Farväl till Saab Fan Shop

I förra onsdagen meddelade vi att vi skulle behöva ge upp investeringar och säga adjö till saker vi älskade. I nuvarande fall är det vår Saab Fan Shop som har varit med oss ​​i många år.

Ut och över. Produktionen av "Jag älskar Saab" klistermärken.

Han föddes utifrån tanken på att designa Saab-varor, med att producera den och erbjuda den till Saab-samhället.

Och det har varit mycket roligt för oss under åren att göra galena idéer till verklighet. Parkeringsskivor, metallskyltar, koppar, jackor, nyckelringar, klistermärken och allt du kan behöva som Saab-fan. Upplagorna var alltid små och hanterbara, eftersom vår kundkrets är begränsad och väldigt individuell.

Saab Fan Shop var rolig och ren Saab-anda!

På sommaren 2016 mötte vi frågan om vi vill investera i en ny butikssoftware. Den tidigare plattformen hade nått en viss ålder och var inte längre uppdaterad. Beslutet skulle ha visat sig vara positivt om det inte var för vår projekt faster Paul kallade. Hans tillstånd uppmanade oss till återhållsamhet, beslutet skjutits upp till vinter.

När det blev klart i slutet av året att vår budget för 2017 skulle krympa blev det snabbt klart att investeringen inte skulle vara genomförbar. Längst till detta är den stora tid som bloggruppen spenderar, som ser efter butiken på frivillig basis och den stora ansträngningen som är inblandad i utformningen av nya produkter.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt att tacka er alla som varit involverade de senaste åren och har blivit galen med Saabs handlingar av ren idealism och roligt. Särskilt tack till vårt tryckeriets team för många, många prototyper och experiment. Det var ren Saab-anda!

Vi har och har fortfarande många idéer som vi inte längre kommer att inse. Vår fläktaffär stänger till 31. Mars 2017. En galen historia som startade med återkommande Troll-klistermärkeen har kommit fram till slutet av vägen. För Saab fans och läsare är det sista chansen att shoppa igen. Bloggruppen önskar dig mycket roligt!

12 tankar också "Farväl till Saab Fan Shop"

 • Allt har sin tid, minns jag.
  Anteckningsskyltinnehavare på SAAB och trevligt kl. Modeller på kontoret fortsätter att följa med mig. Alltid regn att le och sprida dementsprechned bra humör.
  Tack för idéerna och saabigen implementationer !!!

  Ännu viktigare är skrivandet över SAAB och ser bortom lådan ...
  Och jag ser fram emot dessa artiklar / information!

 • Tack båda för de stora idéerna .. Jag har några beställda och njut av det !!

 • Det är ledsen, men bättre än bloggen skulle stänga. Många tack för de stora idéerna som gjorde oss alla (och mina vänner) mycket roliga!

 • Synd - en alltid bra plats att shoppa
  Tack för ditt engagemang!

 • Synd, men om det inte är hållbart måste du fatta sådana svåra beslut innan det är för sent.

  Jag tackar också alla de som är inblandade i Saab Shop, jag tycker fortfarande om de mottagna artiklarna

 • synd! vad händer med de återstående "bestånden"? Förhoppningsvis kommer det inte att försvinna i sinkhålet?!? Skulle vara trevligt om det skulle vara tillgängligt någonstans på lång sikt. När allt kommer omkring är även enkla saker som klistermärken och koppar ett pussel för ytterligare erkännande och allmän uppfattning om varumärket!?!

  • Det finns utsikter för resterande lager och vi kommer inte att erbjuda något i detta avseende i framtiden. Men idag är det så livligt beställt att inte mycket av beståndet kunde vara där.

 • Det gör det lite ledsen, försvinner en älskad del av Saab. Tack för de många bra saker som pryder mina bilar och garaget idag eller är en blickfångare i Saabvitrin.
  Tack igen för det visade engagemanget för vårt varumärke.

 • Synd! Då måste vi fylla på fläktvaror de närmaste åren.

 • Det gör det lite ledsen, en bit av Saab-kultur försvinner med trollig.com ...
  Jag har bara varit två år på bloggen här är min Saab-tiden mycket längre, men på något sätt var din Saab Fan butik men en bit av "normalitet", en samlingspunkt för alltid nya Saab supporterartiklar, utanför Bay och reservdels portaler, framställda med upplevd passion och entusiasm, och på något sätt som en del av bloggen en del av familjen.
  Jag har bara några shopping, i ett slags sorg rådgivning, men det hjälper inte: Jag kan på hjul små att starta något med dagens smartphones, är de "klassiska bilar" min nya bil tidningen avgång från GM Spyker-Saab var därför lätt för mig (särskilt eftersom tillgången på reservdelar med svenska staten Orio kvar). Du kommer som Saab-point snarare saknar dig ...

  Livet är förändring: Butiken är död, länge leva bloggen!

 • Synd synd ... men snarare butiken än bloggen!
  Så fixa något och beställa vid nästa Saabausfahrt som är känd här!
  Tack vare laget från butiken och Rock'n Roll för bloggen!
  Ciao Alex

 • Synd !!! Jag har inte varit där länge. Men med varje frukost i WoWA från Troll Cup kommer god humör och firandet av fordonets släpfordon. Klistermärkena på WoWA pekar också på! Jag hoppas att min viloposition fortfarande levereras.
  Tack vare hela laget!

Kommentarer är stängda.