Saabblog.net klistermärken. Påsk närvarande för samhället.

Med upplösningen av vår fläktaffär hamnade dussintals mail i min brevlåda. Det handlade också om Saab-klistermärken och idéer om hur man gick vidare. Och det fanns förslag på vad du behöver som en grundläggande utrustning för att köra nöjd som en Saab-fan genom dagen.

Saabblog.net klistermärken. Ta hand om varje Saab och överallt.

Överst på listan var tanken att vi äntligen skulle ta med Saabblog.net-klistermärken till läsarna. Självklart, Mark och jag läste alla e-postmeddelanden och bokstavligen absorberade idéerna. Och vi kom omedelbart till jobbet och beställde bloggar.

Vi ger bort Saabblog.net klistermärken!

Vårt tryckeri var nöjd. Hon fruktade efter utgången av butiksproduktionen, i framtiden måste göra utan galskap. Men det fortsätter, och denna vecka fick jag samla de första klistermärkena. Vi ger dem som en påskpresent till våra läsare, som kan visa att de tycker om bloggen väl och att Saabfahren står för en sak framför allt: samhälle, glädje och passion för ett litet svenskt varumärke.

Saab Blog Stickers.

Vi lägger alltid två Saabblog.net klistermärken i ett kuvert - så länge lagret (stort) är tillräckligt. Saaby-limen kommer helt enkelt hem till våra läsare. Skicka ett tillräckligt förbetalt, korrekt adresserat returkuvert i DIN långformat:

Saabblog.net
St. Burkard Street 2
63768 Hoesbach

Självklart skickar vi även bloggklistermärken till läsare och Saab-fans utanför Tyskland. I Tyskland är en 0,70 € frankering tillräcklig (2-klistermärken väger ca 10 g), från utlandet, det är naturligtvis högre. Var alltid uppmärksam på en tillräcklig frankering. Vi skjuter inte upp!

Vi skulle vilja ha många Saab bilder!

Klistermärkena är en gest. Ett litet påskägg för Saabs kommun. Vi skulle gärna få bilder av bilarna med klistermärken via post. Blogglaget publicerar sedan ett Saab-bildgalleri på bloggen.

Dessutom har vi tänkt ännu mer och har en sekund, ganska exklusiv överraskning klar. Viljan, respekten kommer nu den berömda buken av spänning, vara mycket Saabig och garanterade önskningar utlösare. Många, men inte alla, kommer att kunna äga dem.

Nyfiken?

Då fungerar min spänning

Jag säger adjö med detta inlägg på en kort påskferie och önskar alla läsare och deras familjer avkopplande dagar! Följande artikel nästa tisdag avslöjar vad Mark och jag fortfarande planerar.

18 tankar om "Saabblog.net klistermärken. Påsk närvarande för samhället."

 • Hi Tom,

  Först och främst tack för posten / klistermärkena.
  Tyvärr måste jag vänta lite tills jag kan stå aktern på min 9³ SC för en vacker bild med etiketten. Tyvärr stannade en liten bil bakom mig inte vid mina bromsar framför ett rött trafikljus och tog mig tyvärr ett verkstadsbesök. Det är fantastiskt att du kan se mig nästan ingenting från utsidan, utom många repor och defekta parkeringssensorer, den lilla bilen, var dock inte längre passar för att driva och eventuellt även drabbades av en total ekonomisk skada. En bedömare tittar på allt idag och låt oss se hur allt kommer att komma till ljuset.
  Så snart jag är tillbaka från verkstaden, gillar jag att skicka in bilderna.

  Hälsningar
  ram

 • Har kommit! Tack!

 • Klistermärken finns där, bilder är på väg genom mail! Tack!

 • Klistermärkena har just anlänt. Tusen tack.
  Bilder följer snart.

 • Oroa dig inte! Vi har producerat tillräckligt, i nödfall beställer vi helt enkelt

 • Skickat idag, jag hoppas att det inte redan är för sent

 • Vänligen skicka bilderna via e-post till saabstory (ä t) saabblog.net. Tack!

 • Åh, hur spännande!
  Eftersom jag tar min bärbara dator med mig på påskhelgen!
  Trevlig idé med klistermärkena, jag har fortfarande en bild med den gamla etiketten "SAAB mer än en bil" att erbjuda. Hur kommer du till bilden? Det finns ingen möjlighet att ladda upp här.
  Många färgglada ägg!
  Reinhard

 • bra idé!

 • Klistermärkena är i 19 x 5.5 cm. Ett DIN Lang-kuvert (tysk industristandard) passar. Observera: Tyska postkontoret accepterar givetvis inte utländska frimärken.

 • Som alltid en väldigt trevlig idé!

 • Hur stora är klistermärkena? Skicka bara den tomma bokstaven?

 • Bra idé och tack för den fantastiska påskgåvan. Jag kommer att avsluta brevet i morgon och bilder av fordonet kommer att levereras med glädje. Jag är väldigt upphetsad över fortsättningen efter påsk. Vi önskar dig och hela samhället en trevlig påsk och några avkopplande och avkopplande dagar ...

 • Tack! Det här är goda nyheter före påsken. Och jag kommer nu att ersätta det färgproblem som en välkänd före detta Saab-representation i Schweiz är mycket nöjd med bloggen. Självklart finns det också bilder ... min svans är vacker ...

  Du har också en trevlig påsk!

 • Oroa dig inte! Vad som händer på tisdag är inte "tidskritiskt". Vackra påskdagar!

 • Tack, tack så mycket .... det är jätte fin påsk! Jag ser verkligen fram emot nästa åtgärd ....

 • Mycket trevlig idé. Jag är upphetsad på tisdag.
  Brevet finns redan i lådan.
  Alla en trevlig påsk.

 • På tisdag? Skit, där är vi på påsklov och inte online ....

  Ändå Glad påsk och Saabiges väder ...

  Cooper One

Kommentarer är stängda.