Saabblog.net Sticker Version 2.0

Den första upplagan av vår dekal var ute av tryck mycket snabbt. Men tillströmningen av kuvert fortsatte oförmåga, så vi beställde nästa order. Vårt tryckvolym är således 4-siffra, inte dåligt för ett bilmärke utan produktion.

Saabblog.net Klistermärke V 2.0

Vi kan av bokstäverna säga att Saab har lagt mycket passion i det. Många brev är kärleksfullt utformade och försedda med Saab-motiv. Små konstverk anländer ofta hit. Om och om igen får vi personliga försäkringsbrev med långa Saab-berättelser, det är bara fantastiskt ...

Vi läser - och vi lär oss. Och eftersom det är en konstant inlärningsprocess har vi förbättrat några saker i den nya upplagan av Saabblog.net-klistermärken. Det finns fortfarande den ursprungliga designen med ett teckensnitt i silver, svart och vitt. Dessa klistermärken är fina, men inte perfekta för mörka färger och svarta rutor.

Av denna anledning finns det nu också en andra variant i silver och vitt, för starkt tonade fönster och mörka bilfärger. Klistermärkena är för närvarande i tryck och skickas från fredag. Vi lägger nu till en ljus och en mörk version till varje kuvert, om inte annat uttryckligen begärs.

Den som redan har fått den första varianten av Saabblog.net-klistermärken, men också behöver den andra versionen för sin Saab-flotta, kan skicka oss ett annat kuvert.

Saabblog.net klistermärken är lätta att komma till våra läsare hem. Skicka ett tillräckligt förbetalt, korrekt adresserat returkuvert i DIN långformat:

Saabblog.net
Tom Knecht
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Självklart skickar vi även bloggklistermärken till läsare och Saab-fans utanför Tyskland. I Tyskland är en 0,70 € frankering tillräcklig (2-klistermärken väger ca 10 g). Naturligtvis är det högre från utlandet och vi behöver bidraget i tyska frankering eller alternativt i bifogade euro. Var alltid uppmärksam på en tillräcklig frankering. Vi skjuter inte upp!

Vi skulle vilja ha många Saab bilder!

Klistermärkena är en gest och ett uttalande för Saab! Vi skulle gärna få bilder av fordon med klistermärken via e-post. Bloggteamet kommer definitivt att publicera ett Saab-bildgalleri på bloggen, kanske kommer det också att finnas ett stort collage ...

7 tankar om “Saabblog.net Sticker Version 2.0"

 • blank

  Jag har bifogat klistermärkena till mina bilar. Ser jättebra ut! I morgon skickar jag kuverten till de nya klistermärkena.

 • blank

  Jag måste sätta klistermärkenna först och se hur de fungerar, så ser jag om jag behöver mer. Från Österrike behöver du ett internationellt svar, tyvärr förstår inte varje brevbärare. Fråga omedelbart. Och tack igen för klistermärkena.

 • blank

  Det gör jag också, jag har en gul och en nattlig Saab.
  Tack och ha en trevlig helg.

  • blank

   Jag är glad! Båda versionerna är nu tillgängliga, på måndag väntar postkontoret på alla som redan väntar på resan!

 • blank

  Hej Tom, tack för den 2: a varianten - jag hade redan pratat med Mark om det förra veckan, jag är också en "VICTIM" av tonade fönster där "saabblog.net" tyvärr går något under ...

  Skicka en andra "order" igen

  VACKRA VI

  Thomas från SAAB-vännerna Thüringen

  • blank

   Du fortsätter att lära dig hela tiden och jag trodde att vi i början kommer ut med en version. Men det är inte så. Vänligen skriv alltid vad du vill ha.

   Du är också en trevlig, saabiges helg!

 • blank

  Hej Tom, den andra varianten för mörkt lack är en bra idé. Brevet med en begäran om tillägg kommer att skickas till dig imorgon. Många tack och hälsningar från Sachsen

Kommentarer är stängda.