Farväl till Saab Fan Shop

Förra onsdagen meddelade vi att vi skulle behöva avstå från investeringar och säga adjö till saker vi har älskat. I det aktuella fallet påverkar det vår Saab Fan Shop, som har varit med oss ​​i många år.

Ut och igen. Produktionen av ”I love Saab” klistermärken.

Han föddes ur tanken att designa Saabs fans, få dem att producera och erbjuda dem till Saabs gemenskap.

Och det har varit jättekul för oss alla genom åren och förvandlat galna idéer till verklighet. Parkeringsskivor, plåtskyltar, muggar, jackor, nyckelringar, klistermärken och allt du kan behöva som Saab-fläkt. Upplagorna var alltid små och hanterbara eftersom vår kundkrets är begränsad och mycket individuell.

Saab Fan Shop var rolig och ren Saab-anda!

På sommaren 2016 mötte vi frågan om vi vill investera i en ny butikssoftware. Den tidigare plattformen hade nått en viss ålder och var inte längre uppdaterad. Beslutet skulle ha visat sig vara positivt om det inte var för vår projekt faster Paul kallade. Hans tillstånd uppmanade oss till återhållsamhet, beslutet skjutits upp till vinter.

När det i slutet av året kunde förutses att vår budget skulle krympa för 2017 blev det snabbt klart att investeringen inte skulle vara genomförbar. Dessutom finns det den avsevärda tid som bloggteamet spenderar, som driver butiken på frivillig basis, och den stora ansträngningen med att designa nya produkter.

Jag skulle vilja ta tillfället i akt att tacka er alla som varit involverade de senaste åren och har blivit galen med Saabs handlingar av ren idealism och roligt. Särskilt tack till vårt tryckeriets team för många, många prototyper och experiment. Det var ren Saab-anda!

Vi har och har fortfarande många idéer som vi inte längre kommer att inse. Vår fläktaffär stänger till 31. Mars 2017. En galen historia som startade med återkommande Troll-klistermärkeen har kommit fram till slutet av vägen. För Saab fans och läsare är det sista chansen att shoppa igen. Bloggruppen önskar dig mycket roligt!

12 tankar om “Farväl till Saab Fan Shop"

 • blank

  Synd !!! Jag har inte varit där länge. Men med varje frukost i WoWA från Troll Cup kommer god humör och firandet av fordonets släpfordon. Klistermärkena på WoWA pekar också på! Jag hoppas att min viloposition fortfarande levereras.
  Tack vare hela laget!

 • blank

  Vilken synd, synd ... utan snarare butiken än bloggen!
  Så fixa något och beställa vid nästa Saabausfahrt som är känd här!
  Tack till teamet från butiken och Rock'n Roll för bloggen!
  Ciao Alex

 • blank

  Det gör lite sorgligt, en bit levd Saab-kultur försvinner med trollig.com ...
  Jag har bara varit på bloggen i två år, min Saab-tid är mycket längre, men på något sätt var din Saab-fanbutik en "normalitet", en kontaktpunkt för nya Saab-fansartiklar, utanför viken och reservdelsportalerna, producerade med upplevd passion och entusiasm, och på något sätt en del av familjen som en del av bloggen.
  Jag har precis gjort lite shopping, i en slags klara av sorg, men det hjälper inte: Jag kan göra lite eller ingenting med dagens smartphones på hjul, "Youngtimer" är min nya biltidning, farväl till GM-Spyker-Saab Så det var lätt för mig (särskilt eftersom leveransen av reservdelar med Orio förblev hos den svenska staten). Jag kommer att sakna dig som Saab-kontaktpunkt ...

  Livet är förändring: Butiken är död, länge leva bloggen!

 • blank

  Synd! Då måste vi fylla på fläktvaror de närmaste åren.

 • blank

  Det gör det lite ledsen, försvinner en älskad del av Saab. Tack för de många bra saker som pryder mina bilar och garaget idag eller är en blickfångare i Saabvitrin.
  Tack igen för det visade engagemanget för vårt varumärke.

 • blank

  Vad synd! vad händer med återstående "inventering"? Förhoppningsvis kommer det inte att försvinna i glömska?!? Det skulle vara trevligt om det fortfarande fanns någonstans på lång sikt. När allt kommer omkring är enkla saker som klistermärken och muggar också en bit i pusslet för ytterligare medvetenhet och allmänhetens uppfattning om varumärket!?!

  • blank

   Det finns utsikter för resterande lager och vi kommer inte att erbjuda något i detta avseende i framtiden. Men idag är det så livligt beställt att inte mycket av beståndet kunde vara där.

 • blank

  Synd, men om det inte är hållbart måste du fatta sådana svåra beslut innan det är för sent.

  Jag tackar också alla de som är inblandade i Saab Shop, jag tycker fortfarande om de mottagna artiklarna

 • blank

  Det är synd - alltid ett bra ställe att handla 🙂
  Tack för ditt engagemang!

 • blank

  Det är ledsen, men bättre än bloggen skulle stänga. Många tack för de stora idéerna som gjorde oss alla (och mina vänner) mycket roliga!

 • blank

  Tack båda för de stora idéerna .. Jag har några beställda och njut av det !!

 • blank

  Allt har sin tid, minns jag.
  Anteckningsskyltinnehavare på SAAB och trevligt kl. Modeller på kontoret fortsätter att följa med mig. Alltid regn att le och sprida dementsprechned bra humör.
  Tack för idéerna och saabigen implementationer !!!

  Det är faktiskt viktigare att SKRIVA om SAAB och tänka utanför lådan ...
  Och jag ser fram emot dessa artiklar / information!

Kommentarer är stängda.