Kort meddelande. Saab lever 1-2-3.

Vår framgång är mycket framgångsrik Saab blogg dekal Action. Klistermärkena är spridda mellan Norge och Italien, men logistik är inte så lätt. Eftersom det tyska postkontorets gräns på plats inte accepterar utländska frimärken eller europeiska tokens.

Saabblog.net Klistermärke V 2.0
1. Saab bor - bloggklistermärke på Saab Himberg

Dåligt Europa kan sägas när det bara misslyckas på de små sakerna i vardagen. Vi har nu hittat en lösning för våra läsare från Österrike. Ett stort paket med Saabblog.net klistermärken gick till postkontoret Saab Himberg.

Där bor du dagligen och villkorligt Saab, och på min begäran var du omedelbart redo att fungera som ett utgivande kontor. Saab-fans från Österrike kan sluta med i Himberg, hämta en bloggklister och förstås få en smak av Saab-luften. Om du kan kombinera det med ett verkstadsbesök eller letar efter en ny Saab, så är situationen förstås ännu bättre. Tack vare teamet i Himberg för samarbetet! Om klistermärken kommer att vara sluta, så kommer vi naturligtvis att leverera.

2. Saab bor - Saab Leasing i Nederländerna

I början av året hade jag en lista över saker som jag ville arbeta igenom. Bland dem var ett besök på Saab Youngtimer Lease i Meppel. Tyvärr hände det inte, men förhoppningsvis 2018. Begreppet Dirk Koppen och Bas Smit vilket fall som helst är mycket spännande och bör så småningom att beskrivas i detalj på bloggen.

Saab Youngtimer Lease-team köper äldre Saabs, renoverar dem och utrustar dem med moderna tillbehör. Vid leasing erbjuds fordonen med olika paket och till mycket intressanta priser. Om du vill resa i stil med en underdriven klassiker och inte känner för färdiga färdiga varor kan du vara glad. Varför Saab-körning har ett allmänt rykte för att göra dig lycklig ...

Leasing av fordon som är minst 15 år gamla är skatteintressant i Nederländerna. Regeringen främjar således, jag är rädd, begreppet hållbarhet. Eftersom det finns rädsla för att fördelarna kan försvinna om det finns för mycket efterfrågan. En artikel om Dirk Koppen och Bas Smit har nu Dagblad Noorden publiceras.

3. Saab lever. Uppstått från ruiner.

Vår tid är hektisk, kortlivad, ibland lite hysterisk. G20-toppmötet i Hamburg var känt för länge sedan. En vild mob flyttade genom Hansestaden, som faktiskt står för tolerans och kosmopolitism. Den meningslösa destruktiviteten slog slumpmässigt bilar parkerade längs vägen, inklusive svenska kulturella tillgångar.

Det faktum att en Saab 900 - ett varumärke som historiskt var populärt hos vänstern - brändes, talar för den otroliga dumheten i denna handling. Det faktum att denna Saab blir ett minnesmärke står för varumärket, samhället och deras miljö.

Markus Kollwitz av Scandic Ferrum har accepterat med Saab och Volvo fans av 900. Arbetet fortskrider, medieintresset är bra. Sat 1 rapporteras lokalt, RTL skjuter också, flera tidningar skrev om det eller kommer att göra det.

Varumärket lever, ingen tvekan om det. Saab är en special, för det är också en dramatisk historia som inte ofta finns i fordonsindustrin. En bra anledning att fortsätta att underhålla märket och fordonen.

6 tankar om “Kort meddelande. Saab lever 1-2-3."

 • blank

  Tack för detta inlägg Tom och jag har sett tack för er idag för första gången sedan 20 år igen Sat1
  Små korrigeringsförslag:
  ... .. var flared talar för den otroliga dumheten i denna åtgärd - jag skulle ersätta handling med "mobster".

 • blank

  En underbart känslomässigt skriftlig rapport, med faktiskt ganska positiva nyheter. Att köra Saab är också ett sätt att leva, vilket gör vårt samhälle så unikt. Jag har också upplevt det här nyligen i Eifel, när vi körde en Saab-förare medan vi körde över Saabjackan till sidofönstret i hälsning. Strax kom leendet i ansiktet och vi körde tillsammans för några kilometer. När våra vägar skilde sig, sa vi adjö till varandra med blinkers och riskljus. Saab lever som du säger och är också ett nöje. Den yngre timmerleasing Jag finner en cool idé och jag är också väldigt intresserad. Jag ser fram emot din rapport Tom.

 • blank

  Till 1: "Problemet" med posten finns överallt (?) I Europa: Tyska frimärken fastnat i DK och belagda i DK skapar "stress" för mottagaren ..., även i Spanien och Sverige. 🙂 Postkontoret accepterar inte kortet med ”fel” varumärke, om det finns i rutan har mottagaren problemet.
  2: fantastiskt! Förmodligen bara möjligt eftersom det inte finns någon avgörande bilobby ... 😉 Hållbarhet är så praktiskt levd. I D betyder hållbar z. För närvarande är det mer en "skrotpremie" ... Mer info, snälla!
  3: Jag är fortfarande nyfiken på att se var jag kan se minnesmärket i HH ... Dessutom BRAVO för det privata initiativet! 🙂

  • blank

   Ja, det är hur Europa misslyckas. På sådana bagage. Lyckligtvis finns det dedikerade Saab-partners i Österrike som Himberg.

 • blank

  Redan spännande att varumärket inte kan dödas. Holländska leasingkonceptet skulle intressera mig. Vänligen mer info om det Tom! Tack!

 • blank

  Tack för de spännande nyheterna Tom.
  Jag hittar Saab leasing av den nederländska fenomenala.
  På något sätt är de i nordväst smartare än oss på många sätt.

  Och jag hoppas att media till minnesmärke för 900 också lämnar lite pengar där.
  Annanstans sponsras meningslösa konstobjekt av miljoner, eftersom det faktiskt skulle vara Hamburgs stad att ge ekonomisk hjälp till de personer som har startat eget initiativ.
  Det handlar inte bara om Saab, utan också ett tecken på meningslös destruktivitet och vandalism som bara inte stannat framför en så viktig kulturell tillgång som en 900 Coupe.

Kommentarer är stängda.