Saab korta meddelanden. Rallyplattor, Servicemappar etc.

Nästa vecka i Kiel startar Pre tour till Saabfestivalen i Trollhättan. Rallye-plattorna är under tryck och kommer att skickas i tid till Lafrentz bilhandlare. Liksom i de senaste åren är det också de aktuella plåtarna samlare och memorabilia.

Rallye Plates 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan.

Eftersom namnen på de registrerade deltagarna skrivs ut på plattorna. Ett beklagligt budskap till Saab-festivalen kommer från vår sida. Mark och jag kan inte vara här den här gången. Det är första gången på många år, vilket inte gör oss lyckliga. Arbete och familj har prioritet över den vackraste hobbyen i världen där vi måste gå igenom. Vi önskar alla deltagare mycket roligt i hemorten i vårt varumärke!

Pre Tour till Trollhättan, till 70. Saabs födelsedag börjar vid 8. Juni från 13: 00 klocka på grund av Saab centrum i Kiel.

Saab boarding mappar av våra läsare.
Exklusiva Saab-styrkort på vägen!

Läsare som är intresserade av vår nuvarande åtgärd och deras Saab-berättelse vi publicerar kommer att belönas med en exklusiv styrelse av Saab. Utrustad med Saab anteckningsblock som inte är till salu, de är något väldigt speciellt.

Vi har nu mapparna med pennor från Orio Tyskland och raffinerad med klistermärken från bloggen en liten bit. De första kopiorna är nu frakt! Vi ser fram emot ytterligare inlagor!

Bildkonkurrens 2017

På Youngtimer Blog körs till söndag en bildkonkurrens. Reader Benjamin rymmer Saab-flaggan och blev involverad. Det är en ära för oss att stödja honom. Å ena sidan ger han alltid bidrag till bloggen, å andra sidan har han Saab i blodet. Vi är också inblandade i allt som håller varumärket vid liv.

Vår begäran: Stöd Benjamin och rösta! Många tack och snygga, saabige Pfingsttage till alla läsare.

2 tankar om “Saab korta meddelanden. Rallyplattor, Servicemappar etc."

  • blank

    Ja, det är synd att du inte kan delta.
    Men jag förstår det bra, med mig var det också väldigt nära.

Kommentarer är stängda.