Nytt år och ny design

Egentligen ville vi bara använda tiden före årsskiftet för några djupa tekniska uppdateringar. Så planen ... Men så blev det snabbt klart att vår nuvarande bloggdesign inte passade för de förändringar som vi planerar under året 2017.

Saab 9-3x-koncept. Bild: Saab Automobile AB

För många begränsningar, för liten flexibilitet. Så det var avsked med den beprövade designen, som har följt oss efter nästan 2 år. Den ursprungligen planerade, medelstora åtgärden var en stor översyn av utseendet, vilket gör bloggen lämplig för nästa gång. Eftersom ett förstklassigt bilmärke som Saab har rätt till ett samtida utseende, och jag tror att vi möter punkten.

Den nya designen gör oss mycket mer flexibla och bloggen mer läsbar. De senaste artiklarna hålls uppdaterade längre. Serie av artiklar eller händelser som IntSaab 2017, Trollhättan Festival eller Orios handlingar kan nu bli bättre framhävda.

Ny design och funktionalitet

Den nya sökningen efter artiklar via "Headings-funktionen" i huvudmenyn förbättrar sökningen efter önskad information. Saab COC`s från vårt historiska arkiv kan nu beställas online. Och det finns ett nytt medlemsområde som är öppet för registrering. Det är ett viktigt byggstenar för framtiden och nyckeln till ytterligare nya möjligheter.

Över medlemmarnas område kan läsarna i framtiden ....

Stopp! Ja, vad händer?

Vi har tänkt mycket under de senaste veckorna, särskilt om vad vårt varumärke behöver i framtiden. Resultatet av vår analys var tydligt och uppfyllt vad som har tagits upp i många e-postmeddelanden till Mark och mig under de senaste åren.

Spänning är därför tillåtet, och vårt nya erbjudande kommer att presenteras nästa vecka när vi går online med beta-fasen. Under de närmaste dagarna kommer vi att testa och förbättra innan vi presenterar vår nyaste "baby" till läsarna.

Allen Saab fans, bloggruppen önskar redan en perfekt turbo start i det nya året. Det kan vara spännande och överraskande. Vi har intressanta nya ämnen i arbetena och det kommer att vara värt att läsa 2017 här.

På så sätt: Gott nytt år!

10 tankar också "Nytt år och ny design"

 • Moin moin.

  Trevligt att min "morgon espresso blogg" är tillbaka online.
  För utan den svarta svarten smakade de sista dagarna bara hälften så bra!

  Jag ser fram emot en "Saabiges" 2017 och önskar dig (Tom, Mark, etc.) mycket roligt och nöje med bloggen och givetvis den önskade framgången!

 • God morgon och alla läsare och författare ett gott nytt år!

 • Jag önskar bloggteamet en bra start i 2017. Tack, det kommer att bli spännande rapporter igen.

 • även underhållsbilden gjorde att du ville ha den nya designen! Great!

  Önska ett lyckat år 2017!

 • Även från mig alla saabisten ett framgångsrikt och hälsosamt år.

  Bloggen ser väldigt bra ut.

 • Ser bra ut, smakar som alltid för mer ....
  Jag ser fram emot allt detta.
  Bra för 2017.

 • SAAB Blog är bra och bra. Härifrån allt det bästa och en lyckad 2017. Och en stor TACKER till bloggarna.

 • Det är som alltid med en förändring ..., uppvakten!
  Till alla läsare och bloggmakare ett bra hälsosamt framgångsrikt år! Med och utan SAAB .... även om den senare inte kan vara så bra ...

 • Jag gillar det. Plötsligt ser så "vuxen upp"
  Gott nytt år!

 • Den nya designen är bra, precis som hela bloggen! Gott nytt år till er alla!

Kommentarer är stängda.