Saab Festival 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan.

Den internationella Saab Festival kommer att äga rum i Trollhättan 9-11 juni 2017. Det här är de dagar då den lilla staden på Göta Älv är full av Saabs från många europeiska länder. Fordon av alla år av konstruktion är välkomna, 2-takts ljud är i luften, åtföljd av buller från turbomotorer.

Pre Tour Kiel Trollhättan 2015

70 år Saab. En mycket speciell Saab-festival.

I år firar Saab Museum 70 år av Saab - ett mycket speciellt tillfälle att resa hem till vårt varumärke. Enligt traditionen från några år finns det en tysk förtur från Kiel till Trollhättan.

För Pre Tour från Tyskland är den första planeringen. På 8. Juni möter deltagare från 13.00 klockan på grund av Saab Service Kiel, Än en gång ger familjen Lafrentz oss gästfrihet, och det finns kanske kaffe, kaka och andra små saker för resenärerna. Ett individuellt Saab välkomstpaket med de nästan obligatoriska Rallye Plattorna är under förberedelse.

Mot 17: 45 kommer Saab-konvojen att gå ut för Schwedenkai och gå ombord på Stena Line. På 9. Juni mot 9: 00 klockan anländer i Göteborg, och tillsammans går vi över E45 till Trollhättan. Deltagande i Pre Tour är gratis. Naturligtvis måste varje deltagare ta hand om färjan och hotellen på plats. Turnén till Saab Festival 2017 kommer att stödjas igen i år av Orio Germany GmbH, vår Saab reservdelsleverantör.

Som alltid, på grund av de begränsade möjligheterna på plats, är antalet deltagare kraftigt begränsat. Vi försöker sätta ihop ett så intressant område som möjligt i år. Av denna anledning är registreringar endast giltiga med skriftlig bekräftelse från Saab Service Kiel. Vi ber om din förståelse om vi behöver lite tid för att behandla antalet förväntade registreringar för Pre Tour.

Uppdateringar till festivalen och programmet i Sverige kommer att läggas ut på bloggen under de närmaste veckorna.

Anmälan till Pre Tour Kiel Trollhättan

2 tankar om “Saab Festival 2017. Pre Tour Kiel - Trollhättan."

  • Trevligt att du gör ansträngningen igen och det kommer att bli en pre-turné igen!
    "Tyvärr" är vi redan i Trollhättan några dagar innan - men vi kommer att välkomna dig till färjan i Göteborg på morgonen - och sedan gå med i konvojen till THN 🙂

  • blank

    Trevligt att här en riktig tradition uppstår! Tack för så mycket engagemang!

Kommentarer är stängda.