Nytt år & ny design

Egentligen ville vi bara använda tiden före årsskiftet för djupgående, tekniska uppdateringar. Så planen ... Men sedan blev det snabbt klart att vår nuvarande bloggdesign inte passade för de förändringar vi planerar för 2017.

Saab 9-3x-koncept. Bild: Saab Automobile AB

För många begränsningar, för lite flexibilitet. Så vi sa adjö till den beprövade designen som har funnits i nästan 2 år. Den ursprungligen planerade, medelstora åtgärden blev en stor översyn av webbplatsen, vilket kommer att göra bloggen passande för en nära framtid. Eftersom ett förstklassigt bilmärke som Saab har rätt till ett modernt utseende, och jag tror att vi ska möta den punkten.

Den nya designen gör oss mycket mer flexibla och bloggen mer läsbar. De senaste artiklarna hålls uppdaterade längre. Serie av artiklar eller händelser som IntSaab 2017, Trollhättan Festival eller Orios handlingar kan nu bli bättre framhävda.

Ny design och funktionalitet

Den nya sökningen efter artiklar via "Rubrics -funktionen" i huvudmenyn förbättrar möjligheten att hitta den information du behöver. Saab COC från vårt historiska arkiv kan nu begäras online. Och det finns ett nytt medlemsområde som är öppet för registrering. Det är en viktig byggsten för framtiden och nyckeln till ytterligare, nya möjligheter.

I framtiden kommer läsarna att kunna ...

Stopp! Ja, vad händer?

Vi har tänkt mycket under de senaste veckorna, särskilt om vad vårt varumärke behöver i framtiden. Resultatet av vår analys var tydligt och uppfyllt vad som har tagits upp i många e-postmeddelanden till Mark och mig under de senaste åren.

Spänning är därför tillåten, och vi kommer att presentera vårt nya erbjudande under nästa vecka när vi går online med betafasen. Vi kommer att testa och förbättra under de närmaste dagarna innan vi presenterar vår nyaste "baby" för läsarna.

Bloggteamet önskar alla Saabs fans en perfekt turbostart in i det nya året. Det kan vara spännande och överraskande. Vi har intressanta nya ämnen på gång och det kommer att vara värt att läsa här 2017.

På så sätt: Gott nytt år!

10 tankar om “Nytt år & ny design"

 • blank

  Den nya designen är bra, precis som hela bloggen! Gott nytt år till er alla!

 • blank

  Jag gillar det. Plötsligt ser det så "vuxet ut" 😉
  Gott nytt år!

 • blank

  Det är som alltid med en förändring ... att vänja sig! 🙁 Men jag måste säga, jag gillar att vänja mig vid det! 🙂 Bloggen ser fräsch och tydlig ut. Grattis.
  Dessutom har alla läsare och bloggproducenter ett bra, hälsosamt och framgångsrikt år! Med och utan SAAB…. även om det senare inte kan vara så bra ... 😉

 • blank

  SAAB Blog är bra och bra. Härifrån allt det bästa och en lyckad 2017. Och en stor TACKER till bloggarna.

 • blank

  Ser bra ut, smakar mer än någonsin ....
  Jag ser fram emot allt detta.
  Bra för 2017.

 • blank

  Även från mig alla saabisten ett framgångsrikt och hälsosamt år.

  Bloggen ser väldigt bra ut.

 • blank

  även underhållsbilden gjorde att du ville ha den nya designen! Great!

  Önska ett lyckat år 2017!

 • blank

  Jag önskar bloggteamet en bra start i 2017. Tack, det kommer att bli spännande rapporter igen.

 • blank

  God morgon och alla läsare och författare ett gott nytt år!

 • blank

  Moin moin.

  Det är fantastiskt att min “Morning Espresso Blog” är online igen.
  För utan den lilla svarta klänningen har de senaste dagarna smakat bara hälften så bra! 😉

  Jag ser redan fram emot ett "saaby" 2017 och önskar dig (Tom, Mark, etc.) mycket nöje och glädje med bloggen och naturligtvis önskad framgång! 🙂

Kommentarer är stängda.