Saabblog.net Sticker Version 2.0

Den första upplagan av vår dekal var ute av tryck mycket snabbt. Men tillströmningen av kuvert fortsatte oförmåga, så vi beställde nästa order. Vårt tryckvolym är således 4-siffra, inte dåligt för ett bilmärke utan produktion.

Saabblog.net Klistermärke V 2.0

Det i Saab mycket hjärta och själ märker vi bokstäverna. Många bokstäver är kärleksfullt utformade och försedda med Saab-motiv. Ofta kommer små konstverk här. Återigen får vi personliga omslag med långa Saab-berättelser, det är bara fantastiskt ...

Vi läser - och vi lär oss. Och eftersom det är en ständig lärprocess, har vi förbättrat några saker med den nya upplagan av Saabblog.net-klistermärken. Det finns fortfarande den ursprungliga designen med ett skrivande i silver, svartvitt. Dessa klistermärken är trevliga men inte optimala för mörka färger och svarta skivor.

Av denna anledning finns det nu också en andra variant i silver och vitt, för starkt tonade fönster och mörka bilfärger. Klistermärkena är för närvarande i tryck och skickas från fredag. Vi lägger nu till en ljus och en mörk version till varje kuvert, om inte annat uttryckligen begärs.

Den som redan har fått den första varianten av Saabblog.net-klistermärken, men också behöver den andra versionen för sin Saab-flotta, kan skicka oss ett annat kuvert.

Saabblog.net klistermärken är lätta att komma till våra läsare hem. Skicka ett tillräckligt förbetalt, korrekt adresserat returkuvert i DIN långformat:

Saabblog.net
Tom Knecht
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Självklart skickar vi även bloggklistermärken till läsare och Saab-fans utanför Tyskland. I Tyskland är en 0,70 € frankering tillräcklig (2-klistermärken väger ca 10 g). Naturligtvis är det högre från utlandet och vi behöver bidraget i tyska frankering eller alternativt i bifogade euro. Var alltid uppmärksam på en tillräcklig frankering. Vi skjuter inte upp!

Vi skulle vilja ha många Saab bilder!

Klistermärkenna är en gest och ett uttalande per Saab! Vi skulle vara glada att ta emot bilder på bilarna med klistermärken. Blogglaget lägger definitivt in ett saabiskt bildgalleri på bloggen, kanske finns det en stor collage ...

7 tankar om "Saabblog.net Sticker Version 2.0"

 • Jag har bifogat klistermärkena till mina bilar. Ser jättebra ut! I morgon skickar jag kuverten till de nya klistermärkena.

 • Jag måste sätta klistermärkenna först och se hur de fungerar, så ser jag om jag behöver mer. Från Österrike behöver du ett internationellt svar, tyvärr förstår inte varje brevbärare. Fråga omedelbart. Och tack igen för klistermärkena.

 • Du fortsätter att lära dig hela tiden och jag trodde att vi i början kommer ut med en version. Men det är inte så. Vänligen skriv alltid vad du vill ha.

  Du är också en trevlig, saabiges helg!

 • Jag är glad! Båda versionerna är nu tillgängliga, på måndag väntar postkontoret på alla som redan väntar på resan!

 • Det gör jag också, jag har en gul och en nattlig Saab.
  Tack och ha en trevlig helg.

 • Hej Tom, tack för 2. Variant - hade redan pratat med Mark förra veckan om det, jag är också en "SACRIFICER" av tonade skivor där "saabblog.net" tyvärr går lite under ...

  Skicka dig en annan 2. "Beställ" också

  VACKRA VI

  Thomas från SAAB-vännerna Thüringen

 • Hej Tom, den andra varianten för mörkt lack är en bra idé. Brevet med en begäran om tillägg kommer att skickas till dig imorgon. Många tack och hälsningar från Sachsen

Kommentarer är stängda.