Fancy Saab. Nya blogg supportrar från Österrike.

Det finns goda nyheter för vårt bloggprojekt och dess framtid! Med bilhandlaren Himberg har vi för första gången en blogganpassare från Österrike ombord. Historien bakom Mario Milincic och hans lag är ovanligt och typiskt för Saab.

Fancy Saab? Saab - Scania logotyp

Sedan lanseringen i januari 2015 skriver bilhandlaren Himberg en unik framgångshistoria. Saab-marknaden i Österrike har varit på uppgång sedan dess, med en liten Saab-boom som startar. Efter år av stagnation ansågs landet svårt för varumärket. Det är förbi. Saab-försäljningen i Alpe republiken stiger stadigt, enligt Orio Deutschland, vår ursprungliga reservdelsleverantör. Eftersom det är möjligt att ett varumärke som länge slutat producera fordon skriver framgångshistorier, kan vi ta reda på det i Österrike.

Bilhandlare Himberg. Vi lever Saab.

Mario Milincic kommer från en typisk Saab-familj. Även hans far arbetade för Saab Oberlaa i många år, och han började också 1999 i serviceområdet för Saab-byrån i Wien. Det legendariska Saab-viruset förankrades därmed i generna och steget i egenföretagande är oundvikligt. Efter den sorgliga slutet av Saab Oberlaa i april 2014 hade möjligheten kommit: bilhandlaren Himberg öppnade 2015 i januari hans mål.

Sedan dess har omkring 2 år och 6 månader gått, och en meteorisk ökning ägde rum. Mycket snart blev återupprättandet en av de viktigaste Saab-partnerna i hela Österrike. Bilhandlaren Himberg är idag en av de ledande 3-partnerna i Orio. Saab är aktivt övad, samordningen med laget i Eschborn är nära, lojaliteten mot varumärket är oändligt stor. Det är vad kunderna känner, och de belönar det. Saab är centrum för uppmärksamhet här.

Saab-fordon köps, ombyggs eller underhålls och vidareförsäljas. Valet för kunder och vänner är bra, nästan alla önskemål är uppfyllda. Mario Milincic själv sägs äga en samling av 25-fordon från kultmärket från Trollhättan.

Stöd till bloggprojektet

Under några veckor stöder detta Bilhandlare Himberg aktivt bloggar, säkra projektets framtid med andra företag. Efter avgången av några anhängare i de föregående månaderna en hoppfull ljuspunkt. Dessutom, och vi har alltid velat ha det, är Himberg den första supporteren från Österrike. Vi skulle vilja se mer engagemang från Saab-återförsäljaren och tacka Mario Milincic mycket för att ha Saab och bloggen!

Fancy Saab är internationell. Inte bara i Tyskland och i Österrike finns det en önskan om Saab. Saab har också upptäckts som affärsmodell i andra länder och bedriver nya, inte helt vanliga vägar. Mer på bloggen snart.

9 tankar om "Fancy Saab. Nya blogg supportrar från Österrike."

 • Det är definitivt värt att stanna i Himberg

 • Även jag kan bara rekommendera Himberg med Marios lag. Det finns inget bättre! Allt annat runt och i Wien är tyvärr verkligen bara so-so (provat det). I Himberg ser du verkligen ut kompetent och våra Saabs levereras väl. Var vänlig och fortsätt det och tack för er i Himberg att du är så omtänksam och ägnad åt vår Saabs omsorg!

 • Vi är med våra 5 Saabs glada och bästa övervakade kunder av Mario! Och ja, han vet alla Saabs som är i omlopp.
  Så innan du köper är det mycket tillrådligt att kalla Himberg.

 • Jag känner en del av SAAB-Himbergs team fortfarande från SAAB-Oberlaa. Hon är en gudstjänst för vårt varumärke. SAAB-tätheten i mitt distrikt Baden är hög och ser minst två nästan varje dag. När Mario vår SAABS är väl omhändertagna.

 • Det är spännande att se att något händer i grannlandet. I alla fall en kontaktperson för den kommande semestern. Om det finns några problem 😉 (vilket naturligtvis nästan aldrig är fallet med en SAAB)

  2
  1
 • Himberg är riktigt bra, mycket kundvänlig, har den bästa Saab-kunskapen. De andra företagen har haft intryck som kund, de stör dem där, om du kör upp med en Saab, var det ingen önskan att arbeta på en Saab där.
  Jag är glad att Himberg är här och inte långt från mitt hem. Med sådana toppföretag, och Saab-bloggen, kommer vi att kunna köra hela Saab. Nu saknas bara de få "slumpmässiga Saab-drivrutinerna", de måste fortfarande informeras, och klargöra för dem att de kör något speciellt och påpeka rätt workshops.

 • Mycket positivt! Himberg kyssar Saab Snow White i Österrike!

 • En mycket vänlig, jordnära och pålitlig SAAB-partner. Ingen jämförelse med alla andra workshops i Wien där SAAB nu bara är ett marginellt fenomen. Och tack till herr Lafrentz från Kiel för detta insider tips!

 • Det är goda nyheter. Hur som helst, jag kommer att släppa, särskilt eftersom jag var en kund i åratal på Saab-Oberlaa. Kanske känner de min 9.3 i Himberg, som jag fortfarande kör.

Kommentarer är stängda.