Saab blogg klistermärke och Saab typskylthållare

Under tiden har vi fått mer än 200-brev från läsare som har begärt våra Saab Blog-klistermärken. 400-klistermärken har skickats och det finns mer dagliga. Vår kampanj körs fortfarande och med stor framgång.

Saab post till bloggen

Saab blogg klistermärke som en permanent åtgärd.

Eftersom efterfrågan är hög bestämde Mark och jag att göra det till en permanent anläggning. De Blog Stickers är och kommer att förbli gratis behöver vi bara ett frankerat och fullt adresserat kuvert i DIN-långa. Om inget annat begärs skickar vi en klistermärke i den ljusa och mörka versionen.

De kommande dagarna kommer det att finnas en anteckning om auktionen i menyraden, för vi tycker att det är viktigare än någonsin att flagga för Saab. Vi såg att vi hade rätt från de många brev vi fick. I nästan vartannat kuvert hittade vi ett personligt brev, mestadels med långa eller korta Saab-berättelser. Och då och då en liten donation för en kopp kaffe eller en öl efter jobbet. Vi säger tack för det!

Eftersom det finns så många brev har bloggen nu fått sin egen brevlåda. Efter sju år var det dags, för brevbärarna kunde inte alltid tilldela översvämningen av Saabs brev. Det är nu över och sker regelbundet.

Saab-typskylthållaren kommer igen!

En andra sak gäller oss, och tydligen även våra läsare. Med slutet av fläktaffären och Saab-typskylthållaren försvunnit. Vi hade erbjudit dem i olika versioner, och de var mycket populära. Sedan dess kommer nästan dagliga mail från Saab-förare som har sett någon annanstans Saab med lämpliga skyltinnehavare.

blank
Allt troll eller vad? Saab-typskylthållare.

Efter att ha blivit ombedd så länge så har vi bestämt oss för att reagera. Även om det inte längre finns någon fanaffär, har vi helt enkelt inte resurserna. Men de saknade Saab-typskyltarna återkommer. Det är ett löfte!

Efter sommaruppehållet kommer vi att producera Saabs registreringsskylthållare igen. Det blir då väldigt enkelt att beställa med ett formulär som kan hämtas i menyraden. Vissa saker måste bara fortsätta, om bara för att det är viktigt att visa flaggan för varumärket.

7 tankar om “Saab blogg klistermärke och Saab typskylthållare"

 • blank

  I vilka längder kommer det att finnas registreringsskyltinnehavaren?

 • blank

  Kommer det att finnas en chans att få Made i Trollhättan klistermärken? Om även en tredje Trollhättaner till de två 9-3 som kör runt med klistermärkenna bör stöta på den?

  • blank

   Skandix har tagit över en del av vår inventering och kan leverera. Vi planerar inte för närvarande en ny produktion.

   • blank

    Jag beställde också 2 i lager på Skandix.
    Tack för åtgärden. Jag kommer också att skicka ett brev till dig

 • blank

  Mycket cool idé! Så bloggen är kul!

 • blank

  Tom och Mark behåll Saab namn högt !!! Vilken framgång. Grattis till dina kusliga ansträngningar.

 • blank

  Åh ja! SAAB-typskylthållare skulle vara riktigt bra! Jag klipper alltid reklam med andra märken med mina ägare!

Kommentarer är stängda.