Saab Festival 2017. Pre turnén är fullbokad.

Alla startpositioner för nu 3. Pre turné från Kiel till Trollhättan är fullbokad. På 8. Juni från 13: 00 pm, deltagarna möts på grund av Saab Center. I år firar varumärket Trollhättan sitt 70-årsdag. Det blir intressant att se vad Saab-museet förbereder för tillfället.

Saab Festival 2010. På huvudportalen.

Bekräftelserna att delta i turnén, hittills inte skickade, kommer att tas emot av deltagarna de närmaste dagarna. Frågor om processen och deltagandet svarar på det Saab centrum, Naturligtvis kommer vi att rapportera på bloggen när festivalens officiella program är online. Vi avslöjar också designen av Rallyplattorna i förberedelsesfasen och vilka överraskningar det kan finnas.

Turnén till Sverige kommer att upprepas i år av Orio Tyskland GmbH, leverantören av Saab original reservdelar.

Vad väntar läsarna i den nya veckan på bloggen?

I slutet av mars 2011, för 6 år sedan, avslutades produktionen i Sverige, inklusive det korta avsnittet när den nya generationen Saab 9-5 rullade av löpbandet. Vi tar tillfället i akt och anpassar veckan nästan helt till den sista stora Saab. Vad han var, vad kunde ha varit ...

Vi kommer inte att bli uttråkad! Saker kommer upp som bloggen aldrig har skrivit om. Dessutom tar vi ett seriöst ämne på tisdag och säger adjö till saker som har följt bloggen hittills.