Saab Original Spring erbjuder 2017

Våren är här, säsongen börjar. Förutom Saabs för daglig användning, använde många fordon de senaste månaderna i torra, skyddade parkeringsplatser. Senast den kommande helgen får de tillbaka på vägen.

Saab Original Spring erbjuder 2017

Saab Original Spring erbjuder 2017

Vad kan vara bättre än att planera ett besök hos Saab Partner? Ta tid för inspektion, kontrollera Saab och korrigera eventuella fel. Saab Original våren erbjuder 2017 riktar sig exakt i den här riktningen.

För Saab 9-3 och 9-5 har Orio satt ihop ett paket med förbrukningsvaror och tillbehör till ett överkomligt pris. Inuti finns golvmattor, torkarblad, emblem och därmed de saker som möjligen skulle kunna använda ett växel efter vintersäsongen. Det finns också bromsar, oljor och mycket mer till ett specialpris. Som vanligt ger Orio 3 års garanti på alla “Saab Original” reservdelar. En viktig unik försäljningsplats i jämförelse med tävlingen.

Collector's Edition Saab Caps

För registrerade medlemmar i Saab Service Club erbjuder Orio en exklusiv present. Den senaste ideen från Eschborn är en samlarupplaga med två olika Saab Caps. Från en del- eller verkstadsfaktura på minst 100,00 € finns det gratis ett Saab-lock på alla deltagande återförsäljare. Saab-kollektorkopparna, som tidigare endast är tillgängliga för klubbmedlemmar, är nu tillgängliga via Saab Partners.

Saab Original är viktigt. 3 års garanti Orios löften är en viktig anledning att få din Saab servad av en auktoriserad Saab-partner. Det är trevligt när du tänker på de små detaljerna i Eschborn. Eftersom de gör skillnad och ser till att vi känner att vi är i goda händer.

Förutom reklambladet för Saab Original vårerbjudanden hittar kunden också en "Saab Original" spegeltrailer i sin bil efter inspektionen. Detta säkerställer att specialutbildad och erfaren personal har tagit hand om din Saab. Vad borde vara ett löfte för många fler, bekymmerslösa och avslappnade kilometer i en Saab.

Ytterligare information om våren erbjudanden finns på Orio webbplatser för Tyskland, Österrike och Schweiz.

3 tankar om “Saab Original Spring erbjuder 2017"

 • blank

  Inspektionsdatum är fortfarande överens!

 • blank

  En rimkampanj, kanske associerad med ett erbjudande om sommardäck, skulle ha varit bra också! Kanske som ett förslag?

  • blank

   Det tror jag också. Säkert fortfarande ge ett behov av vackra nya fälgar

Kommentarer är stängda.