Värt att notera. 7.000.000-läsare och lite framtid.

För några dagar sedan välkomnade bloggen den 7 miljoner läsaren. Som så ofta passerade händelsen bloggbesättningen lite. Tiden är dyrbar - familj, arbete och blogg lämnar liten frihet. Du kan förbise något ...

Projekt Saab Paul med Mark på vägen

Mer än 7 miljoner läsare i 7 år är mycket. Speciellt för ett litet kultmärke som inte reser under de bästa omständigheterna. Du kände potentialen i Saab. Räntan fortsätter obestämd, men i framtiden kommer antalet läsare att minska. Det tar längre tid än förrän milstolpen till 8 Milionen.

Mer än 7.000.000-läsare och 23.000-kommentarer i 7 år sedan
Framtiden 1.0. Borg Ward.

Låt oss prata om framtiden. Det är IAA - och nästan framför kontorsdörren. Jag gillade inte showen, och den stora sensationen verkar inte heller ha ägt rum i Frankfurt. Det finns fortfarande ett meddelande. Det kinesiska företaget Borgward var representerat på mässan med en studie. Det var bortom alla seriemöjligheter, men en annan detalj är mer intressant. Borgward vill vara närvarande i Tyskland från december. Försäljningen ska ske via Sixt, tjänsten förmodligen via verkstadskedjan med de tre bokstäverna.

Borgward BX7 kommer som bensin till Tyskland. Eftersom han är relaterad till BAIC X65 kan något otroligt hända. X65 bär under huven en Saab turbo-motor. En 2.0-liter, som är känd från den gamla Saab 9-5, och den nuvarande Euro-standarden 6 träffades. Han kunde komma till Tyskland i BX7. Kanske bör du boka en provkörning?

Priset för BX7-upplaga modellen vid marknadslansering är (okontrollerad) 45.000,00 €. I själva verket ville Foton-doten bara poängera elbilar i Tyskland. De borde monteras i Bremen, men det är försenat. Foton, som NEVS, får inte de utländska investeringsfonder som släppts av myndigheterna efter behov.

Framtiden 2.0. Volvo.

Igår introducerade Volvo den nya XC40. En kompakt SUV, som är väldigt snygg, men jag skulle inte riktigt värdera en linje på Saab-bloggen. Men det finns Care by Volvo. En ny prenumerationsmodell, med vilken du kan hyra bilar med fast ränta. Att börja för 24 månader inklusive skatter, försäkringar och service. Om det behövs kan du byta till en större Volvo under en begränsad tid, och efter 24 månader byter du den gamla Volvo till en ny modell. Som det är vanligt med smarttelefonen.

Den som läser bloggar regelbundet känner till detta schema. Exakt samma procedur planerades i Trollhättan. Volvo tar nu detta steg in i framtiden. Jag skulle ha gillat att idén hade blivit verklighet i den gamla Saab-fabriken.

Framtiden 3.0. Saab.

Vad gör du om du inte kan få bilar av ditt favoritmärke längre? Du återställer din drömbil eller bara bygga en Saab. En radikal idé och mycket hjälpsam om du äntligen vill köra en Saab 9-5 NG sportbil. Du tar en limousine, baksidan av en Opel Insiginia, och Saab är klar.

Resultatet är övertygande, du kan beundra det i Trollhättan vid Saabfestivalen. Kanske framtiden för människor som är resistenta mot frestelserna från andra märken. Läs vidare 95sc2012.com, Michèl beskriver den fullständiga historien.

8 tankar om “Värt att notera. 7.000.000-läsare och lite framtid."

 • blank

  Jag tänkte redan med 9-5NG att det måste finnas ett sätt att göra en kombinationsruta själv med hjälp av insignierna.

 • blank

  På Volvo har de gjort mycket rätt de senaste åren, i motsats till NEVS / SAAB ...

 • blank

  Jo det är relativt.
  Bilarna är kvar som används på marknaden.
  Precis som telefonerna
  Köp bara begagnade mobiltelefoner och sedan stängs cirkeln igen som vill ha nytta, den används och andra är glada över de sparade.

 • blank

  Wow, 3.0 är verkligen positivt galen! ! !

  Till 2.0 kan jag bara komma ihåg att Volvo annonserade med hur länge du kunde köra bilarna billigt och pålitligt. Hur ser miljörecordet på en bil ut så växlas varje 24-månad?

  Till 1.0: Workshopen med de tre bokstäverna bör vara ett uteslutningskriterium för många. Du behöver inte ens leta efter andra uteslutningskriterier för en Borgward ...

  Grattis till 7.000.000-läsare och tack för den stora bloggen!

  • blank

   Till 2.0: Det är självklart inte hållbart. Tvärtom ser vi problemet med de gamla mobiltelefonerna, som bortskaffas efter 24 månader utan någon verklig anledning.

 • blank

  Cool historia med "Kombi-Bau"!

  Saabs förare är ofta lite galna ... sympatiskt galen !!! 🙂

 • blank

  Tom, jag måste se vad som kommer ut med andra tillverkare. Men först kommer jag att hålla mina Saabs i gott skick och köra så länge som möjligt. Eftersom jag fortfarande har mycket litet förtroende för NEVS och inte har någon önskan om andra märken är detta det enda sättet. Åtminstone kommer varumärket Saab att leva med den här bloggen, med eller utan en ny bil :).

  • blank

   Min åsikt, Bra Breitrag ..

Kommentarer är stängda.