Saab tidningar, mössor och något att vinna.

Det finns några korta meddelanden från Saab-världen. Låt oss börja med Trollhättan! Två Saab Jas 39 Gripen besökte platsen där allt började med kort varsel. De landade på flygfältet Trollhättan - Vänersborg, som ligger direkt vid den tidigare bil- och flygplansanläggningen.

Saab Inside och Saab Caps

Besöket av de två kungliga jaktflygplanerna för Kungliga flygvapnet var kortvarigt. Lokal tidningen har dokumenterat detta minnesvärda ögonblick av "Coming Home" med dig Video, Två moderna Saab-flygplan, bland de bästa i världen, i förgrunden. Bakgrunden är den tidigare Saab-fabriken, där bokstaven NEVS nu kan ses.

Den nya Saab Inside som en exklusiv utskriftsversion.

Orio Deutschland GmbH gläder oss två gånger om året med Saab Inside. Det är gratis för medlemmar i Saab Service Club. Du har redan den elektroniska versionen i din brevlåda på utfärdandedagen. Det finns även en tryckt version, som distribueras i en mycket liten upplaga. Vi får alltid några exemplar av Orio och skickar majoriteten vidare till läsarna.

I så fall skulle vi dela med 3 av dessa samlarobjekt. Hur får man det? På fredag ​​börjar vi här en Saab bild gåta. Det blir inte lätt att lösa, men som alltid ger vi några tips. De första 3-korrekta svaren kan se fram emot en nyligen utgåva av Saab Inside i sin brevlåda.

Saab tidningar. Del II
Vintageautomater, den aktuella frågan.

I den aktuella frågan om klassisk bilutövning sätts Saab tvåtakts-teknik under mikroskopet. Hubert Hanser, erkänd Saab-tvåtaktsexpert och stor fan av varumärket, dissekerar tekniken och förmedlar Saabs historia till liv. Värt att läsa, även om du inte borde ha tvåtakts i garaget.

Saab Caps Collector's Edition.

Efter att vi stängt vår fanbutik tar Orio Germany alltmer hand om små små saker för fansen. Det finns redan muggar och skjortor som kan fås från Saabs partners. Med vårkampanjen kom Saab-kepsar också på marknaden. De är av hög kvalitet och broderade med "Saab mer än en bil" -bokstäver. Antingen Ursaab eller logotypen med griffin är tryckt på baksidan.

De är definitivt värda en samling, och de är också en bra solskyddsmedel. Perfekt för sommarmånaderna och att visa flagga för vårt lilla varumärke!

IntSaab 2017. Deadline.

IntSaab 2017 kommer att äga rum 4-6 augusti i Dinslaken. Jag hade minsta förhoppning om att arrangörerna skulle använda tillgången till bloggen som erbjöds dem för att främja den goda saken. Tyvärr var det inte så, förmodligen för att det är för mycket att planera och organisera.

Inlämningsdatum för deltagande är 31. Maj, tiden är slut. 272 fordon finns för närvarande på deltagarlistan, rymden är fortfarande uppe. Korta bestämda varumärkesfläktar kan ta tillfället i akt.

2 tankar om “Saab tidningar, mössor och något att vinna."

  • blank

    Ja.
    Återigen, en strålande idé om dig!
    Jag ser fram emot att testa min Saab. XD

  • blank

    Jag är nyfiken på vad som kommer på fredagen som ett bildspel!

Kommentarer är stängda.