Virtuella Saab-dagdrömmar och den andra chansen för Opel

Det finns varumärken som lever för alltid. Eftersom de längtar efter varumärken, och för att du känner en önskan om återkommande - en ny möjlighet till något som förlorades. Saab, den karismatiska, småproducenten från Trollhättan står högst upp i listan över längtan märken.

AiroX, den virtuella Saab-dagdrömmen

Virtuella Saab dagdrömmar

Och för att Saab aldrig kommer att gå så fullständigt Grå design skapade en virtuell Airo X-studie. "Autonoma dagdrömmar" tolkar Castriotas Phoenix-studie från år 2011 och översätter den till framtiden.

AiroX har lite att göra med klassiska Saabs, men mer med arv och inspiration från en flygplansproducent. Med rörliga vingar och flikar är designen mer påminnande om en jet som bara råkar ha 4-hjul. Det finns inga chanser att en virtuell dagdröm kan bli verklighet.

AiroX är en annan dröm om Gray Design, längtan efter Saab. Som Aero X, som står i Saab-museet. Eller Castriota-studien, parkerade någonstans i en NEVS-hall. Men man får drömma, och kanske kommer den berömda andra chansen att komma en dag.

Den andra chansen på måndag

Det kan komma under den kommande veckan för en annan make. Det är inte så att hon är en av de längtan märkena. Det visst inte.

En presskonferens av PSA och GM på försäljningen av Opel och Vauxhall meddelas i Paris på måndag eftermiddag. Efter PSA: s styrelse godkände transaktionen förra veckan verkar ägarbytet nu nära förestående.

Öppna poäng borde ha varit licensierings- och pensionsförpliktelserna för de anställda. Den första punkten vi känner till från Saabs historia, var inte bara produkterna utan också produktionsanläggningarna på fabriken under GM-licens.

4 tankar också "Virtuella Saab-dagdrömmar och den andra chansen för Opel"

  • Trevligt att det fortfarande finns människor som inte kan lämna ämnet SAAB.
    Hur som helst tror jag att det någonsin blir en chans till SAAB ....

  • Nåklart, du kan naturligtvis lägga in en Saab-logotyp i alla Photoshop-bilder. Med två små förändringar till radiatorns grillar och bakre hockeyspaken och sedan en Mazda designstudie av den.

    Jag ser inga signifikanta Saabiges här, bara en X-någon superbil, även om Saab är förstås världsberömd för dessa modeller. Man.

  • Tack för bastun rummet. Om du inte gillar honom behöver du inte titta på honom.

  • Jag tycker att Opel ska vara glad att komma undan GM. Detta ger den nedersta raden men mycket bättre framtidsutsikter än att förbli under tummen av GM.

Kommentarer är stängda.