Saab fan shop. Den slutliga. Och det fortsätter ...

Idag är den sista dagen! Final för vår fanbutik, som kommer att gå offline i april. I den nya veckan, när vi har klara av efterhanden av butiksmarathonet, återvänder vi till den vanliga rapporteringen.

blank
Saab Fan Shop. Finalen

Men innan det finns möjligheten att åka på shopping igen. Butiken har tömts, många artiklar är slutsålda. Vi har sänkt priset på de få kvarvarande lagren ytterligare, ofta bara i mindre antal. Ta en titt, ta en sista titt, det är värt det!

Vi inkluderar två Saab Turbo-nyckelband i svart och vitt för varje beställning. Som en liten rabatt och som ett tack från bloggteamet. Butikens final är slutet på ett kapitel i bloggens historia - varken mer eller mindre. I motsats till vissa rädslor kommer historien att fortsätta.

Och det fortsätter ...

Mark och jag jobbar med nya projekt och fortsätter att utveckla nya, saabiga idéer. Det kommer bli en liten överraskning de närmaste dagarna som en gest för våra läsare. Självklart, väldigt Saabig, och som ett tecken på vårt tack för många års support och lojala läsare.

Är du nyfiken på vad vi planerar? Presentationen följer snart på bloggen. Innan det måste vi fortfarande packa och skicka många paket med dåligt innehåll ...

5 tankar om “Saab fan shop. Den slutliga. Och det fortsätter ..."

  • blank

    Hi Tom,

    är butiken fortfarande öppen, eller hur får du tag i återstående lager som kan finnas kvar? Var för upptagen på jobbet för att besöka butiken i Muse ... ... hälsningar Matthias

  • blank

    Så beställde igen 🙂

Kommentarer är stängda.