En loggbok för vår projektaab

Paul är allt annat än vanligt. Han är en tidig Saab 9-5 sportbil som så småningom släpptes och återfördes i bilvärlden av oss. Vi skulle vilja dokumentera hans nästa månader som en rullande ambassadör för bloggen och vår Saab entusiasm.

En snabbkamera ger analoga bilder.

Inte bara digital på bloggen, utan också ganska gammaldags analog. 99er sportvagn är en grundligt ärlig analog bil. En hållbar, svensk långsiktig stationsvagn, om den behandlas i enlighet med detta. Därför måste en loggbok komma.

Från de första övervägandena då en 3-taut loggbok. Ingen aning om vi verkligen behöver så många sidor. Men när du är där, designa och skriva ut, är det bättre att göra bestämmelser med något mer.

Paulus historia dokumenteras också analogt

I kombination med en omedelbar kamera från Fuji resulterar det i en spännande kombination. I framtiden kan alla möten med en sauntery bakgrund dokumenteras. För varje tillfälle finns en sida med plats för ett foto och tillräckligt med utrymme för att lämna tillfälle, deltagare och signaturer.

Under månaderna skapas ett unikt dokument för vårt Saab-projekt. Paul och loggböckerna är oupplösligt länkade. På omslaget på märkskylten är märkt med Pauls VIN. Naturligtvis, efter att projektet har slutförts och tomten, skickas böckerna också till den nya ägaren. På utgångar och möten är det från och med nu möjlighet att träffa vår 9-5. Kanske kommer en eller annan läsare att lämna sitt betyg på resehandböckerna. Vi är nyfiken på hur vår idé kommer att utvecklas.

5 tankar om "En loggbok för vår projektaab"

 • Brilliant idé och bra implementering.

  Loggboken ser ganska naken ut. Och när den är fylld med livet ...

  Med unika bitar, analoga och inte reproducerbara. "Polaroids" i upplagan 1./1. Vem är mer värdefull efter det, Paul eller hans loggbok? Oavsett, för de kommer att vara oskiljaktiga. Stor klass!

 • Det återstår bara med 150 PS, även om fler skulle vara väldigt trevliga.

 • Schemat går för närvarande på Pauls "gudfader" besök. Något som vi alltid måste samordna med våra professionella och privata åtaganden. Köln / Bonn är listad som en idé, låt oss se vad som kommer att bli av det.

 • Saab-entusiasm ren! Var noga med att berätta för de exakta datumen för turnén (nee) av Paul i tid, skulle vilja träffa honom också "närmare" ...
  "PS": är det 150 eller planeras en uppgradering?

 • Mycket trevlig idé med den analoga loggboken! Jag skulle vilja kidnappa Paul till Köln / Bonn-Saab-Stammtisch, som varje 1. Torsdagar i månaden. Var och hur kan man ansöka?

Kommentarer är stängda.