Blogg i ett nödläge. Festival program online.

De sista dagarna hade det! Vår Saab Fan Shop förenar 31.03. - och översvämningen av förpackningar med saabigeminnehåll stoppas inte. För Trollig-teamet betyder nödläget rent. Artiklarna måste vara sammanställda, välpackade, fakturerade fakturor, sändningarna transporteras till speditören.

Saab-skyltar: Saab Parking och Saab Scania

Saab tennskyltar tillgängliga för sista gången

I ett nötskal: Vi är i gräns. 3 dagar kvar, då gjorde vi det. Lägret tömmar snabbt, och det är en bra sak. Igår kunde vi boka några rariteter i systemet och rädda oss från tillverkaren även de sista Saab-metallskyltarna. Saabs parkeringsskyltar med Jet-symbolen och Saab-Scania-skyltskylten är tillgängliga i små kvantiteter för sista gången.

Medan vi rensar ett läger, vilket på något sätt saddar oss, fortsätter världen naturligtvis att vända. Saab Bil Museum har sitt Programm för International Saab Festival 2017 online. Och det har några ganska intressanta punkter.

Program Saab Festival 2017

Festprogrammets preprogram startar på 6. Juni, Sveriges helgdag. Den svenska Volvo Clubs traditionella rally leder från Volvos museum på Hisingen till Trollhättan till Saab-museet. Erfarenheten visar att Saab-tätheten är högre än antalet volvos vid denna händelse. Även om Volvo är det mycket större märket.

På torsdag och fredag ​​ligger på Bildelslagret Trollhättans delförsäljning, vilket borde vara jämförbart med det rika erbjudandet på tidigare Saab-tider. NEVS öppnar den tidigare Saab-fabriken för fansen på fredagen. Det blir spännande vad som visas.

Saab AB är den första flaggan på festivalen. Efter att ha blivit på IntSaab 2016 verkar det som att allt fler av sina rötter kommer ihåg och närmar sig bilarvet. Närheten till Saab AB och Saab Automobile AB har inte existerat under de senaste svåra åren. Ju mer spännande det är att saker förändras. Vad kan eventuellt vara relaterat till det faktum att Saab AB är nypositionerat inom bilbranschen.

Från och med idag finns det ingen Saab-middag på lördagskvällen. Även detta var en tradition i Trollhättan i många år. Den stora Erik Carlsson, unforgotten idrottare och underhållare inspirerade publiken med Saab anekdoter under middagen. Att följa i hans fotspår är svårt, och uppenbarligen finner ingen sig själv villig att göra det.

4 tankar också "Blogg i ett nödläge. Festival program online."

  • Tack för så mycket engagemang och levande Saab Spirit! Fanbutiken var mycket roligt!

  • Från NEVS hoppas jag åtminstone begreppet NEVS 9-3. Skulle vara ett uttalande om Saab-årsdagen.

  • Är ett bekräftelsemail om du beställt något? Jag vet inte om min order fungerade.

    • När beställningen har slutförts skickas ett bekräftelsemail.

Kommentarer är stängda.