalet deltagare är begränsat. Den övre gränsen ligger runt 40-bilarna, och det kommer snart att nås igen.

Registreringen börjar i mitten av januari och vi kommer att bekräfta deltagarna individuellt på förväntad överbokning. Som i tidigare år vill vi försäkra oss om en varierad, internationell blandning av deltagare.

Registrering från mitten av januari 2018

Intresserade bör notera avtalet! Piloter önskade att 2018 börjar tidigt fredag ​​eftermiddag med piloter och deras besättning checkar in Bilhandlare Lafrentz, En middag planeras för kvällen. Det blir spännande att se om exklusiviteten av den sista händelsen, med delad parkering i Schwedenkai, kan överträffas. Lördag är en del av en guidebok, och det finns många saker som vi gradvis kommer att avslöja.

Den nya utgåvan av "Pilots önskade" är goda nyheter i uppgången till jul och gör det säkert att läsare känns som att komma sommaren som jag. På 3. och 4. Adventhelg fortsätter med bra Saab-Vorweihnachts nyheter. Teamet från bloggen och andra Saab-inspirerade människor har kommit upp med någonting. Och läsarna kan vara nyfiken.

5 tankar om "Meddelande. Piloter ville ha 2018."

 • Vilken fin rumpa ...

  Återigen tittar jag på de kända handelsplattformarna för nätverket för marknadssituationen för 9-5 NG ...

  Och märke att turbomotorn blir mindre och billigare. Men köp en TTiD för att komma in i släktet? ? ?

  Prestanda kan vara tillräckligt (vridmomentet i alla fall) och utrustningen (XWD, manuell växel och fullt läder) låter mer attraktivt än vissa bensinmotorer ...

  Och ändå skulle 2.0T vara mitt första val. En sann SAAB-motor! 2.0, 4 cylinder, bensin och turbo man vet redan för alltid från SAAB. Jag är glad för alla som har en ...

  Grattis och ha kul! ! !

 • Saab 9-5 NG lag från Schweiz med oss ​​!!!

 • Den här gången försöker jag vara där ...

 • Bonjour, någonsin notera la datum. Et j'espère pouvoir en être en venant de France avec 9.5 NG Aero Biopower

 • Har jag redan noterat dessa dagar på dagordningen.

Kommentarer är stängda.