Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Fortfarande tillgängliga platser!

Från 9. till 11. Juni 2017 är värd för den internationella Saab-festivalen i Sverige. Trollhättan firar 70 år av Saab, och i år finns också en pre-turné från Kiel till Trollhättan. Endast två tredjedelar av alla startpositioner fördelas för närvarande, och det finns möjligheter för snabba fans.

Saab Turbo X Festival 2015

Vi ställs om och om igen om turnén är exklusiv för tyska fans. Det är inte det, och som tidigare evenemang i Kiel är Saab-bilister från alla länder välkomna.

Den 8 juni träffas deltagarna kl. 13.00 på grund av Saab Service Kiel, Än en gång ger familjen Lafrentz oss gästfrihet, kaffe och kakor tillhandahålls. Saabs välkomstpaket med de nästan obligatoriska, individuella Rallye-tallrikarna är under förberedelse.

Mot 17: 45 kommer Saab-konvojen att gå ut för Schwedenkai och gå ombord på Stena Line. På 9. Juni mot 9: 00 klockan anländer i Göteborg, och tillsammans går vi över E45 till Trollhättan. Deltagande i Pre Tour är givetvis gratis. Naturligtvis måste varje deltagare ta hand om färjan och hotellen på plats. Den gemensamma resan till Saab Festival 2017 stöds av Orio Germany GmbH, vår ursprungliga Saab reservdelsleverantör.

Det finns fortfarande några startplatser tillgängliga, och i år försöker vi sätta ihop ett färgstarkt startfält. Av denna anledning är registreringar endast giltiga med skriftlig bekräftelse från Saab Service Kiel. Vi ber om din förståelse om vi behöver lite tid för att behandla registreringarna före turnén.

Anmälan till Pre Tour Kiel Trollhättan

 

2 tankar om “Pre Tour Kiel - Trollhättan 2017. Fortfarande tillgängliga platser!"

    • blank

      Det är inget fel med det

Kommentarer är stängda.