Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Fortfarande lediga platser!

Från 9. till 11. Juni 2017 är värd för den internationella Saab-festivalen i Sverige. Trollhättan firar 70 år av Saab, och i år finns också en pre-turné från Kiel till Trollhättan. Endast två tredjedelar av alla startpositioner fördelas för närvarande, och det finns möjligheter för snabba fans.

Saab Turbo X Festival 2015

Vi ställs om och om igen om turnén är exklusiv för tyska fans. Det är inte det, och som tidigare evenemang i Kiel är Saab-bilister från alla länder välkomna.

På 8. Juni möter deltagare från 13.00 klockan på grund av Saab Service Kiel, Än en gång ger familjen Lafrentz oss gästfrihet, kaffe och kakor tillhandahålls. Saabs välkomstpaket med de nästan obligatoriska, individuella Rallye-tallrikarna är under förberedelse.

Mot 17: 45 kommer Saab-konvojen att gå ut för Schwedenkai och gå ombord på Stena Line. På 9. Juni mot 9: 00 klockan anländer i Göteborg, och tillsammans går vi över E45 till Trollhättan. Deltagande i Pre Tour är givetvis gratis. Naturligtvis måste varje deltagare ta hand om färjan och hotellen på plats. Den gemensamma resan till Saab Festival 2017 stöds av Orio Germany GmbH, vår ursprungliga Saab reservdelsleverantör.

Det finns fortfarande få startplatser tillgängliga, och vi försöker sätta ihop ett färgstarkt startfält igen i år. Registreringar är därför giltiga endast med skriftlig bekräftelse från Saab Service Kiel. Vi ber om din förståelse om vi behöver lite tid att behandla förbokningsansökningarna.

Anmälan till Pre Tour Kiel Trollhättan

2 tankar om "Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Fortfarande lediga platser!"

  • Det är inget fel med det

Kommentarer är stängda.