Fancy Saab. Nya blogg supportrar från Österrike.

Det finns goda nyheter för vårt bloggprojekt och dess framtid! Med bilhandlaren Himberg har vi för första gången en blogganpassare från Österrike ombord. Historien bakom Mario Milincic och hans lag är ovanligt och typiskt för Saab.

Tycker du om Saab? Saab - Scania logotyp

Sedan starten i januari 2015 har Himberg-återförsäljaren skrivit en unik framgångshistoria. Saab-marknaden i Österrike har varit på uppgång sedan dess och en liten Saab-boom har börjat. Efter år av stagnation ansågs landet vara svårt för varumärket. Det är förflutet. Saabs försäljning i Alperna ökar kontinuerligt, rapporterar Orio Germany, vår leverantör av originalreservdelar. Vi kan ta reda på i Österrike hur det är möjligt för ett varumärke som inte har producerat fordon på länge att skriva framgångshistorier.

Bilhandlare Himberg. Vi lever Saab.

Mario Milincic kommer från en typisk Saab-familj. Hans far arbetade för Saab Oberlaa i många år, och han började också 1999 i serviceområdet för Saab-byrån i Wien. Det legendariska Saab-viruset var förankrat i generna och steget till självständighet var oundvikligt. Efter det sorgliga slutet på Saab Oberlaa i april 2014 hade möjligheten kommit: Himberg-återförsäljaren öppnade 2015 i januari hans mål.

Det har gått cirka 2 år och 6 månader sedan och en meteorisk uppgång har ägt rum. Start-up blev snabbt en av de viktigaste Saab-partnerna i Österrike. Himberg-återförsäljaren är en av Orios tre bästa partners idag. Saab levs aktivt, samordningen med teamet i Eschborn är nära, lojaliteten mot varumärket är oändlig. Kunderna känner det och de belönar det. Saab är helt i centrum för detta.

Saab-fordon köps, ombyggs eller underhålls och vidareförsäljas. Valet för kunder och vänner är bra, nästan alla önskemål är uppfyllda. Mario Milincic själv sägs äga en samling av 25-fordon från kultmärket från Trollhättan.

Stöd till bloggprojektet

Under några veckor stöder detta Bilhandlare Himberg aktiva bloggen och därmed säkra framtiden för projektet med andra företag. Efter att vissa anhängare lämnat de föregående månaderna är detta en hoppfull stråle av hopp. Dessutom, och det har vi alltid velat, är Himberg den första anhängaren från Österrike. Vi vill se ännu mer engagemang från Saabs återförsäljare och tackar Mario Milincic så mycket att han är intresserad av Saab och bloggen!

Fancy Saab är internationell. Inte bara i Tyskland och i Österrike finns det en önskan om Saab. Saab har också upptäckts som affärsmodell i andra länder och bedriver nya, inte helt vanliga vägar. Mer på bloggen snart.

9 tankar om “Fancy Saab. Nya blogg supportrar från Österrike."

 • blank

  Jag kan bara rekommendera Himberg och Marios team. Det finns inget bättre! Allt annat runt och i Wien är tyvärr egentligen bara so-so (provade det själv). I Himberg är du riktigt välskött och våra Saabs är välskötta. Var snäll och fortsätt och tacka dig i Himberg för att du tar hand om våra Saabs så omtänksamt och hängivet!

 • blank

  Jag känner en del av SAAB-Himbergs team fortfarande från SAAB-Oberlaa. Hon är en gudstjänst för vårt varumärke. SAAB-tätheten i mitt distrikt Baden är hög och ser minst två nästan varje dag. När Mario vår SAABS är väl omhändertagna.

 • blank

  Det är spännande att se att något händer i grannlandet. I alla fall en kontaktperson för den kommande semestern. Om det finns några problem 😉 (vilket naturligtvis nästan aldrig är fallet med en SAAB)

  4
  1
 • blank

  Himberg är riktigt bra, mycket kundvänlig, har den bästa Saab-kunskapen. De andra företagen har haft intryck som kund, de stör dem där, om du kör upp med en Saab, var det ingen önskan att arbeta på en Saab där.
  Jag är glad att Himberg är där och inte långt hemifrån. Med sådana toppföretag och Saab-bloggen kommer vi alla att kunna driva Saab under lång tid. Nu saknas bara de få ”slumpmässiga Saab-förarna”, de måste fortfarande informeras och göras tydliga för dem att de kör något speciellt och riktar dem till rätt verkstäder.

 • blank

  Mycket positivt! Himberg kyssar Saab Snow White i Österrike!

 • blank

  En mycket vänlig, jordnära och pålitlig SAAB-partner. Ingen jämförelse med alla andra workshops i Wien där SAAB nu bara är ett marginellt fenomen. Och tack till herr Lafrentz från Kiel för detta insider tips!

 • blank

  Det är goda nyheter. Hur som helst, jag kommer att släppa, särskilt eftersom jag var en kund i åratal på Saab-Oberlaa. Kanske känner de min 9.3 i Himberg, som jag fortfarande kör.

  • blank

   Vi är med våra 5 Saabs glada och bästa övervakade kunder av Mario! Och ja, han vet alla Saabs som är i omlopp.
   Så innan du köper är det mycket tillrådligt att kalla Himberg.

  • blank

   Det är definitivt värt att stanna i Himberg

Kommentarer är stängda.