Inbjudan. 5 år Saab Service Frankfurt.

För redan 5 år sedan vågade Gerard Ratzmann att ta ställningen i egenföretagande. Vi hade en mycket humoristisk då Intervjudet minns jag väl. Sedan dess har mycket hänt. Modet var värt, för i Frankfurt-distriktet Fechenheim skrivs en sympatisk framgångshistoria.

3 x Saab 900, 1 x Saab 9000. Full workshop vid Saab Service Frankfurt

Beslutet var inte utan risk. Vem kan förutse var Saab-märket skulle vara i 5 år? Skulle det finnas en omstart och vem skulle vilja köra en Saab om några år? Omstarten, idag är vi smartare, stannade ute. Saab är dock fortfarande efterfrågad i huvudstadsregionen.

Verkstad på platsen för den tidigare Saabfabriken är alltid välbokad, väntetiderna är ibland långa. Ett kompetent lag kring Gerard Ratzmann tar hand om alla tekniska frågor av unga och klassiska Saabs.

Företagets grundare och koncernchef Gerard Ratzmann har under åren inte förlorat sin Saab-passion. Legendariska är hans diagnostiska förmågor, som förvånar mig om och om igen. Dess Saab-samling, före 5 år sedan, antogs 13 eller 14 fordon, har fortsatt att växa, liksom kundbasen. Saab-tjänsten Frankfurt är en viktig sten i Saab-kulturen i det större Frankfurtområdet.

5 år Saab Service Frankfurt är en anledning att fira.

Saab Service Frankfurt inbjuder kunder och Saab-entusiaster till en liten samling vid årsdagen. På 20. Maj 2017 från 13: 00 Titta på 17: 30 Watch Gerard Ratzmann och hans Saab Service Team ser fram emot många gäster.

För det fysiska välbefinnandet kommer att ta hand om. Registrering krävs, registreringsdatum är 16.04.2017.

En tanke om "Inbjudan. 5 år Saab Service Frankfurt."

  • Bra att det är modiga människor.
    Ska den blåblå 9000 behöva matchande reservdelar för framsidan i bakgrunden? Jag har fortfarande motorhuven och flänsen från en slakt (samma modell med bakre skada). Du är välkommen att vidarebefordra min e-postadress, Tom.

Kommentarer är stängda.